неделя, 19 юни 2011 г.

Уређај Анализатор Андроид студија жели да прати сваки ваш потез, ако ћете га пустите

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/device-analyzer-android-study-wants-to-track-your-every-move-if/:
Уређај Анализатор Андроид студија жели да прати сваки ваш потез, ако ћете га пустите
И овде смо мислили људи су били забринути заштите својих личних података . Испоставило се да је, међутим, значајан комад Андроид корисници су добровољно да дају група Универзитета у Кембриџу истраживачи погледамо тачно како користе своје мобилне телефоне. Преузимањем уређаја Анализатор апликација са Андроид тржишта, више од 1.000 учесника су омогућили прикупљање података програма жетве статистику у позадини док се користе своје мобилне телефоне. Они статистике - у распону од када је напајање укључено, на који програми су у употреби - онда су доступни корисницима преко сајта уређаја анализатор. Наравно, ово је Кембриџу, прилично добро поштују високошколске установе, као и истраживачи који су укључени кажу подаци прикупљени је одузета лична информација "што боље", али нисмо желели ни на кога вири нашој ћелији статистика. Ако сте Андроид егзибициониста, међутим, можете се пријавити за студије на извору линк испод.

Уређај Анализатор Андроид студија жели да прати сваки ваш потез, ако ћете дозволити да првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 14:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДроидМаттерс | извор Уређај Анализатор | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар