сряда, 8 декември 2010 г.

Екран грайфери: ReWalk помага радост на Арти Ейбрамс постави най-добрите си крак напред

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/screen-grabs-rewalk-helps-glees-artie-abrams-put-his-best-foot/:
Екран грайфери Хрониките на употреба (и злоупотреби) от реалния свят в притурката на филми днес и телевизия. Изпращане на вашия наблюдение (с екран вземете!), За да screengrabs на Engadget точка ком.

Разбира се, в реалния живот това е от $ 100,000 плюс парче от машината, но за гимназия е радост клуб Уест Маккинли, на ReWalk е шанс за един от своите по-тихи звезди, за да получи шанс да използва краката си отново (и то не само в съня последователност като от първия сезон на "Dream On"). Но хей, това е Холивуд за теб. Или може би това е чудо Коледа - с много песни! Да, това е стойността на билета. Жалко, че не прерастне в "Domo Arigato (г-н кибернетичен Подобрение-о)," все пак.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Екран грайфери: ReWalk помага радост на Арти Ейбрамс постави най-добрите си крак напред първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми декември 2010 год. 22:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар