неделя, 19 юни 2011 г.

Нев Иорк Пост блокира иПад приступ кроз Сафари, нада ћете платити за претплату уместо

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/new-york-post-blocks-ipad-access-through-safari-browser-hopes-y/:
Па, то је један од начина да се људи плате за игре речи Нев Иорк Пост, који бастион правично, уравнотежено, а не-на-све сензационалистички извештавања, је блокирао иПад власници из читања његове приче кроз Сафари __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ је.. Ако људи желе пуну прска по Хју Хефнер добијање дитцхед на олтару, они ће бити затражено да преузмете иОС апликацију која захтева пријављивање за упис почев од $ 6.99 на месец-месец основи. Одвајајући Невс Цорп-а охолост на тренутак, шта је чудно то је број решења Руперта Мардока & Цо нам је оставио цхеапскатес. Још увек можете да прочитате сајт на десктоп претраживачем или телефона, укључујући и један Андроид. У основи, дакле, Невс Цорп је дављење приступ интернету, али само за одабране групе читалаца. То је контраст од других добављача садржаја (чак и Невс Цорп власништву Валл Стреет Јоурнал-), који су више од платформе агностик Онда опет. постоји слабом могућност да Невс Цорп циљане иПад у напору да поново бренд Пост као глоссиер врсту таблоида, а ла Дневни . На које можемо рећи, да је то неки маштање тамо, Рупе.

Нев Иорк Пост блокира иПад приступ кроз Сафари, нада ћете платити за претплату уместо првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 16:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор паидЦонтент | Емаил тхис | Цомментс

Т-Мобиле миТоуцх 4Г слајд приметили у бистрој, случај без

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/t-mobile-mytouch-4g-slide-spotted-in-the-clear-sans-case/:
Већ смо видели да се појави у неколико мутне снимке , и види се на слици мало јасније у случају , али смо коначно сада наш први добар, несметан поглед на још ненајављене Т-Мобиле миТоуцх 4Г слајд . Шта више, типстера који обезбеђује снимке за ТмоНевс такође понудио неколико брзих утиске, рекавши да је тастатура била "невероватна" и грубо упоредити са Т-Мобиле Г2 , и да сам телефон је "изненађујуће брзо", али мало тежи од Г2. Хит до линка извор испод за боље погледамо.

Т-Мобиле миТоуцх 4Г слајд приметили у бистрој, случај без првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 14:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ТмоНевс | Емаил тхис | Цомментс

Пријем Рејсер чини штампање забавно, отпада више папира него што сте икада помислили могуће (видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/receipt-racer-makes-printing-fun-wastes-more-paper-than-you-eve/:
Наравно, можете користити ваш штампач испљунути табеле, али како о Хоокинг Уп ДУАЛСХОЦК 3 да га играју као видео игре? То је управо оно што Исус Навин племенит и ундеф Дуо радили током радионице у вези са ОФФФ прошле недеље, а резултат је диван (ако не и урнебесна). Трио кодирани утакмици у опен__Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__с , под називом Пријем Рацер, која користи термални штампач пријема моддед са "светло Беамер" да бисте приказали информације игри и представља аутомобил, ДС3 да је контролише, и лаптоп за повезивање уређаја и покренути софтвер. Рандом стазу са препрекама добија брзо штампан, док играч покушава да га навигацију без пад система - нешто као Лејн Разделник - или док папир пролази после 164 метара. Постоји дрво воле веб претраживач верзију и све детаље о томе како то ради у изворном линк испод. Смо постигли нешто више од 1.400 1.752 поена, да нас обавестите како да урадите у коментарима.

[Хвала, Џеси]

Наставити читање Пријем Рејсер чини штампање забавно, отпада више папира него што сте икада помислили могуће (видео)

Пријем Рејсер чини штампање забавно, отпада више папира него што сте икада помислили могуће (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 15:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Десигнбоом | извор ундеф | Емаил тхис | Цомментс

Чудно Наука мелодије у да пениса хору воде бубе "

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HUan1fVeRgw/weird-science-gets-its-smell-onon-the-tv.ars:

Полако ближи мирис-О-визија: Да ли сте спремни за директног приступа ароме? Јер међународни тим истраживача, уз подршку компаније Самсунг, је створио "КСИ Адресабилни Матрикс Мирис-Ослобађање систем користећи Он-Офф Променљива уређаја." Сам уређај је прилично паметан, са сет адресних грејање жица пролази кроз полимер који сажима различите ароме. Топлота праву комбинацију, и мирис пица нежно лебди далеко од уређаја. Али, пратеће штампу јасно је да Самсунг је заинтересован за уређај тако да се може одговара мирисни окружење оно што је се појављују на екрану, било да је велика (ТВ) или мале (мобилни телефон-озбиљно?).

Трауматске повреде мозга у (фиктивни) древни Галији: Амерички читаоци не могу бити упознати са Астерикс стрипова, који су постављени у римском окупацијом Галију, али неурохирургију одељење Хајнрих Хајне Универзитета у Дизелдорфу сада зна све њих 34 добро. То је зато што су их скенирају у потрази за индикације трауматских повреда мозга , и дошли до невероватних 704 случајева, око 20 динара по књизи. Скоро сви од њих резултат напада, пре свега напада од стране Гали који циљано Римљани. Већина жртава (70 одсто) је узимала разумне мере предострожности (ношење кацига војни), али на крају изгубе заштитну опрему пре напада. Гали, пре свега, били ангажовани у допинг пре напада, искористи се за забрањене супстанце која се зове "чаробни напитак".

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Амазон Тестови Домаћи Услуга испоруке намирница

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7HGp05eSEaM/Amazon-Tests-a-Home-Delivery-Service-For-Groceries:
дестиниланд пише "Амазон.цом је тихо покушава да васкрсне није пословне моделе од ВебВан и ХомеГроцер - два дотцомс која је понудила Кућна достава свеже намирнице - уз нови сервис под називом Амазон Свеже прошле недеље на састанку акционара, Амазон директор Џеф Безос. поставиле питања о тренутном тестови спроводе у Сијетлу. Безос је признао Амазон је "петљању" са економије је додао да "ми и даље да размишљам о томе ... Ми као идеја, али ми имамо висок траци оно што ми очекујемо у погледу пословне економије за нешто као што су Амазон Свеже у погледу профитабилности и приноса на уложени капитал. " Нема више детаља били су предстојећи, али Безос ипак признао да "ми и даље да размишљам о томе."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Уређај Анализатор Андроид студија жели да прати сваки ваш потез, ако ћете га пустите

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/device-analyzer-android-study-wants-to-track-your-every-move-if/:
Уређај Анализатор Андроид студија жели да прати сваки ваш потез, ако ћете га пустите
И овде смо мислили људи су били забринути заштите својих личних података . Испоставило се да је, међутим, значајан комад Андроид корисници су добровољно да дају група Универзитета у Кембриџу истраживачи погледамо тачно како користе своје мобилне телефоне. Преузимањем уређаја Анализатор апликација са Андроид тржишта, више од 1.000 учесника су омогућили прикупљање података програма жетве статистику у позадини док се користе своје мобилне телефоне. Они статистике - у распону од када је напајање укључено, на који програми су у употреби - онда су доступни корисницима преко сајта уређаја анализатор. Наравно, ово је Кембриџу, прилично добро поштују високошколске установе, као и истраживачи који су укључени кажу подаци прикупљени је одузета лична информација "што боље", али нисмо желели ни на кога вири нашој ћелији статистика. Ако сте Андроид егзибициониста, међутим, можете се пријавити за студије на извору линк испод.

Уређај Анализатор Андроид студија жели да прати сваки ваш потез, ако ћете дозволити да првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 14:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДроидМаттерс | извор Уређај Анализатор | Емаил тхис | Цомментс

МиЦонсерватионПарк добар свет игре 'вам помаже Сачувај угроженим врстама

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ofaMQOA9o2I/:
Арраи

Најважније организација у Силицијумској долини да нико нема чули

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jdE9AtGeoBo/:
Арраи

Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

Њујорк Пост иде апп-само за иПад кориснике

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BgLKuj8pht8/NY-Post-Goes-App-Only-For-iPad-Users:
бфвебстер пише "Преглед веб јутрос, открио сам да је Нев Иорк Пост је блокирање иПад кориснике читања свом сајту преко Сафари Уместо тога, иПад корисници морају да је преузимање и коришћење уместо Њујорк Пост апликац.. То Апликација је претходно потребно плаћа претплату (која је један од разлога нисам га користити);.. Међутим, верзија сам преузео јутрос није било каквих захтева за исплату Ипак "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гордон Мареј открива нове Батмобиле, Мрачни витез постане озбиљно о ​​смањењу емисије угљен-диоксида

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/gordon-murray-reveals-new-batmobile-dark-knight-gets-serious-ab/:
Тако сте завршили изградњу вашег Батман Форевер стилу Батмобиле , ваш Тумблер је горе на блоковима у дворишту, и ви сте жуди за нови пројекат. Није прерано да почнете планирање уради верзију нових представио Гордона Мареја Бат вожња (део Бетмена уживо светској арени Тоур). Дизајнер нацртао на његовом искуству са Мекларен Ф1 за свој нови концепт аутомобил, који укључује здраву дозу имагинееринг: постоји угљеничних влакана тело које "дише", као и ЛЕД осветљеним "виртуелних точкове." Нисмо сигурни колико угљеничних влакана дише и шта виртуелне точкови су, али као Мареј објашњава видео у наставку, они су на основу Формуле материјала како их је он замишља 15-20 година од сада. Он такође предвиђа зеленију Мрачни витез, чија је вожња ради на ћелијама водоника горива и литијум-јонске батерије - више неће огрнут крсташа пате грижа савести због претеране емисије угљен-диоксида.

Наставити читање Гордон Мареј открива нове Батмобиле, Мрачни витез постане озбиљно о смањењу емисије угљен-диоксида

Гордон Мареј открива нове Батмобиле, Мрачни витез постане озбиљно о смањењу емисије угљен-диоксида је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 12:59:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АутоБлог | извор Бетмен уживо | Емаил тхис | Цомментс

Сенат негира морнарице ракетне уништава ласером средства, ставља кибосх на досадне Др Зло утиске

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/senate-denies-navys-missile-shooting-laser-funding-puts-the-ki/:
Оставите га да се Сенат да сломи крхко војске снове. Све морнарица икада заиста желео је џиновски брод на бази ласера ​​који би могао да се користи да обори ракете. Упркос неким рекорд статистика , међутим, најновијих одбрана овлашћења рачун изрекао из Сената за оружане снаге Одбора баца гигант Конгреса мокро ћебе на слободном електрон ласера ​​. Пројекат, чини се, има једноставно се доказује прескуп - између осталог, ласера ​​истраживачи нису пронашли идеалан начин за напајање оружје из брода. Према постојећем Тимелине, пројекат није вероватно да су завршени пре 2020, и као што је захтев морнарице за даље финансирање је, помало иронично, на крају оборен.

Сенат негира морнарице ракетне уништава ласером средства, ставља кибосх на досадне Др Зло утиске првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 13:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Опасност Соба | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле вас подсећа да је данас Очево дан (и да позове оца да Гмаил-а)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/aarxpNkgrhU/:
Арраи

Ће капом Подаци планови Убиј облака?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aYIirFbD0os/Will-Capped-Data-Plans-Kill-the-Cloud:
тхеодп пише "Са увођењем својих Цхромебоок, Гоогле је клађење на велики облак Како је Аппле са својим ицлоуд иницијатива.. Исто тако су Нетфлик и Скипе. Нажалост, само њихово постојање угрожава података затварања превозника, који су поставили Наравно да се уверите да мрежа није компјутер. "Ја не знам шта је решење, 'пише Дејвид Погуе" Ја не знам да ли ико мисли о томе. Али, постоје велике промене долазе.. Постоје велика снага требало да обликују наше животе на форуму. И у овом тренутку, они су на директан сукоб. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ФБИ Регрутовање ИСП за борбу против сајбер претњи

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cysFRUhRgHY/Feds-Recruiting-ISPs-To-Combat-Cyber-Threats:
игсласх пише "УС Департмент оф Дефенсе (ДОД) и Одељења за унутрашњу безбедност (ДХС) су утврдили пилот програма са водећим приватним одбране радова и ИСП зове ДИБ Сајбер пилот у покушају да ојача базу једни другима знања о расту претње безбедности у . сајберспејса Нови програм је био изазван недавним високог профила, хаковање Међународног монетарног фонда и многи други, али не брините -. заменик секретара за одбрану Вилијам Лин, Ј. обећава да ће нови програм неће укључивати "мониторинга, пресретање, или складиштење било приватног сектора комуникација "од стране ДОД и ДХС."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цоммодоре САД почиње испоруке реплика Ц64с следеће недеље, испуњавајући своје беж бреадбок снове (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/commodore-usa-begins-shipping-replica-c64s-next-week-fulfilling/:
Ако сте попут нас, вероватно сте били задржите дах у ишчекивању од Цоммодоре САД објавио реплика чувеног Ц64. Он је обећао тастатуру рачунара који дуплирани оригиналног ретро беж финишу, са Атом процесором и НВИДИА ИОН графичке картице испод хаубе. Али, упркос бројним најавама, па чак и после унакрсно промоцију са Трон: Легаци , они тек треба да се појави било ког производа. Последња реч из компанија је пре поруџбине испоруке следеће недеље, у пет различитих варијанти, од баребоне кућиште и читач картица за Ц64к Ултимате - $ 895 машину која обухвата 1ТБ хард диск и Блу-раи плејер. Ако нисте били довољно задиркивали у протеклих годину дана одлагања, погодио видео након паузе за више преглед слика.

Наставити читање Цоммодоре САД почиње испоруке реплика Ц64с следеће недеље, испуњавајући своје беж бреадбок снове (видео запис)

Цоммодоре САД почиње испоруке реплика Ц64с следеће недеље, испуњавајући своје беж бреадбок снове (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 11:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ИоуТубе (ЦоммодореУСАллц) | Емаил ову | Коментари

Ференцварош Усваја Мицрософтс преузимање Скипе

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vp-r8dQHEWs/FTC-Approves-Microsofts-Takeover-of-Skype:
БигЦорона пише "УС Федерал Траде Цоммиссион је рекао да је одобрио Мицрософт-ов 8,5 милијарди долара готовине преузимање гласовне и видео преко ИП провајдер Скипе-а Мицрософт је званично објавио своју намеру да купи Скипе поново 10. маја и од тада, корисници су узимајући. на Твиттер крив Мицрософт за интерминирани услугу Скипе. критике, бар у том смислу, је нешто прече куповине Сада, са Ројтерс извештава да је дошло до антимонополских одобрење договора. корисници ће ускоро моћи да се обрате на Мицрософт када је поставља питања о понекад пегав услугу Скипе ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХП-ТоуцхПад причало недостатка измену докумената на тржиште

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/hp-touchpad-rumored-to-lack-document-editing-at-launch/:
ВебОС орасима на ПреЦентрал примили анонимни дојаве да је ХП-ов непосредна шкриљац неће бити у могућности да измените Канцеларија докумената из кутије. Колико год бих волимо да одбаци ово као одмазду гласина угаси БлацкБерри, он емитује несрећна мирис истине. Док ХП је раније направио велика ствар укључивања ТоуцхПад о Куицкоффице апликацији, само је рекао да је "рад са Куицкоффице" да укључе уређивање документа, а то никада није демонстрирао уређивање у акцији. Компанија је недавно покушава да повећа свој број апликација , али можда је требало да уложи више напора у обезбеђивању уместо основне функционалности. Трачак наде, мада: исти савет је такође сугерисао да ће бар неке могућности за уређивање бити уведен "преко преузети ажурирање у К3 2011." Хеј, шта је журба?

ХП-ТоуцхПад шушка да измене недостатка докумената на лансирање првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 09:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ПреЦентрал | Емаил тхис | Цомментс