сряда, 26 януари 2011 г.

Рана носи USB връзване на HTC Windows 7 Телефон устройства, Dell Място Pro

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/hack-brings-usb-tethering-to-htc-windows-phone-7-devices-dell-v/:
Рязане чрез назад и напред околните Windows 7 Телефон връзване на две нови хакове, с едната е значително по-лесно от другите да изпълнят. След откриването на опция в's Фокус Samsung Omnia и 7 в края на миналата година, инженерни умове в продължение на XDA-фирми вече са открили метод, за да позволи USB интернет връзване на повърхностни познания на HTC на Windows 7 Телефон телефони. За съжаление, ще трябва да отключите устройството, преди всичко на това ще работи, но случаят определено е различна за Дел Място Pro . За тази една страна, просто ще трябва да се промени INF файл -. Отключване не е необходимо. Хит на линковете по-долу за дяволски информация, и се опитайте да не се създаде ферма P2P използва 3G връзка на вашия телефон. Чуваме превозвачи никак не са любители на тази безразсъдна смелост.

[Благодаря, езеро]

Рана носи USB връзване на HTC Windows 7 Телефон устройства, Dell Място Pro първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари 2011 г 15:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Мобилни Tech свят (1) , (2) | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар