сряда, 26 януари 2011 г.

Intel ще наема-и-съм като "директор на творчески иновации," целият свят е nonplussed

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/intel-hires-will-i-am-as-director-of-creative-innovation-whol/:
Вие знаете длъжност е слаба, когато дори и момчетата, които го обяви трябва да я поставят в кавички - Intel, просто се регистрирали на Black Eyed Peas "Will.i.am като" директор на творческите иновации. " В хип хоп звезда, отговорни за наводнения CES 2010 и всяко събитие, тъй като BlackBerry с irritatingly весела мелодия (която сме сигурни, че ние не трябва да се име) е на път да започне в дългосрочен план, "ръце" за "сътрудничество с Intel нейното развитие на "новите технологии, музика и технологии застъпничество." По принцип, това звучи като той ще играе ролята на посланик на чип компания, която от своя страна ще се преструвам да слушате му шут идеи за мега-GIGA бас . Тогава пак, на Lady Gaga подобно партньорство с Polaroid произведени тези очила , така че какво, по дяволите, знаем?

Продължавам четене Intel ще наема-и-съм като "директор на творчески иновации," целият свят е nonplussed

Intel ще наема-и-съм като "директор на творчески иновации," целият свят е nonplussed първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари, 2011 година 00:25:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар