сряда, 27 юли 2011 г.

Транспарентан Литијум-јонска батерија направљених

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xPRTRfJ8uVk/Transparent-Lithium-Ion-Battery-Created:
Мед-адут пише "Стенфорд Истраживачи кажу да су развили батерије транспарентан Транспарентни футуристички гаџета је тема научне фантастике и сан инжењера.. Лист" Транспарентна литијум-јонске батерије "објављен је у јулу 25. издање часописа поступку Националне академије наука. Они су користили мрежу структурисан електрода, што је измишљена од стране микрофлуида потпомогнуте методе, тако да је ова функција димензију електрода испод резолуција границе људске очи, и, на тај начин, електрода изгледа транспарентан ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Моторола обзиром Нике + СпортВатцх кандидат?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/27/motorola-considering-nike-sportwatch-contender/:
Моторола обзиром Нике + СпортВатцх кандидат?
Изгледа као Самсунг може бити преппинг да Нике + СпортВатцх се кандидује за свој новац. Неустрашивог Типстер шаље заједно са екрана недавном истраживању показивање нешто што личи преварени из Нано гледају . Описао као "све-у-једном фитнес и музику личне фитнес уређај" (редундантне много?) Који пакује ГПС за "прецизних перформанси праћење", као и још неименоване гаџет такође поседује "Смарт музички плејер" који саставља листу песама на основу мелодије које вам помажу да зној најбоље. Он такође омогућава да бежично синхронизовање са рачунаром за тренинг анализе, и по свему судећи ради исто за Андроид уређаје. Међу могућим именима наведеним у анкети је МотоАцтиве, наговештавајући у, али свакако не полаже доле, Самсунг брендирање. Наравно, ово је само онлине истраживању, тако да не би превише узбуђен због новог партнера ради још увек.

[Хвала, Анон]

Моторола обзиром Нике + СпортВатцх кандидат? првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 27 Јул 2011 15:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Асус Еее потврђује писање Трансформатор ће добити Андроид 3.2 упдате сутра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/27/asus-confirms-eee-pad-transformer-will-get-android-3-2-update-to/:
Нема цурења овог пута, али Еее ПЦ за писање трансформатор корисници не морају да чекају много дуже да се њихов Андроид 3.2 поправити. АСУС је данас потврдио да ће ажурирање бити Покрећемо сутра, 28. јула. За разлику од __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 власници , трафо корисници не треба очекивати превише изненађења у продавницу овде с обзиром АСУС је држи са залихама __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__, мада надам се да ће бити неколико исправки укључени, поред више уопште Андроид исправке.

Асус Еее потврђује писање Трансформатор ће добити Андроид 3.2 упдате сутра првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 27 Јул 2011 15:31:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Асус (Фацебоок) | Емаил тхис | Цомментс

Прозор аутомобила екрани осетљиви на додир

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cbFF3fRgeFQ/Car-Window-Touchscreens:
Анонимни читалац пише: "Као да нам је потребно више доказа да тоуцхсцреен су сви бес, дизајнери су сањају до начина да их стави у аутомобилима У видео, дете загледа чежњиво кроз прозор на суморне селу.. Поља откотрљати, језеро, бициклисти, дрвеће које су изгубиле своје лишће. аутомобила зауставља, и дете почиње да "цртање" на прозору члана садржи фасцинантне видео који показује како може да се инфилтрира тоуцхсцреен наше животе у будућности. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ОК Го иде ХТМЛ5

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBuopsbk9c0/OK-Go-Goes-HTML5:
едумацатор пише "ИоуТубе сензација ОК Го је управо објавио свој најновији видео уз помоћ ХТМЛ5 видео прилично сам кул, али. интерактивних карактеристика је велика." Изгледа као интерактивна ствари ради само у Цхроме.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тужба против Сони Издвајамо Цибер осигурање недостаци

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PKBTDkr9buI/Lawsuit-Against-Sony-Highlights-Cyber-Insurance-Shortcomings:
ЦВмике пише "пива правни спор између Сони и један од њених осигуравача преко података тврди кршење одговорност наглашава изазове који компаније могу понекад се суочавају у добијању услуга осигурања за покривање трошкова који произилазе из сајбер инцидената. Цирих амерички Инсуранце Цо су од суда тражили прошле недеље да ослобађа га од било какве одговорности за одбрану или индемнифиинг СОНИ против потраживања из најновијим подацима повреде у компанији. подаци повреде на Сони ПлаиСтатион мреже, Сони Ентертаинмент Онлине и компаније Сони Пицтурес је резултирало у обзир податке о близу 100 милиона људи постају изложени и преко 12 милиона кредитних и дебитних картица буду компромитовани повреде су до сада у најмање 55 наводних класи тужбе су поднете против Сони у САД и још три тужбе поднете против да у Канади.. Сони очекује да ће потрошити близу 180 милиона долара у . следеће године само на повреду у вези трошкова, али аналитичари кажу да осигурање не би ни био вредан да у случају Сони: 'Нема много успешних прича у којој сајбер осигурање [игра] значајну улогу у смањењу трошкова инцидената, ", рекао је Гартнеров аналитичар Џон Песцаторе Ум, боље безбедности као полису осигурања можда".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛулзСец Позиви за ПаиПал-Бојкот, портпарол ухапшен

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bhqqz7m3dtg/LulzSec-Calls-For-PayPal-Boycott-Spokesman-Arrested:
Анонимни читалац пише: "Британска полиција је ухапсила 19-годишњег мушкарца верује да" Топиари ", званични портпарол ЛулзСец хацтивист група човек је ухапшен у својој кући у Схетланд Исландс раније данас (27. јула). и који се преноси на централном Лондону полицијској станици. " Такође данас, ЛулзСец позвао је на бојкот ПаиПал-а каже "Ми подстичемо неко преко ПаиПал да одмах затворе рачуне и размотрити алтернативу."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони званично извлачење нове, Е и С серија Валкман

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/27/sony-officially-outs-new-a-e-and-s-series-walkmans/:
Када компанија пошаље боатлоад медија плејера преко ФЦЦ, спецификације и свега, врсте узима ударца из било званичног саопштења, знаш? Ипак, то је лепо коначно видети Сони бујица Нови ВАЛКМАН играча који смо били за читање толико о томе. Компанија пре неколико дана најавио ажурира своје, С, и Е серија играча, од којих су караоке режим, за учење језика функција, снимање гласа, и Сони станици ствара СенсМе карактеристика. На хигх-енд, имате стерео Блуетоотх-ом А860, чија је 2.8-инчни екран осетљив на додир је већ запљуснуле преко Интернет. Више деминутив С760БТ има 2-инчни екран и добија Блуетоотх, мада се тврди дуже трајање батерије - до 50 сати аудио репродукције и до десет за видео. Заокружују ниском крају, ту је Е460, који има исти екран од 2 инча, али нема Блуетоотх и уместо тога долази у пет боја. Сва три модела ће бити у продаји у септембру, са серије налажење $ 179 или $ 219 за 8ГБ и 16ГБ модела, 8ГБ серије С кошта $ 149, и Е серија у распону цена од $ 79 до $ 109 за 8ГБ до 16ГБ. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање СОНИ званично извлачење нове, Е и С серија Валкман

Сони званично извлачење нове, Е и С серија Валкман првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 27 Јул 2011 11:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Уређивачку: Аппле званично преко оптичког драјва, за боље или лошије

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/27/editorial-apples-officially-over-the-optical-drive-for-better/:
Не допада ми се. Ни један јота. Али искрено, не много важно - Аппле-ов званично завршили са оптички уређај, и нема доказа више упадљиво јасно него средином 2011 освежавања својих Мац мини. Прошле године, да Бантам кутија је стигао са $ 699 цена ознаку, ПЕП у кораку и личност која би могла шарм и најтврдокорнији Десктоп власника. Ове године, $ 599 модела се појавило на мом прагу обећава исто, али уместо тога достављен приметан пад у стварном функционалности. Аналитичари су тврдили да бисте могли конопац УСБ СуперДриве за нови мини и уштедите 20 у процесу у односу на Опремити прошле године, али ослањајући се на кабловским додатне опреме иду руку под руку са лепотом и једноставношћу? Не, и ја сам сваки разлог да верујемо да ће Аппле слажу.

Упркос очигледне - да потрошачи би куповали мини да се смањи чист терет оперативних замршена Десктоп подешавање - Аппле-ов отишао и повуцен оно што је постао сортирано у оба Мац и ПЦ слично. Годинама, ОДД су стандардне карту, предење ЦД, ДВД, ХД-ДВД ( ипак кратко ) и Блу-раи дискове, да не помињемо неке друге формате које није урадила много да заслужују пажњу. У поређењу са већином све остало у технологији универзуму, покушао-и-прави оптички драјв је успео да се дружим и ван онога што је творац вероватно имали на уму, али је прилично очигледно да 2011 је ОДД оно 1998 био је да дискетну јединицу . Најмање у уму једног Стивен П. Послови.

Наставити читање Едиториал: Аппле званично преко оптички диск, за боље или лошије

Уређивачку: Аппле званично преко оптичког драјва, на боље или горе првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 27 Јул 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Кинески пар продаје децу да Фонд за Онлине Гаминг

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1AvB3WOTbGM/Chinese-Couple-Sells-Kids-To-Fund-Online-Gaming:
Кинески брачни пар који заиста воле да игра под хапшење за продају своју децу и претварање новца у игри валуту. Од чланак: "У 2009, Ли Лин и Ли Хуан поздравио своје друго дете, девојчицу, и дошли на идеју да је прода за новац за финансирање своје онлине опсесија игру су урадили, пријем јуана 3.000 (мање од. $ 500), које су у потпуности провели убрзо након неколико потом да продају своје прво дете и добила 10 пута више за њега - РМБ 30.000, или око $ 4600 По имају своје треће дете -. другог дечака - родитељи уследила. у својим претходним стопама и такође је добио 30.000 јуана за њега. " Питам се шта "дете продавац" достигнуће изгледа?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нето (према Акамаи)

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Peq-jqEsKIk/The-Net-According-To-Akamai:
Инсталлер цитира гизмаг каже прича "Акамаи можда неће бити познато име, али од 15 до 30 одсто веб саобраћаја у свету се врши на Кембриџу, интернет платформу Масачусетс компанија је у сваком тренутку Користећи податке прикупљене од стране софтвера константно праћење. Интернет условима преко скоро 100.000 сервер компаније распоређени у 72 земаља и која обухвата највећи део мреже у оквиру интернета, Акамаи ствара свој тромесечни државе интернета извештај извештај пружа неке интересантне чињенице и бројке, као што су региони са најспорије и најбрже везе. брзине, цене широкопојасног усвајање и порекло напада саобраћаја. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Водафон осе ЕВО 3Д пре него што је хитове полице

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/27/vodafone-axes-evo-3d-before-it-even-hits-shelves/:
ХТЦ ЕВО 3Д
Кин очију посматрача, или они који су регистровани да буде обавештен о ЕВО 3Д , можда сте приметили нагли недостатак наочара без 3Д телефони долазе у Водафон. Очигледно, британски превозника ексецс нису пацијента типа. После неколико одлагања, Водафон је одлучио да се једноставно секира телефон уместо да чекају својих ХТЦ питања снабдевања, и она бити уклоњена из компаније " Ускоро "страници. Омогућава само се надам својим клијентима су мало више разумевања - поготово они који се пријавили да се из прве пукотине на сада отказано телефоном.

Водафон осе ЕВО 3Д пре него што је хитове полице првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 27 Јул 2011 11:27:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Андроид заједницу | Емаил тхис | Цомментс

Свемирске станице Да се ​​Деорбитед Након 2020

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RcnQY49iwwI/Space-Station-To-Be-Deorbited-After-2020:
астроенгине пише "Русија и њени партнери планирају да пад Међународну свемирску станицу (ИСС) у океан, на крају свог животног циклуса, након 2020, тако да не остављају нежељене простор, свемирска агенција је у среду" Након што заврши своје постојање. , ми ћемо бити приморани да тоне ИСС То не може да остане у орбити, то је превише сложен, сувише тежак предмет, може да остави иза себе много глупости. ", рекао је заменик шефа Роскосмос свемирске агенције Виталиј Давидов."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МС-ДОС има 30 година данас

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MwOG3jN3HHo/MS-DOS-Is-30-Years-Old-Today:
Анонимни читалац пише: "Пре тридесет година, 27. јула 1981, Мицрософт је купио права за КДОС (брзе и прљаве оперативни систем) из Сијетла рачунара Производи (СЦП) за 25.000 долара КДОС, иначе познат као 86-ДОС-а, је дизајниран од стране СЦП. да ради на Интел 8086 процесор, а првобитно је бачен заједно за само два месеца за 0,1 објављен у 1980 (тако име) У међувремену, ИБМ-а. је планирао на напајање свој први персонални рачунар са ЦП/М-86, која је била стандардне оперативни систем за Интел 8086 и 8080 архитектуре у то време, али договор није могао бити постигнут са програмер ЦП / М, дигитални истраживања. ИБМ-онда је пришао Мицрософта, који већ неколико година искуства у њеној појас са М-ДОС-ом , основне, и других важних алата - а као што вероватно можете рећи са пејзаж рачунара свету данас, ИБМ-а / Мицрософт партнерство испало прилично добро заиста. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.