събота, 11 юни 2011 г.

Недеља у игре: Да ли сте чули шта се десило на Е3?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1_6wmW9l67w/week-in-gaming-did-you-hear-what-happened-at-e3.ars:

Нинтендо:

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Самсунг је коначно избаце флексибилни АМОЛЕД екрана за јавне потрошње у 2012?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/11/samsung-to-finally-roll-out-flexible-amoled-displays-for-public/:
Самсунг је чест извор фрустрација, задиркивање нас са својим баснослован савитљиви екрани за година , а никада нам даје датум када бисмо могли купити један за наш врло властити. Међутим, реч о интернет сугерише да Семи је коначно спремна да ослободите своје савитљив панела на свет у К2 2012. Наводно, мобилни екран компаније подела отворила нови производни погон са Убе (који производи пластичне подлоге за екране) прошлог месеца за масовну производњу Бенди АМОЛЕДс за сатове и телефоне. Нека Одбројавање до растегљива револуције екран почети.

Самсунг је коначно избаце флексибилни АМОЛЕД екрана за јавне потрошње у 2012? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 15:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ОЛЕД екран | Соурце ЕТНевс | Емаил тхис | Цомментс

Цхеви волт капи основну цену од $ 1.000 за 2012, чини штедња свету нешто више приступачне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/11/chevy-drops-volt-base-price-by-1-000-for-2012-makes-saving-the/:
Цхеви жели да зна шта може да уради да уђете у један од плуг-ин хибрида данас. $ 1.000 снижење? Имаш га. Произвођач аутомобила најавио је ове недеље да је 2012 Волт цена ће доћи у базу Гранд мањи од свог претходника, захваљујући врсте додатних конфигурације које долазе са повишеним расположивост. 2011 верзија је доступна у седам држава и Дистрикт Колумбија и дошао у три конфигурације - 2012 је Волт је доступан широм земље у седам различитих пакета, у распону од $ 39.995 до $ 46.265. И имајте на уму да су цене не они који нису фактор у потенцијалне пореске кредите . Најновија верзија плуг-ин возила је сада доступан за ред и нуди карактеристике као што су МиЛинк протока медија, ОнСтар за вожњу, и пасивно закључавање (мада нови основни модел нема трака у гостима неке од функција наћи у свог претходника). Ту је и читав смањује вашу зависност од бензина, ако сте у тако нешто.

Наставити читање Цхеви Волт капи основну цену од $ 1.000 за 2012, чини штедња свету нешто више приступачне

Цхеви волт капи основну цену од $ 1.000 за 2012, чини штедња свету мало више приступачне првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 16:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Анонимни Води Доле Влада Турске сајта

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4TZVXcQLUk/Anonymous-Takes-Down-Turkish-Government-Site:
арисвега пише са речи да је група хакера позната као анонимни "је преузела низ Турска влада сајт у знак протеста против недавно уведен интернет филтера који многи сматрају цензуру Такодје се чини да су објавили манифест.. Турској има дугу историју интернет цензура, са ИСП земљи има блокиране ИоуТубе-у и бројним другим локацијама у протеклих неколико година. " Од повезане манифест "(турска влада) је блокирао хиљада веб сајтова и блогова, а погрдне правни поступак против онлине новинари опстају влада сада жели да наметне нови систем за филтрирање 22. августа да ће омогућити да води евиденцију. од свих људи на интернету активност мада остаје непрозирна зашто и како систем ће бити успостављен., јасно је да влада предузима цензуре на следећи ниво. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зароните дубоко Лоок ат __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ Самсунг 10,1

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i1f0DLjDLUE/A-Deep-Dive-Look-At-Samsungs-Galaxy-Tab-101:
МојоКид пише "Самсунг __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 саопштено је давне фебруару ове године, непосредно пре Аппле'с Ипад 2 покретање Убрзо након тога, Самсунг ВП приметио компанија је поново вредновање њихове __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ линије у након Аппле јаке иПад 2 Приказивање почетком марта. Од тада, __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10,1. је почео испоруку и почетком извештајима приказују андроид 3,1 погоном уређај буде мало тањи него иПад 2, лакши и са НВИДИА 1ГХз дуал цоре Тегра 2 процесора испод хаубе, подједнако способни. Са недавним __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ учесника у 10-инчни Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ тржишту, као што је Асус трансформатор, Самсунг и Самсунг Ксоом __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10,1, иПад 2 коначно има солидну конкуренцију у смислу хардвера и ОС-перформансе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг Галаки ИИ за АТ & Т, раттед од стране своје ХДМИ пристаниште

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/11/samsung-galaxy-s-ii-for-atandt-ratted-out-by-its-own-hdmi-dock/:
О, ми смо били прилично сигурно за време сада, када бих видимо секси Самсунг Галаки ИИ шетња на преко АТ & Т , али сада смо остварили оно што изгледа да први званични фотографију телефона. Самсунг Сингапур подела има низ професионалних снимака планираних прибор, укључујући и овај "Самсунг Галаки ИИ десктоп пристаниште," згодан пирамиде стоје спортске ХДМИ и 3.5мм стерео излаз конектора - и наравно, АТ & Т, лого на свом удобно Црадлед смарт телефона. Ми још увек нисмо сасвим сигурни када је Самсунг-ов водећи ће погодити САД, али је боље да се крене даље - ми смо најављено да видимо Галаки ИИ у ово време следеће године, после свега.

[Хвала, Соломонска Т.]

Самсунг Галаки ИИ за АТ & Т, раттед од стране сопствене ХДМИ док је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 14:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Самсунг Мобиле Сингапур (Фејсбук) | Емаил тхис | Цомментс

Лодсис проширује тужбу за патенте 10 више предузећа

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0B1O4azcDqY/Lodsys-Expands-Patent-Lawsuit-to-10-More-Companies:
Анонимни читалац пише "Дан након што је Аппле поднео предлог да се меша у тужби Лодсис против седам апликација програмере (ЕФФ коментара), Лодсис је поднијело трећу тужбу ове године последњи приговор циљеве десет компанија, укључујући Адидас, Бест Буи, Бест Вестерн. Црни и Декер Лодсис. их тужи због два патента, од којих један такође тврди над око програмерима у суду као и сада позната слова (пример који је у међувремену објављен, као резултат интервенције Аппле) десет нових тврдње. се односе на интернет истраживањима, тражење повратне информације-нама, и живи интерактивни разговор. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЦрунцхГеар Фотографије Фретлигхт ФГ-421 гитаре

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7JNhtkqy8bA/:
Арраи

Храна за мисли да је овај викенд: "Прикупљање капитала није исто као успех"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4Y0EJr4RkbA/:
Арраи

СОНИ Нек-Ц3 руке на (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/11/sony-nex-c3-hands-on-video/:

Сони је најавио наследника свог НЕКС-3 дигитални фотоапарат раније ове недеље , па смо одлучили да се после Е3 путовање путу до произвођача електронике САД седиште у Сан Дијегу да проверите Нек-Ц3 за себе. Ми ћемо анализирати квалитет слике у пуном ревизију пред камером хитове продавнице крајем овог лета, али из наше почетне утиске, нове брегасте изгледа да понуди прилично мање туеакс у односу на свог претходника. То је невероватно мала за фотоапарат са АПС-Ц сензором - можда чак и неспретно Дакле, када у пару са релативно масивним 18-55мм комплет објектива или Сони огроман 18-200мм оптички - али не и довољно мали да буде било мање функционалне него претходне итерације. Као Нек-3, камера је дизајнирана да буде у поседу одмара објектив на леви длан, а не држање, тако да величина није вероватно да ће бити проблем. Козметичке промене укључују легуре магнезијума горњи панел, предња микрофон позиционирање, као и ефикаснији екран шарке, која је помогла да смањи дебљину фотоапарата. Ми ћемо бити постављање пуну ревизију у неколико недеља, али скочи иза паузе за више посматрања, и хандс-он видео из компаније Сони штаб.

Наставити читање СОНИ Нек-Ц3 практичног (видео)

СОНИ Нек-Ц3 руке на (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 13:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Рачунар глитцх петак Утемељена УС Аирваис

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lz9a9iQ2Maw/Computer-Glitch-Friday-Grounded-US-Airways-Flights:
мсцхаффер пише "рачунар невоље петак увече снарлед путне планове УС Аирваис купаца, као и извештаји поплављено у летова основане широм земље." Као неко насукан на неколико сати јуче ово испада "невоље", изгледа као прилично еуфемизам. Са одлазне летове блокиран, а пристижу нове пун путника очекује да испуни везе, атмосфера је добио мало греје. Купци могао да види лепо време, а авиони постројили испред, али "доле систем је" адута све. Е конкурс на Шарлот (УС Аирваис центар) је био упакован пуна купаца од модро (неколико) да се љути само (већина) да смирено је поднео оставку - што значи да они од нас са седиштима, грицкалице, и књиге или рачунари. То је било обесхрабрујуће да видите како крт је инфраструктура користи авио-компанија, са делом система видљив авио запослених доле, корисници су мислили да би добили више информација, или чак Прекњижавање, преко УС Аирваис сајту. Али то је био доле, такође, и све сто особље могло да је слегање раменима.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Играч 1 Старт: Да ли Уии у и ПлаиСтатион вита фли ор Дие? (ТЦТВ)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nockpa-NYzk/:
Арраи

Цровдсоурцинг Анализа откриће Пејлин Е-маил

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NgLsmvGfKIA/Crowdsourcing-Analysis-of-the-Palin-Email-Trove:
итвбеннетт пише "Сигурно имаш паметнијег посла него прочитате овај викенд 24.000 страна е-маил Сара Пејлин, али само у случају да не. НИ Тимес је у потрази за волонтере да помогну" идентификују занимљиве и интересантне е-маил поруке, људи и догађаји које смо можда желите да истакнете. " А, за лако референцу, МСНБЦ има послали комплетну колекцију онлајн ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Преносиве електронске уређаје могу да / не може направити авион пада с неба

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/11/portable-electronic-devices-may-may-not-make-your-plane-fall-o/:
Ми смо сви без сумње исмевали на лету позив Искључити све преносиве електронске уређаје у неком тренутку - Хецк, сви сте вероватно имали безобразан стјуардеса, који је урадио подругљивим за нас. Уосталом, идеја да би наш авион висак 30.000 м, јер смо тривијалан са нашим иПхоне, изгледа помало смешно, јер сви знамо о преносиве електронике. Новооткривеном студији од стране Међународног удружења за ваздушни саобраћај, међутим, доводи у питање лакомислен природе са којим већина од нас одбацити ових упозорења. Између 2003 и 2009, студија је открила 75 инцидената у којима електронске сметње утицати лет контроле, навигациони систем, односно кренули мотор индикације. То је далеко од дефинитивног доказа - то је више на линији усмених доказа из члана посаде, али хеј, шта можемо да урадимо помогнемо нашим авион задржите лети је вероватно добра ствар, зар не?

Преносиве електронске уређаје могу да / не може направити авион пада из неба првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 11:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сви Ствари Д | Соурце АБЦ Невс | Емаил тхис | Цомментс

Велики петак Љуљашке, углавном доле, илуструју Битцоин Вредност волатилност

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wuF3xz4_8j0/Fridays-Big-Swings-Mostly-Down-Illustrate-Bitcoin-Value-Volatility:
Анонимни читалац пише: "Као што је кул, као Битцоин је, изгледа да је изгубила 1 / 3 своје вредности у последња 24 сата Много великих продаје, притужбе на ликвидност и љут ван Нердс.." Члан повезане чланку се даље објашњава да је вредност поново порастао, тако да укупан губитак је знатно мање. Аутор такође помаже смиривању тврди да је Битцоин Унтрацеабле или на други начин, посебно погодна за злог активности.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.