четвъртък, 26 май 2011 г.

Иахоо надоградње своје е-поште за све, ставља на Фацебоок исправке и туеетс у пријемном поштанском сандучету

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/yahoo-upgrades-its-email-for-everyone-puts-facebook-updates-and/:
Иахоо је последњи у линији за би-бити шампиони у покушају да обори Гмаил-краља од његовог смуђ на врху планине е-маил. Најновији компаније маил бета (нема везе са ГМаил Бета ) уведен је у октобру прошле године, али сада је ремонтују интерфејса и свеже функције су доступне свима. Уз промене долази брже учитавање пута, јаче Филтрирање нежељене поште, и то вам омогућава да шаљете и примате ажурирања на Фацебоок и туеетс. То је аутоматски, такође укључује слике и видео линкове на сличицу прегледе и ручке до 100МБ прилога. Ови фенси нове могућности су свакако корак у правом смеру (чак и ако љубичаста паинтјоб није), али време ће показати да ли ће владати светом вебмаил-а.

Иахоо надоградње своје е-поште за све, ставља на Фацебоок исправке и туеетс у пријемном поштанском сандучету првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 06:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Иахоо Невс | Соурце Иахоо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар