събота, 11 юни 2011 г.

Преносиве електронске уређаје могу да / не може направити авион пада с неба

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/11/portable-electronic-devices-may-may-not-make-your-plane-fall-o/:
Ми смо сви без сумње исмевали на лету позив Искључити све преносиве електронске уређаје у неком тренутку - Хецк, сви сте вероватно имали безобразан стјуардеса, који је урадио подругљивим за нас. Уосталом, идеја да би наш авион висак 30.000 м, јер смо тривијалан са нашим иПхоне, изгледа помало смешно, јер сви знамо о преносиве електронике. Новооткривеном студији од стране Међународног удружења за ваздушни саобраћај, међутим, доводи у питање лакомислен природе са којим већина од нас одбацити ових упозорења. Између 2003 и 2009, студија је открила 75 инцидената у којима електронске сметње утицати лет контроле, навигациони систем, односно кренули мотор индикације. То је далеко од дефинитивног доказа - то је више на линији усмених доказа из члана посаде, али хеј, шта можемо да урадимо помогнемо нашим авион задржите лети је вероватно добра ствар, зар не?

Преносиве електронске уређаје могу да / не може направити авион пада из неба првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 11:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сви Ствари Д | Соурце АБЦ Невс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар