сряда, 8 декември 2010 г.

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

САЩ за домакин на Световен ден на свободата на печата

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BdTvSTMaGZw/story01.htm:
rekrowyalp пише "От пресата:" В Съединените щати има удоволствието да съобщи, че ще бъде домакин на ЮНЕСКО World Press ден на свободата на събитието през 2011 г. Съединените щати места технологиите и иновациите на преден план в своите дипломатически и усилията за развитие Нови медии е упълномощила.. граждани от цял свят да докладват за обстоятелства, да дава становища по световните събития, както и обмен на информация в среда, понякога враждебно настроени към подобни практики на правото на лицата на свобода на словото. В същото време, ние сме загрижени за определяне на някои правителства да цензурата и мълчанието лица, както и за ограничаване на свободния поток на информация. " О, ирония. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




голям Google за седмицата: Nexus S, пчелна пита таблетки, Chrome OS лаптопи и електронни книги за зареждане

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/googles-big-week-nexus-s-honeycomb-tablets-chrome-os-laptops/:
Трябва да го предава на Google : ако целта е да притежавате новините технология за 48 часа, осъществява мисия. В Маунтин Вю компания, прекарал първите два дни тази седмица очертаване почти всеки голям обявяването това вероятно ще може да: нов телефон флагман ще се появи следващата седмица (на Nexus S), нов Android изграждане (2.3 Пищен), предварителен преглед на Следващата Android завършеност (пчелна пита) на никога-преди-виждал таблетка Motorola, дебюта на облака на основаната на лаптоп платформа (ОС) с техника, както и огромен спад в отглеждане на електронни книги на пазара - и това не е всичко. Ние сме направили всичко възможно да кондензира всичките дни "подчертава в нещо по-лесно за възприемане, така че четете нататък за една рекапитулация на всичко Google!

Продължавам четене голям седмица на Google: Nexus S, пчелна пита таблетки, Chrome OS лаптопи и електронни книги за зареждане

голям седмица на Google: Nexus S, пчелна пита таблетки, Chrome OS лаптопи и електронни книги за зареждане първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември 2010 год. 13:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Quadrocopters влезе в летяща машина Арена, трябва да скача за пинг-понг топка за да оцелее (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/quadrocopters-enter-the-flying-machine-arena-must-bounce-a-ping/:
Не се нуждаем от още един герой. Ние не трябва да знае пътя към дома. Всички ние искаме, е живот отвъд летяща машина Arena, тест игрище в Швейцарския федерален технологичен институт ( ETH ) когато quadrocopters могат да се научат нови умения и да протегнат фен ножове без ранени прекалено много учени. Един от тези нови възможности, е жонглиране с топки - добре, една топка, така или иначе. Този конкретен quadrocopter се е научил да се определи пинг-понг топка и е доста вещ в това като се има във въздуха, докато самият робот остава летенето. Интересното е, че последният проект, който чул за от ETH участва и тенис на маса , така че се надяваме следващата включва пълен мащаб хуманоиден играч, който няма да спре, лов, преди да е смачкан всеки противник.

Продължавам четене Quadrocopters влезе в летяща машина Арена, трябва да скача за пинг-понг топка за да оцелее (видео)

Quadrocopters влезе в летяща машина Арена, трябва да скача за пинг-понг топка за да оцелее (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември 2010 14:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник ETH - IDSC | Изпрати | Коментари

SpaceX е Dragon космически кораб успешно стартира, се връща от орбита (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/spacexs-dragon-spacecraft-successfully-launches-returns-from-o/:
То може да е хит на няколко места по-рано тази седмица, но SpaceX е малко отлагания стартирането на космически кораб Dragon изглежда, че е преминал на разстояние, както и всеки, който може да има евентуално се надявали. Плавателният съд избити от Кейп Канаверал на върха на Falcon 9 ракета по-рано днес, навлезе в "100% успешна" ниска орбита около Земята и се връща на Земята, да се направи по-целеви меко кацане в Тихия океан, само преди малко. Ръководителят на миналото на почивка за стартирането видео, и да търсят НАСА за провеждане на пълна натиснете следполетни конференция в 15:30 EST на линка по-долу (и NASA TV).

Продължавам четене SpaceX е Dragon космически кораб успешно стартира, се връща от орбита (видео)

SpaceX е Dragon космически кораб успешно стартира, се връща от орбита (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември 2010 година 14:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Spaceflight Сега , НАСА | Изпрати | Коментари

Европейските превозвачи искат съдържание фирми и смартфон създателите да плащат такси за ползване на мрежата

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/european-carriers-want-content-companies-and-smartphone-makers-t/:
Как да започнем дебат нетните неутралност , без дори да казва "неутралност на мрежата?" Ако сте Европейския безжичния оператор като France Telecom, Telecom Italia, Telefonica, Vodafone или, да го направиш с просто се направо на въпроса: вие казвате компании като Google, Apple, и Facebook, трябва да започнат да плащат за достъп до мрежата, защото продължава техните устройства и услуги се използва твърде много трафик. Да, това е направо се издава мрежа неутралитет, но на превозвача са го рамкиране като това е счетоводен проблем - и те не са се срамуват да искат повече пари да се изравнят книги, тъй като те инвестират в следващото поколение мрежи. "Това е необходимо да се въведе система за плащания от доставчиците на услуги, като функция на тяхното използване", казва France Telecom главен изпълнителен директор Стефан Ричард, докато Telefonica главен изпълнителен директор Сезар Alierta казва, че свободното използване на Google и Yahoo на неговата мрежа е "трагедия", че "Не може да продължи." (Не, ние не правим всичко.)

В допълнение към разклащане определени доставчици на услуги и устройство ръководители, европейските превозвачи са следните AT & T и Verizon за диференцирано планове за данни - France Telecom е да се премине от неограничен ценообразуване за нещо "по-сложни", а други мрежи се очаква да следват. Какво е най-интересно за нас е, че превозвачите се появяват на conflate трафик-тежки услуги като Facebook и YouTube с устройства, които клиентите използват, за да ползвате тази услуга - дали тя наистина никакъв смисъл да се зарежда Apple или Google такса за вземане на добри телефони, които насърчаване на по използване на мрежата, на върха на таксуване на потребителите за диференцирани данни? Това е неочаквано - и жалко - обрат на стандарт нетната дебат неутралност, и ние не сме толкова сигурен, ние искаме да видим къде ще ходи. Прочети цялата статия в източник връзка, това е добра.

Европейските превозвачи искат съдържание фирми и смартфон създателите да плащат такси за ползване на мрежата първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември 2010 год 13:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Смелият Fireball | източник Bloomberg | Изпрати | Коментари

Fix на китайски Hijack Интернет трафик Поради През януари

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3RmTk5VSjDY/story01.htm:
alphadogg пише "Политиците не са съгласни за това, дали последните китайски отвличането на Интернет трафика е злонамерен, или случайно, но това не е въпрос за основната причина за този инцидент: липсата на вградена защита в основния маршрут протокол на Интернет мрежа инженери се говори. за тази слабост в инфраструктурата на Интернет в продължение на десетилетие. Сега определи най-после по пътя. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Intel тихомълком форми нетбук и таблетка група, за да дадем на конкуренцията

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/intel-quietly-forms-netbook-and-tablet-group-to-fend-off-competi/:
Там дори не е толкова като съобщение за пресата, съобщаващи за един, а "Ню Йорк Таймс" е потвърдена с Intel чипове, че наскоро формира нова бизнес единица наречена просто "нетбук и група таблетка." Това е очевидно бе възложена задачата да fending на разстояние конкуренция на нетбук и таблетка пространство, както и осигуряване на Intel остава като успешни, тъй като е с Atom процесори - то ще бъде водена от настоящата глава Communications Group на Intel, вградена и Дъглас Л. Дейвис. Intel говорителят на Бил Kircos обясни още, че "има смисъл за нас, за да наточи се съсредоточи върху тези приятели на компютъра, както и опит Дъг на провеждане на подобни и много успешно внедрени разделение го поставя правото човек да води групата."

Intel тихомълком форми и таблетки група нетбук да дадем отговор на конкуренцията първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември 2010 13:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ню Йорк Таймс " | Изпрати | Коментари

SpaceX Falcon 9 и Dragon стигнат до орбита

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8yxq8L-Ai1s/story01.htm:
jnaujok пише "Тази сутрин Falcon 9 ракета извършване на капсулата Дракон свалена от Кейп Канаверал в 10:43 Източно време, след като по-рано започне бил почистен поради лошо хранене телеметрия. Малко над 9 минути по-късно, капсулата Дракон отделни от втория етап в предназначението си орбита. Част от COTS (Търговски достъп до космическото пространство) програма, това е първият тест на капсулата Дракон от SpaceX да докаже, че може да се използва за ферибот доставки за Международната космическа станция. Капсулата Дракон ще направи две или три орбити преди да се върне на Земята около четири часа след изстрелването. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Нео Гео игри удари PSN, добавя онлайн игра, ров на гигантски касети

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/:
Нео Гео игри удари PSN, добавя онлайн игра, ров на гигантски касети
Ако сте на определена възраст, имаше една конзола иска повече от всеки друг: а Нео Гео . Тя е толкова голямо, толкова тъмна, и така шибан скъпо беше като притурка от друг път - все още има да е било, гледайки към вас от зад щанда на Бабидж е. $ 649 през 1990 г.? Да. Ох. Както и да е, хората днес вече може да опита машината величие, че за много по-ниска цена, с PlayStation Network , получаващи 10 от най-големите хитове на системата, всеки продава за между $ 6,99 и $ 8,99. Да, тези игри са вече на разположение за Wii Virtual Console , но PSN версията ще поддържа онлайн конкурентна и кооперативна игра, която наистина си заслужава да се вълнувам. Всички мачове ще се удари на PS3 на 21 декември, а Fatal Fury и Metal Slug ще обиколят на PSP след това, както добре. За други игри, като магьосник Лорд и Супер помощници, които ви преносими хора просто ще трябва да изчакат до януари.

Нео Гео игри удари PSN, добавя онлайн игра, ров на гигантски патрони първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември 2010 11:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Joystiq | Изпрати | Коментари

TI OMAP4440 на процесор носи две ядра пламнал Cortex-A9 на масата

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/tis-omap4440-processor-brings-two-blazing-cortex-a9-cores-to-th/:
Телефони и таблетки на базата на първия TI производство OMAP4 процесор - на OMAP4430 - дори няма да бъде на пазара до началото на следващата година, но на TI вече планират напред с обявяването на модернизирани чип, който обещава 50% скок в общата производителност . Новият OMAP4440 да изпращате своите две Cortex-A9 базирани ядра по-висока от 1.5GHz, докато върховете на 4430 с тактова честота 1GHz, TI казва, че означава, че ние трябва да очакваме 1.25x подобряване на графична производителност, с 30 процента спад на времето за зареждане на уеб страница и 1080p възпроизвеждане на изпълнение, което удвоява муден човек (сравнително казано, все пак) 4430. Компанията очаква да се вземе проба тези малки демони на скоростта и за производителите през първото тримесечие на следващата година с обем превоз идващи през втората половина, сърбеж да се бият с Samsung, Орион , а в същото време, ние, представете си, 4430 ще трябва да се направи. Следвайте почивка за прессъобщението.

Продължавам четене на TI OMAP4440 процесор носи две пламнал-A9 ядрото Cortex на масата

TI OMAP4440 на процесор носи две пламнал-A9 ядро Cortex в таблицата, първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември 2010 год 11:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TI | Изпрати | Коментари

Джордж Лукас да възкреси мъртвите звезди на филма?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E7YbTqgZGcs/story01.htm:
Според неговия директор приятел Мел Смит, Джордж Лукас има план за предстоящите филми по-коварна от цяло гласове Gungan. Смит казва Лукас е закупуване на права на старите филми, за да бъдат мъртви участници в неговите филми. Той казва: "Джордж е изкупуването на филмови права на" мъртвите участници с надеждата за използване на компютър измама да ги всички заедно, така че ще трябва Орсън Уелс и Барбара Стануик заедно звездите на днешния ден. " Дори Смит е лъжа, тя те кара да се чудя кой време ще бъде до Холивуд започва да се рециклират участници, както и скриптове.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Netflix лицензи още по-телевизор за поточно предаване от ABC / Disney

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/netflix-licenses-even-more-tv-for-streaming-from-abc-disney/:
\ Ние не сме сигурни дали Netflix се стигна до заплащане на 100 000 $ на епизод е говори, че се предлага да се разработи нови телевизионни предавания на Гледай миг, но той вече е достигнал нов договор с "Дисни-ABC телевизия група, която поддържа епизоди на сериали като Lost за стрийминг услуга , докато и добавяне на нови. Забавянето време за добавяне на нови епизоди е най-малко 15 дни за новия програмен така държа, че ABC.com / маркер Hulu удобен, ако поточно видео е гледането метод на избор, но с всеки един епизод на големи фаворити като Scrubs, Грозната Бети и Reaper дължи се през 2011 г., плюс разширени предложения от Disney Channel и ABC Family включително гръцката и High School Musical / Camp Rock поредица от филми сме сигурни, че всеки може да намери нещо, за да гледате през това време. ABC / Disney е бил надолу с Netflix стрийминг, тъй като в началото на деня , да не говорим за 99 цента продажбите телевизия / наеми , дали слуховете популярност на кабела рязане е вярно или не, изглежда, и двете компании са намерили баланса те могат да се споразумеят за сега , поставете отметка в съобщение за пресата след почивката за повече информация относно това, което е на разположение и кога.

Продължавам четене Netflix лицензи още по-телевизор за поточно предаване от ABC / Disney

Netflix лицензи още по-телевизор за поточно предаване от ABC / Disney първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември, 2010 година 10:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Netflix | Изпрати | Коментари

MasterCard засегнати от атаки WikiLeaks Payback

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cStw6DNMixM/story01.htm:
Анонимен читател пише "сайта на MasterCard е бил ударен от разпределен отказ на услуги атака. Netcraft описва как атака използва доброволно ботнет на Лоик (ниска орбита оръдия йон) на потребителите да блатото сайтове с трафик. PostFinance, на PayPal блог и шведски прокурор са насочени по-рано. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.