сряда, 26 януари 2011 г.

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Android 3.0 SDK пчелна пита преглед отива на живо

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/android-3-0-honeycomb-sdk-preview-goes-live/:
Тя все още ще бъде малко преди да можете да получите от ръцете на Xoom , но ако искате да започнете да играете с хексагонална структура, SDK в момента - и хей, разработчиците, ще се насърчават да правят точно това - - Google вече направи възможно. А версия на Android 3.0 SDK таксува като "преглед" в момента е достъпна за сваляне, с участието на "не-окончателното" АПИС и система за изображения, които ще помогнат кандидат-Android разработчиците таблетка да си краката мокри, тъй като те се подготвят за неизбежна атака на тези неща през следващите няколко месеца. Така че продължавам да го получи, докато отстраняване на почваш е.

[Благодаря, D]

Android 3.0 SDK пчелна пита преглед отива на живо първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари, 2011 г 14:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android Разработчици | Изпрати | Коментари

Ню Йорк Таймс "Счита Създаване на WikiLeaks Тип на сайта

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wv1Hl7XbWQw/NY-Times-Considers-Creating-a-WikiLeaks-Type-Site:
eko3 пише "The New York Times обмисля варианти за създаване на вътрешна система за подаване, която може да улесни кандидат-leakers за предоставяне на големи файлове на хартия От статията:". изпълнителен редактор Бил Келър заяви пред Cutline, че той не може да навлиза в подробности, "особено след като нищо не е заковано." Но когато попита дали може да си представим система като прозрачност звено "Ал Джазира", Келър заяви, че хартията е "гледа нещо по тези линии." "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Рана носи USB връзване на HTC Windows 7 Телефон устройства, Dell Място Pro

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/hack-brings-usb-tethering-to-htc-windows-phone-7-devices-dell-v/:
Рязане чрез назад и напред околните Windows 7 Телефон връзване на две нови хакове, с едната е значително по-лесно от другите да изпълнят. След откриването на опция в's Фокус Samsung Omnia и 7 в края на миналата година, инженерни умове в продължение на XDA-фирми вече са открили метод, за да позволи USB интернет връзване на повърхностни познания на HTC на Windows 7 Телефон телефони. За съжаление, ще трябва да отключите устройството, преди всичко на това ще работи, но случаят определено е различна за Дел Място Pro . За тази една страна, просто ще трябва да се промени INF файл -. Отключване не е необходимо. Хит на линковете по-долу за дяволски информация, и се опитайте да не се създаде ферма P2P използва 3G връзка на вашия телефон. Чуваме превозвачи никак не са любители на тази безразсъдна смелост.

[Благодаря, езеро]

Рана носи USB връзване на HTC Windows 7 Телефон устройства, Dell Място Pro първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари 2011 г 15:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Мобилни Tech свят (1) , (2) | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

BGR: BlackBerry цифрови евентуално използване на Android Dalvik виртуална машина, може да се кандидатира Android приложения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/bgr-blackberry-playbook-to-possibly-use-androids-dalvik-virtua/:
RIM е бил надъхва AIR приложения и уеб приложения за цифрови за известно време сега, но има възможност много по-големи неща са в процес на разработка: BGR казва, че компанията иска да добави при използване на Java за BlackBerry приложения наследство, както и че сред другите варианти е като се има предвид използване на Dalvik виртуална машина намерени в Android да отида там. Това прави много смисъл - Dalvik е един от най-модерните Java (Иш) виртуални машини там, и това е с отворен код, така че RIM може евентуално да го вземе и ощипвам то да работи със съществуващите приложения BlackBerry, които са изградени в Java. Умно, умно.

Но това не е всичко: BGR продължава да се спекулира, че използването на Dalvik също така ще позволи на цифрови и бъдещи устройства QNX за прости действия тече редовен приложения Android, което очевидно е много по-голяма сделка, отколкото просто да се използват една и съща виртуална машина. Точно как и защо BGR е заявила, че скок е неясна, тъй като работи Android приложения на цифрови изисква пренасяне на много повече от Dalvik, но това е там. Всъщност, това е било там от 07 декември, когато съдбата взе една бележка от Gleacher и компания анализатор Марк McKechnie което предполага, че RIM планира да предлага Android съвместимост, така че ние сме любопитни, ако този слух е просто като друго пътуване през интернет месо мелница. Честно казано, ни залог е, че RIM е твърде горда да предложи Android съвместимост и че това е просто разследване Dalvik като обкръжение, но ще се радваме да се докаже наред - ще видим какво ще стане.

BGR: BlackBerry цифрови евентуално използване на Android Dalvik виртуална машина, може да се кандидатира Android приложения първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти Януари, 2011 година 14:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BGR , Fortune | Изпрати | Коментари

Сенаторите Баш ISP и Push Обширна неутралността на мрежата

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D9gsZXz0sPw/Senators-Bash-ISP-and-Push-Extensive-Net-Neutrality:
eldavojohn пише "Помниш ли, когато Verizon съди FCC над нетните правила неутралитет? Е, сенатор Мария Кантуел (D-WA) и Ал Франкен (D-MN) го видя малко по различен начин и имат автор на нови работни сметката на тема" Интернет свобода, високоскоростен насърчаване и защита на потребителите "Акта за 2011 г." (PDF). Законопроектът предвижда някои рязък яснота за това какво се разбира под неутралността на мрежата от окончателните забрана интернет доставчиците да правят много неща, включително "(6) такса [ING] съдържание, прилагането, или доставчик на услуги за достъп до крайните потребители на доставчиците на широколентови Интернет услуги, основани на различни нива на качеството на услугата или приоритет за доставка на пакети интернет протокол; (7) prioritiz [ING] между или между съдържание, приложения и услуги, или между или между различните видове съдържание, приложения и услуги, освен ако исканията на крайния потребител да има такъв приоритет ... (9) refus [ING], за да свържат на справедливи и разумни условия. " И това не се брои за пакетите, изпратени само на интернет връзки, но и безжичен, радио, мобилен телефон или гълъб превозвач. Franken постоянно отново подчерта, че това е въпрос на свободното слово на нашето време и Кантуел каза: "Ако оставим телеком олигарси контрол на достъпа до Интернет, защита на потребителите ще загуби. Действията, които Федералната комисия по комуникациите и конгресен вземат сега, ще определя основните правила за конкуренция на широколентов интернет, оказващи влияние на иновациите, инвестициите и работните места за години напред. сметката си връща обратно широколентов ченге в ритъма и създава едни и същи задължения, независимо от това как потребителите да си широколентов достъп. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


AppToyz iPhone контролирани RC кола и хеликоптера са повече причини да се забавлявате с вашия телефон (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/apptoyz-iphone-controlled-rc-car-and-copter-are-more-reasons-to/:
AppToyz iPhone контролирани RC кола и хеликоптера са повече причини да се забавлявате с вашия телефон (видео)
Ние, като теб, погледнах копнеж по Parrot AR.Drone . Ние сме имали много забавно експериментират с увеличен начини реалност игри и прекарва много време въздишане на $ 299 на цената му. За щастие има и сега е много по-евтин вариант - много по-малко сложни, но този, който все пак е по-евтино. Това е хеликоптер AppToyz, идващи най-скоро и на дребно на стойност един (относително) достъпни £ 50, или около $ 80. Това изглежда да е еволюирал от стандарта, малки, IR-контролирани хеликоптери, които са навсякъде в момента, но това се контролира от вашия iPhone или докосване учтивост IPod на прикачен файл, който клипове в гнездото за слушалки, който много прилича на набор от универсални дистанционни донгъли iPhone сме виждали през годините. Има и една кола RC идва, малко по-достъпни цени от £ 30, макар и само на хеликоптера е доказано, във видеото вградени по-долу. Давай напред и да гледате, и тогава започвате да очаква с нетърпение появата си, в момента плоча за месец април.

Продължавам четене iPhone AppToyz контролирани RC кола и хеликоптера са повече причини да се забавлявате с вашия телефон (видео)

AppToyz iPhone контролирани RC кола и хеликоптера са повече причини да се забавлявате с вашия телефон (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти Януари, 2011 година 13:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink О Gizmo! | източник Pocket-влакънца | Изпрати | Коментари

Microsoft: "над 2 милиона" Windows 7 Телефон лицензи продават на производители досега

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/microsoft-over-2-million-windows-phone-7-licenses-sold-to-man/:
Microsoft просто изпуснах няколко tidbits на знания за нас по отношение на изпълнение на Windows 7 Телефон, продиктувани от пазара до момента. Ето какво имаме:
  • "Ранни изследвания", казва 93% от WP7 клиенти са доволни и 90% биха препоръчали на платформата на други хора. Ние не знаем подробности за научни изследвания, все пак - броят на анкетираните клиенти, срокове, така нататък.
  • Средно на 100 нови приложения на пазара на ден, а над 6500 са общо достъпни в момента.
  • Най-важното е, че "над 2 милиона" лицензи са били продадени на ПОО в целия свят.
Какво значи това ни кажете? Е, нека се слон в стаята от пътя: на iPhone 4 продадени 3 милиона единици в малко под един месец след старта си, така че Microsoft очевидно има достатъчно място да се изравнят - но това не е изненадващо, за да ни, анализатори, или Microsoft себе си. Освен това продажбата на лиценза на OEM не е същото като да продава телефона на клиент, тъй като много от тези, произведени устройства седят на щандове на магазините; не е ясно точно колко WP7 устройства са всъщност в джобовете на потребителите в момента, но броят им е със сигурност по-малко от "над 2 млн. евро."

приходите на Microsoft Поканата е утре, когато се очаква да получите повече подробности за работата на платформата, но компанията се казва днес, че вижда много причини да бъде "бичи за основа за дългосрочен успех" тук - и като се има предвид, че те просто не може да си позволи да се провали в мобилна игра, ние се надяваме те са прави.

Microsoft: "над 2 милиона" Windows 7 Телефон лицензи продават на производители, доколкото първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари 2011 година 13:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Корейски изследователи демонстрират LTE-Advanced в потребителски RV, резултат 600Mbps изтегляния

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/korean-researchers-demonstrate-lte-advanced-in-a-custom-rv-scor/:
Корейски изследователи демонстрират LTE-Advanced в оплакваш RV, резултат 600Mbps изтегляния
Просто шеметен като деца по пътя за "Дисни" Светът в перспективата на LTE и WiMAX метене като горски пожар из цялата страна, но винаги някой трябва да дойде и да бъде Даунър от фука нещо още по-хладно. Тези деца са играчите в Корея, електроника и телекомуникации изследователски институт , същите хора, които ни донесе масаж мрежа още през 2006 г. и това страховито гледам коала . Сега те работят за LTE-Advanced, на реални вярно 4G , който предлага 600Mbps изтегляния. Това е шест пъти това, което може да се надява да се очаква от LTE и 40 пъти по-бързо от 3G - достатъчно, за да изтеглите 700MB файл за 9.3 секунди или поток 3D HD кадри в движение, подвиг тези луди котки са в постоянната си човек показва пещера по-горе. За съжаление ние нямаме снимки на нещо, от външната страна, но ние не виждаме антени. Много антени.

[Благодаря, Анди]

Корейски изследователи демонстрират LTE-Advanced в потребителски RV, резултат 600Mbps изтегляния първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти Януари 2011 13:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Далекосъобщенията Корея | Изпрати | Коментари

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Четири безчинства Техничари трябва да знаете за състоянието на съюза

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mGHKGnzt4KI/Four-Outrages-Techies-Need-To-Know-About-the-State-of-the-Union:
Mr.Intel пише "Държавен Снощи на Съюза Адрес съдържа десет неща (и четири престъпления) технически специалисти трябва да знаем за плановете на президента, и как политиката му би могла да повлияе вас, вашия работодател, и вашето семейство и в бъдеще."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


100 P2P потребителите Качване 75% от съдържанието

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2kDhuhkbIvY/100-P2P-Users-Upload-75-of-Content:
Анонимен читател пише "Изследователите казват, че около 100 души (наречени пирати в статията) са отговорни за 75 процента от всички свалянето на BitTorrent (и съща група е 66% от всички качване), и казва, че начинът да се закрие p2p мрежа е просто да се пречка, че сравнително малък брой хора. Другата голяма група, идентифицирани в проучването са били хора (като например от агенция защита на авторското право), които качил фалшиви съдържание, за да попречи на други потребители. Не бяха направени предложения за това как да се попречи на хората да качване на фалшиви съдържание - но те заявиха, че първата група може да си намали приходите рекламна или могат да бъдат сериозно глобени.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Ексклузивно: Sony Ericsson Xperia Play (PlayStation телефон за контакти) преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/sony-ericsson-xperia-play-playstation-phone-preview/:
О, да. След като всички непоносимо подигравателен, тъй като ние показа първата снимка на PlayStation телефон, ние сме най-накрая успя да се сдобият с реална сделка за задълбочен преглед. Честно казано, ние не може да чака повече с това нещо витае в Китай, в противен случай ние ще трябва да почакат до MWC , където ние очакваме телефона да се стартира като " Xperia Play "(и ние трябва да се отнасят до този момент нататък името ). Преди да поп тапата за нас, не се има предвид, че това, което виждате тук, е обект на промени, така че не се притеснявайте от липсващи функции или откритите кабели в нашия преглед. Когато сте готови, ръководител право миналото на почивка, за да разберете какво готвене на Sony Ericsson се.

Продължавам четене Ексклузивно: Sony Ericsson Xperia Play (PlayStation телефон за контакти) преглед

Ексклузивно: Sony Ericsson Xperia Play (PlayStation телефон за контакти) преглед първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари, 2011 12:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Smile ефективно с емотикон клавиатура

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xpu7TJNwrjw/Smile-Efficiently-With-the-Emoticon-Keyboard:
Ако щам на постоянно пишат емотикони убива пръстите ви, и вие сте били порицан по време на работа за определяне на типа :-( когато имате предвид :-) емотикона клавиатура може да бъде отговорът на молитвите ви. Малките клавиатура се свързва чрез USB и ви гарантира никога няма да въведете грешен емоции отново. Единственият недостатък, което виждам е липсата на гигантски ключови LOL.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Nokia председател исках Vanjoki за изпълнителен директор на американски инвеститори го принуждава да вземем Елоп?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/nokia-chairman-wanted-vanjoki-for-ceo-american-investors-forced/:
Ние ни обичат някои корпоративни интриги, а има и някои интригата на най-високата цел, излизащи от Финландия днес: Nokia председател Йорма Олила сега твърди, че той ще иска прям Anssi Vanjoki да увеличат, но вместо това е била принудена да подкрепи Microsoft изпълнителен Стивън Елоп като Оли-Пека Каласвуо е наследник да води embattled компания от екип от американски инвеститори, които поискаха главен изпълнителен директор от лявата част на Атлантическия океан. Как "принудително", точно? Олила казва, че му било казано, че ще бъде свален само ако той не се хвърлят теглото си зад Елоп, които - като точки IntoMobile изход - е малко странно като се има предвид, че Олила се заминава през следващата година. Като цяло, нещо, което изглежда рибка тук, то е възможно, че Олила е просто се опитват да спасят репутацията си с финландците (и / или Vanjoki себе си), както той се подготвя да напусне Nokia ... или това е възможно, че орди от порочния американците с кожата в играта заедно опънати заместник дръжки. Така или иначе, Елоп изглежда почистване на къща в светлината на Symbian се движат , така че ще бъде интересно да се види дали той може да насочи кораба обратно на пътя тук през 2011 година.

Nokia председател исках Vanjoki за изпълнителен директор на американски инвеститори го принуждава да вземем Елоп? първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари 2011 година 11:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink IntoMobile | източник Kauppalehti.fi | Изпрати | Коментари

Kindle Singles вече на разположение в Амазонка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/kindle-singles-available-now-on-amazon/:
, Деца! Ей Kindle Singles - Amazon е много, много кратко книги за хора с къси участъци вниманието - най-накрая отиде на живо. И знаеш ли какво означава това? Можете да най-накрая получи копие от Greif е Octomom Марк и политиката на бебета доставени на вашия е-четец чрез Amazon Whispernet за ниския, ниска цена от $ 2. Дори ако не сте запален по изслушване някои академични звук на разстояние по определен г-жа Надя Suleman (най-малко, това е впечатлението, които получаваме от описанието) тя изглежда като те имат голям избор на есета, статии и спомени за Singles сайт. Хит на връзката източник да се провери ги, или, ако все още не сте убедени, надникнем в PR след почивката.

Продължавам четене Kindle Singles вече на разположение в Амазонка

Kindle Singles вече на разположение в Amazon първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти Януари 2011 11:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Kindle Singles | Изпрати | Коментари