сряда, 27 юли 2011 г.

АдСенсе за Слике Пиказза Ребрандс Као Луминате, лансира Платформа за Ин-Слика Аппс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rAszsZxZ7iY/:

Пиказза, Гоогле Вентурес подржава означавање фотографија услугу која је у односу на "АдСенсе за слике" је Ребрандинг као Луминате данас и дебутинг нову платформу за ин-слике апликацијама.

Као смо написали у прошлости, Пиказза омогућава издавачима да идентификују, ознаке и меч који су откривени у форуму слике на њиховим сајтовима и онда повеже их назад на залихе мреже Пиказза о оглашивачима. Сервис, који може бити интегрисан у сајт тако што ћете додати једну линију кода, омогућава корисницима да прегледају фотографије садржану на сајту и миша преко да откривају информације и цене о сличним производима, и по жељи, кликните на дугме за куповину.

Преко мреже компаније издавача, Пиказза сада достиже више од 150 милиона јединствених корисника месечно, а види стопи од 30 милијарди слике ставове годишње. Пиказза тренутно сарађује са преко 4.000 издавача, укључујући и САД Недељни, Хеарст дигиталних медија и Аццесс Холливоод.

Директор Боба Лисабон нам говори да ребандинг предузећа је напор да се саопшти да Луминате има визију чини све слике интерактивне, или светао. Део те визије се дешава изван е-комерц као ангажовање у апликацију, као и пружање других интеракција унутар слике. Лисабон објашњава нам је да баш као што телефони еволуирао од говорних позива на смарт телефонима са апликацијама, слике ће ускоро обезбедити више интеракција даље од погледа.

Тако да када потрошач види Луминате икона у углу слике, то значи да је слика интерактивна. Потрошачи могу миша у слику и изаберите из различитих имиџа апликација. Они могу бити способност да се деле слику или линк на Туиттер, открити статистички подаци о својим омиљеним спортистима, видети где да купи сличне производе онима садржану у фотографији, приступ више информација о одређеном догађају, прочитајте више садржаја о људима или местима садржану у слику, слушају музику или погледајте трејлер филма који се односе на слици.

Предузеће, а пријаве ће спан број категорија, укључујући трговину, информисања, социјалне, организације, рекламирање, навигација, јавни сервис и презентацију. Тренутно, Луминате платформа нуди апликације као што су Твиттер-у Дели, Фацебоок-у Дели, и е-маил Поделите апликације које дају потрошачи моћи да изаберете оно што они желе унутра слику и деле га са другима, информације апликација се зове Напомена која омогућава издавачима да брзо и лако тагове било место у слици и додајте информације везане за ту слику; трговина апликација под називом производа, који омогућава корисницима да миша преко слике и интеракцију са ознаке на слику, а Оглашавање апликација која нуди издавачима начин да се Р

Няма коментари:

Публикуване на коментар