четвъртък, 26 май 2011 г.

ВеПаи Додаје догађај улазница Да без муке Плаћање Група платформа

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YN8VUPIpkc8/:
Арраи

Раптр, социјална Игре мреже, представила први персонализовану Неус Феед за играче

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FFvay3n7HHk/:
Арраи

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Репли.цом преузима маркетинг Мрежа за мала МерцхантЦирцле предузећа за 60 милиона долара

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/aOtHX7KUVkQ/:
Арраи

КЕНВООД још увек одлука Медији кегс, објављује двојезични МГ-Г608 за јапанско тржиште

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/kenwoods-still-making-media-kegs-announces-bilingual-mg-g608-f/:
Ми смо се покривају КЕНВООД'с Медији кегс од зоре Енгадгет , и иако нисмо видели један у неко време, не постоји питање ове линије МП3 плејери је још увек жив и мрда. Компанија управо дебитовала МГ-Г608 за јапанско тржиште са двојезичном интерфејс, стерео Блуетоотх 2,0 + ЕДР, а један Неон шасија. У супротном, можда ћете наћи своје спецификације - наиме, мали 2-инчни екран, недостатак видео репродукцију, као и скромне 8ГБ простора за складиштење - мало Хо-Хум. Да будемо фер, он не подржава мицроСД картице, као велики као 16ГБ, али чак и тада, можда ћете желети 32ГБ, у зависности од тога колико експанзивна вашем Хатсуне Мику наплате. Јапански и енглески говорници тако неко може да покупи у Јапану следећег месеца за 15.000 ¥ ($ 183).

КЕНВООД још увек одлука Медији кегс, објављује двојезични МГ-Г608 за јапанско тржиште првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 10:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Акихабара Новости , ЦрунцхГеар | Соурце КЕНВООД Јапану | Емаил тхис | Цомментс

Буффало уводи 256ГБ ССД САТА 6Гбпс интерфејсом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/buffalo-introduces-256gb-ssd-with-sata-6gbps-interface/:
ССД на тржишту је око да се мало више гужве, сада када Бафало је представила нови, 256ГБ масне. Компаније ССД-Н256С/МЦ400 има САТА 6Гбпс интерфејс, подржава мулти-левел целл НАНД флеш меморије и може да се похвали брзине читања и писања до 405 МБ / с и 223 МБ / с, респективно. Уколико сте заинтересовани за зграбио једну, мораћете да потрошите кул ¥ 72,200 ($ 882). Или, можете добити још брже ССД- за мање новца. Избор је ваш.

Буффало уводи 256ГБ ССД-са САТА интерфејсом 6Гбпс првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 11:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Акихабара Вести | Соурце Буффало | Емаил тхис | Цомментс

ХТЦ Тхундерболт питања обиловати, али поправити се на путу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/htc-thunderbolt-issues-abound-but-a-fix-is-on-the-way/:
ХТЦ Тхундерболт Као да један позив-Вондер је трајање батерије није било довољно, ажурирање истиснути ХТЦ Тхундерболт власницима неколико недеља уназад има неке уређаје насумично рестарт. Веризон и ХТЦ су рекли да раде по том питању, али то је од мале удобности корисницима чији телефони су спонтано рестартовање неколико пута дневно. Ако сте били у нади да реше проблем тако што ћете инсталирати процурела верзија __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__, имамо лоше вести - било је број извештаја на КСДА Девелоперс Форум да осећано уп верзија Андроид је 2,3 брицкинг телефона и слање их у бескрајни боотлооп. Али не очајавајте, решили би се ускоро стижу. Извор на Веризон је рекао да Баја Живот Муња-поседовање запослени "могу имати право" да ажурирање софтвера пре него што добије избацио у јавност - вероватно завршни тест да се кандидује за рестартујете потискивања закрпу. Ако сте сувише нестрпљиви да сачекају још један фирмваре, можете је очигледно да просетате у локалну продавницу и једноставно Взв трговине у вашем проблематична Т Завртањ за нову. Само проверите да ли је покренут старији софтвер пре него што је потребно кући.

ХТЦ Тхундерболт питања обиловати, али поправити се на путу првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 11:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце КСДА Девелоперс Форум , Баја живот | Емаил тхис | Цомментс

Мац злонамерних еволуира - Не Инсталирајте лозинка

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rBfFisheFU0/Mac-Malware-Evolves---No-Install-Password-Required:
Анонимни читалац пише "најновије верзије за Мац злонамерних програма Дефендер напада више не захтева од корисника да унесу своје акредитиве администратора (корисничко име и лозинку) на инсталацију опасност се зове" Мац-гарде 'се инсталира у области Мац ОС Кс система. Да је само захтевају стандардне привилегије корисника на оперативном систему Виндовс криминалци ово урадио да бисте избегли УАЦ упозорења, и. су копирали овај трик да своје Мац ОС Кс издања. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зози подиже 7 милиона долара да вам Пливајте витх Схаркс - и више - на попуст

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/luQnWSWhdNY/:
Арраи

Гоогле упдате за јавност Мапе 5,5 за Андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GgQofM2in1g/:
Арраи

Гаџети осуђен за израду нас јадни, додги статистика се користи као доказ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/gadgets-convicted-of-making-us-miserable-dodgy-stats-used-as-ev/:
Гаџети треба да се заокружи и бачен у ћелију десно поред меса лепак, дете такмичења и остале злогласне Публиц Енемиес. Злочин? Наглашавајући људе, тврде истраживачи у Ипсос Менделсохн. Доказа? Истраживање о богатих Американаца са приходима преко $ 100.000 који су моанед да су њихови животи више "компликованије" него што су били пре десет година. Дамнингли, велика већина тих испитаника је такође признао да су њихови животи више "технологија убризгали" него пре десет година. Истраживачи су такође истакли доказе из посебне анкети аффлуентс, која показује све већи распрострањености појединих гаџета који додају да "комплекс рачун" наше животе: е-читача власништво удвостручио током последњих осам месеци, СмартПхоне власништво је до 52 по процената, а трећина аффлуентс било сопственог или __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ очекују да купи један ускоро. Довољан доказ, чини се, да пошаљете те сиромашне уређаји доле за живот - посебно ако занемаримо све друге ствари су се истакао богате Американце у протеклој деценији (рецесија, дефицити, лоше телевизијске серије), као и могућност да пуније особе могу да заиста је потребно више технологије да им помогне да се изборе .

Гаџети осуђен за израду нас јадни, додги статистика користити као доказ првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 09:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Уалл Стреет Јоурнал | Соурце Изрека | Емаил тхис | Цомментс

Мадфингер најављује нове Схадовгун игру, са Тегра 2 и Кал-Ел подршку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/madfinger-announces-new-shadowgun-game-with-tegra-2-and-kal-el/:
Мадфингер игре, Чешка компанија иза Другог самураја: Освета, је управо најавио Схадовгун - ЕМ футуристички, Схоот 'се игра за Тегра опремљен 2-Андроид телефонима и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с. Доступно на обе зоне Тегра апликација и Андроид Маркет Схадовгун обећава да ће донети конзолу квалитета графике и перформансе на мобилним платформама - вероватно са додатним геометријским детаљима и високе резолуције текстура које смо видели у другим Тегра 2-прилагођене игре . Мадфингер такође развија верзију за уређаје Поверед би предстојећи нВидиа куад-цоре процесор, познат као примамљиво -пројекта Кал Ел . Цена и доступност још увек нису објављена, али можете наћи више информација у ПР, након паузе.

Наставити читање Мадфингер најављује нове Схадовгун игру, са Тегра 2 и Кал-Ел подршку

Мадфингер најављује нове Схадовгун игру, са Тегра 2 и Кал-Ел подршку првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 10:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дроид живот , андроид Централна | Соурце Мадфингер Игре | Емаил тхис | Цомментс

Нови Гоогле алатка за претрагу корелације тренд

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SUHHCaq4nXI/New-Google-Tool-To-Find-Trend-Correlations:
Килрах_ил пише "У 2008 је Гоогле пронашао везу између сезонског грипа активности и одређени термин за претрагу, налаз који је омогућио да прати активност грипа боље и брже од претходних метода Сада, Гоогле-а. Нуди нову алатку Гоогле корелат, који омогућава да истражен то исто за друге трендове 'Коришћење корелацији, можете да отпремите своје серија и видети листу појмова за претрагу чија је популарност најбоље одговара да прави светски тренд.'. Наравно, Гоогле нас подсећа да корелација не значи узрочност. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ПаиПал Оснивач даје из $ 100.000 до не иду на колеџ

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gPA6WdKIl94/PayPal-Co-Founder-Gives-Out-100000-To-Not-Go-To-College:
Паипал суоснивач Питер Тил каже да кључ за брже пословање иновација је прескакање колеџ. Његова фондација је делили $ 100.000 до 24 људи испод 20 да одустане од колеџа за две године и почетак компанија. Од Саопштење: "Као први чланови 20 Испод 20 Тхиел, стипендије, стипендисти ће наставити иновативне научних и техничких пројеката, уче предузетништва, и почети да гради компанија технологија сутрашњице Током две године мандата, сваки сарадник. ће добити 100.000 долара из Тил Фондације, као и менторство са мреже Фондације за технологије предузетника и иноватора пројектна подручја. за ову класу момци су Биотехнологија, развој каријере, економије и финансија, образовања, енергетике, информационих технологија, мобилност, роботика, и простор. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Матерњи 86 андроид Рунтиме андроид апликација ће омогућити да на Виндовсу

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Xht0zdstRRc/native-x86-android-runtime-will-enable-android-apps-on-windows.ars:

Стартуп зове БлуеСтацкс развио андроид рунтиме окружење за Виндовс оперативни систем. То ће омогућити корисницима да покретање андроид апликације заједно са конвенционалним Виндовс софтвер на оперативном систему Мицрософт. Технологија импресиониран неких великих инвеститора који су добили 7,6 милиона $ у серији финансирања, тако да БлуеСтацкс може претворити свој софтвер у пословању.

Као и већина андроид апликација знам, приказују андроид софтвер на Виндовс ПЦ-је историјски укључен емулацију-који нарушава перформансе и додаје да се значајно ресурса изнад главе. БлуеСтацкс је превазишло перформансе баријере изградњом матерњи 86 андроид Рунтиме које не мора да се ослањају на емулацију. Компанија каже да је андроид апликација које раде на стек ће бити веома одговара на Виндовс и неће патити од врсте заостајање које програмери су навикли да доживљавају када се користи Гоогле емулатора.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Модерн Варфаре 3 приказа: рат је још увек прилично исти

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/R_iynq2_C3g/modern-warfare-3-preview-war-is-still-pretty-much-the-same.ars:

Притисните знали шта да очекујете од Ацтивисион догађаја у Лос Анђелесу почетком овог месеца: било би велики театар, говорење озвучење, као и годишњи Цалл оф Дути игре је требало да буде откривен. Није било разочарења као Инфинити Вард Роберт куглање и Следгехаммер игре је Глен Сцхофиелд је фази фаме нам се на следећу рату у првом лицу серије који је постао толико популаран да је готово надреално. Игра је критичар-доказ, тако да је цео догађај имао ваздух формалност.

Светла пригушити, виртуелни пуцњава почела, и, док је све изгледало одлично на екрану и да велики део моје уши почео да звони, цела ствар осећао вишак. То су нове ситуације са новим оружјем, али је ту било шта овде да бисте добили узбуђен?

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


мСпот'с РадиоСпоттер додаје Пандорину-Као искуством ваше музичке колекције

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U7os8RvORL0/:
Арраи

Нема Спотифи Унутар Фацебоок Две издавачке куће и даље потребна за покретање САД

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/k8PF7jg8oDc/:
Арраи

Ампхибиоус Акуапод можда цлумсиест робота икад (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/amphibious-aquapod-might-be-the-clumsiest-robot-ever-video/:
То може изгледати као ништа више од случајне комад приморју смеће, али то мало ружно створење си гледао у је у ствари позната као Акуапод - амфибијска робота који пописује око које пада преко себе. Буквално. Развијен од стране истраживача на Универзитету у Минесоти је Центра за дистрибуирану роботику , Акуапод користи две од угљеничних влакана оружје и серво мотора систем да се преокрет у околини, као што је пијан потковица крабе. То свакако није најбржих ботова, али овај момак је издржљив довољно да се крећу кроз неравним теренима и, по свој надимак, је потпуно водоотпоран и потпуну контролу своје узгона. Ствараоци Ендрју Карлсон и Никос Папаниколопоулос тврде да је њихова $ 2.000 замисао могла једног дана да се користи за праћење популације риба и спроведе подводни експерименте - или да једноставно уплаши бејесус од плаже у току деце. Видео након паузе.

Наставити читање Ампхибиоус Акуапод можда цлумсиест робота икад (видео)

Ампхибиоус Акуапод можда цлумсиест робота икад (спот) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 08:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ио9 | Соурце ИЕЕЕ Спецтрум | Емаил тхис | Цомментс

Бест буи Мобилни надоградњу Контролор открива друге бројеве на вашем Спринт налог, позива сцаремонгеринг

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/best-buy-mobile-upgrade-checker-reveals-other-numbers-on-your-sp/:
Неки црацк извештавање из НБЦ-промотера станица вест открио мало мана у најповољнијих с мобилног телефона цхецкинг надоградњу. Ако се ударац у Спринт мобилног телефона и поштански број, добијате одведени екран приказује све остале бројеве на вашем рачуну као. Ово се примењује само када твој је главни број на рачуну, ум вас, али питање је у очигледно лабаву приступа обезбеђивања података можда рачуна да остане приватно - Веризон, АТ & Т и Т-Мобиле корисници морају да прођу проверу безбедности на првом месту. Наравно, стварни ризици резултат од некога у стању да пронађе остале бројеве повезана са вашим налогом мобилне су толико мале да на граници бенигно ("Неко може да користи да ... за нешто", како Ккан извештај сагели саветује) мада тешко да изговоре најповољнијих од тога да буде аљкав са Спринт претплатника. Они су људи превише, знаш!

Бест буи Мобилни надоградњу Контролор открива друге бројеве на вашем Спринт налог, позива сцаремонгеринг првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 09:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ККСАН.цом | Соурце Бест буи Мобилни надоградњу Контролор | Емаил тхис | Цомментс

Омнио'с ВОВКеис тастатура сада испоруку, спремна да пристане ваш иПхоне за $ 100 (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/omnios-wowkeys-keyboard-now-shipping-ready-to-dock-your-iphone/:
Имајте на уму да Омнио ВОВКеис тастатура поменули смо још у новембру - онај који доноси пуне величине КВЕРТИ функционалност на свој иПхоне или иПод тоуцх? Па, сада је доступан за потрошњу. Када закључали иДевице у порт на десно, она ће се аутоматски почети пуњење и синхронизацију са иТунес. Одатле, можете да почнете да куцате текст директно у свој ручни, или користити дванаест тастатуре тастера за контролу функција репродукције музике, искључите екран, или да се пребаците између ПЦ и иПхоне режим. Можете чак и да користите свој мобилни екран осетљив на додир је као трацкпад за ваш Мац или ПЦ, иако морате апликација као што су мобилни миш ПРО да то учини. У суштини, то је ЕееКеибоард . Све у свему, ова врста синергије ће вас коштати око $ 100, тако да ако сте заинтересовани, ударио извор линк за више детаља, или глава прошлости пауза за прилично пузати-изазива видеа.

Наставити читање Омнио'с ВОВКеис тастатура сада испоруку, спремна да пристане ваш иПхоне за $ 100 (видео)

Омнио'с ВОВКеис тастатура сада испоруку, спремна да пристане ваш иПхоне за $ 100 (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 09:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЦомпуЕкперт | Емаил тхис | Цомментс

Скипе падове и опекотине у свету Оутаге

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jng5XUt6HG0/Skype-Crashes-and-Burns-In-Worldwide-Outage:
Стообалоу пише "ВоИП и инстант поруке сервис Скипе је нестао са Интернета, отиске две недеље након што је Мицрософт снаффлед се одело у прескупи 8,5 милијарди долара договор."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.