вторник, 30 ноември 2010 г.

Студент сам Googles, Намира Той е обвинен в убийство

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vkMtglBAuZw/story01.htm:
Университета на Флорида студент Захари Гарсия е повече от малко изненадани да разберат, че е издирван за убийство, след като Googling името му. Оказва се, че полицията търси друг човек, но е погрешно използвани снимки Гарсия. От статията: "Следователите издадена лицензия снимка на водача на Захари Гарсия - пише в" А "- но това е Zachery Гарсия - написани с" E'-който е обвинен във връзка с престъплението. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




WikiLeaks ще открие голям скандал банка

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HZzsIUiAXUE/story01.htm:
Atmanman пише "Когато WikiLeaks обяви, че освобождава 251 287 американски дипломатически кабели, всички ние, че сме знаели какво се разбира под-ранните си зловещи думи, че" следващите месеци ще видим един нов свят, където се предефинира световната история. " Сега изглежда, организацията е седнал на съкровищница от информация, толкова голям, че е спряла приема на предоставената информация. Сред данните, да бъдат освободени, са десетки хиляди документи от големи банкови американската компания и материали от фармацевтични компании, финансови посредници и енергийните компании . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




В Fingerist превръща вашия iPhone в една iKeytar, на разположение сега

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/the-fingerist-turns-your-iphone-into-an-ikeytar-available-now/:
Не забравяйте за Fingerist , китара седло-тематични говорител и делото за iPhone или лаптоп лампа? Знаеш ли, този с пагон на обществени (и частни), изпълнени с всички любимите си музициране приложения? Е, изглежда, че това е най-накрая на разположение в щатите. Всъщност, не е имало толкова малко шум зад това съобщение, че фирмата, която отговаря, Evenno, не е дори тя признава на сайта си. Но не се тревожете: ние открихме, това лошо момче за $ 150 на Амазонка. И ако това не е достатъчно, iLounge е направил поредица от практически снимки (виж по-голямо отражение връзка, по-долу). Или, ако сте като нас, можете да пропуснете нещо общо и перо за Рик Уейкмън след почивката. Имаме още едно нещо да каже за Fingerist, обаче: най-малко не е одобрен от този човек .

Продължи четене Fingerist превръща вашия iPhone в една iKeytar, на разположение сега

В Fingerist превръща вашия iPhone в една iKeytar, предлагани първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ноември 2010 14:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Evenno , Amazon | Изпрати | Коментари

Dell Inspiron Duo преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-inspiron-duo-review/:
Когато Dell първи demoed на Inspiron Duo и вертикално въртящ се екран на сцената на IDF през септември , нашите уста почти удари пода. Той изглеждаше като обикновена стара нетбук до своя 10.1-инчов сензорен е един магически BACKFLIP и сгънати над клавиатурата му да се превърне в една таблетка. Беше като нищо ние бихме виждали преди. И ние всъщност помислих, че това ще е нещо като система, която ще остане заключена в лабораториите на Dell, но когато му характеристики са разкрити - с двуядрен Atom N550 процесор, 2GB оперативна памет и Broadcom Crystal HD ускорител - стана ясно, че нетбук / таблетка хибрид е реална сделка. Текущи Windows 7 Home Premium и нов етап на Dell интерфейс, 550 $ netvertible има потенциал да се простират отвъд успешно както на нетбук и света таблетка. Той също така има истински изстрел в е идеалното устройство за тези колебания между покупката на нетбук и таблет. В действителност, двамата се пълни до горе с потенциал, но това, което е нещо, което наистина искате да използвате? Прекарахме последните няколко дни с Duo (и неговите Duo Audio Station), за да разберете, така че хитът на почивка за официалния преглед Engadget!

Бележка на редактора: Преглед единица Dell изпратени ни е производствена единица, хардуер, но ни казаха, софтуерът е около 95 процента направено. Ние ще се актуализира този преглед с нашите впечатления от крайната единица, когато не го получи.

Продължи четене Dell Inspiron Duo преглед

Dell Inspiron Duo преглед първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 ноември, 2010 год. 15:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Facebook е "Like This" бутон можете за проследяване

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ftzL_xaXF38/story01.htm:
Stoobalou представи историята на някои от най-очевидните изследвания съм виждал на известно време ... "Изследовател от холандския университет предупреждава, че Facebook е" Like This ", за гледа всяко ваше движение. Арнолд Roosendaal, който е докторант в Tilburg University за закон, технологии и общество", предупреждава, че Facebook е прихващане и проследяване на всички, независимо дали те използват сайта за социални контакти, или не. Роосендал казва, че пипалата на Facebook достигне по-далеч от пределите на собствените си сайтове и абонати, тъй като все повече и повече трети лица обекти се използва "Like This" бутон и Facebook Connect. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Бирата Само за кучета

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BS9Zm9rhew0/story01.htm:
Всяко куче собственикът знае, няма нищо по-жалко от гледане на кучета моля за една глътка от вкусни си бира. Сега, благодарение на някои пивоварни, предаде мислене, можете да пиете най-накрая с кучето си. Австралийски домашни деликатеси и бутикови лапи Point, и американски пивовар Сириус пивоварната компания, са предназначени специално за кучета бири. И двете бири са безалкохолни, негазирани, и се влива с месо вкус, което ги прави по-малко от идеален за всички, но най-тревожни семейство Коледа.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




BlackBerry Curve 8980 се появи в FCC, предлага някои глем снимки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/blackberry-curve-8980-shows-up-in-fcc-offers-some-glam-shots/:
Независимо от по-новите версии на Curve 8500 серия и Curve 3G , RIM никога не е наистина принесе истински наследник на вековни Curve 8900 - устройство, някои биха казали, си остава най-красивите, които някога е произведен Ватерло. Всъщност, с QVGA дисплей и камера оскъдните на 3G, има доста прекрасни разликата между него и бизнес класа Bold 9700/9780 ... така че ние сме много развълнувани да видят новия модел, наречен Curve 8980 се FCC одобрение. О, и нещо повече, подаването сега имам достъп до ръководство на потребителя и външни снимки, където можете да определено картина това, че е на правилното оптичен пад оборудвани продължение на на 8900 на възраст, в комплект с 3.2-мегапикселовата камера със светкавица и - ако се наложи да предполагам - висока резолюция дисплей приети или от 9780 или 8900. Нито дума за отделяне, но тук е заядливец: доколкото можем да кажем от датата на подаване, това е само EDGE-точно като на устройството, която замества, което е доста неоправдано за устройство, което ще се предполага да бъдат освободени през 2011 година. Добави 3G, все пак, и те имат отчаяно необходими нов модел за процеп под Bold.

BlackBerry Curve 8980 се появи в FCC, предлага някои глем снимки първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 ноември 2010 год 12:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телефон лъжичка | източник FCC | Изпрати | Коментари

Вътре в лабораторията на HP, Microsoft и IBM

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9LmBkbZLGTc/story01.htm:
alphadogg пише "В Microsoft, Hewlett-Packard и IBM, инвестиции в изследвания и развитие е отражение на корпоративна култура. Този три части парче от IDG News Service разглежда различни подходи, които всяка от тези влиятелни технологични фирми. Hewlett-Packard гордее се по своя прагматизъм, докато Microsoft държи знамето на фундаменталните научни изследвания по време на полета - и IBM продължава да подаде повече заявки за патенти, година след година, отколкото всяка друга технологична компания ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Infinity I-Кухня спортни Linux базирани екрана на компютъра, докосване, кухненска мивка все още не е включен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/infinity-i-kitchen-sports-linux-based-touch-screen-computer-kit/:
Виждали сме нелепо концепции хладилник от Electrolux преди и покрити Linux работи на всички видове приспособления , така че е съвсем естествено, че операционната система е намерил своето място и в един хладилник, разработени от бразилския филиал на Electrolux в партньорство с изобилие вградени системи. Наречен Infinity I-кухня, то спорт, базирана на Линукс 800 х 480 сензорен компютър, изграден около 400Mhz Freescale i.MX25 SoC - което от своя страна се основава на 400MHz ARM926EJ-S ядрото и вече се използват в някои автомобилни системи. Сензорният потребителски интерфейс е разработен от отворена организация източник Просвещението фондация библиотеки и позволява на потребителите да контролират различни хладилник функции като вътрешна температура, в допълнение към работата приложения за бележки, календари, контакти, снимки и рецепти. Всички специално отворен модификации на изходния код разработена за хладилник също бяха споделени върна с обществото, в смокинг одобрени модата и скоро ще бъде качен на сайта на Electrolux също. За съжаление има и не се споменава обаче на функции като интернет свързаност (WiFi или по друг начин), USB порта, SD слот за карти или са на уреда. По същия начин, подробности за цените и наличността са неизвестни, така че вашите iPhone може да държи на разстояние, за да направим тези на ревност работещи мазнини вицове за сега.

Infinity I-Кухня спортни Linux базирани допир екрана на компютъра, мивка все още не кухня включени първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ное, 2010 12:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Линукс за устройства | източник Изобилие вградени системи , Enlightenment.org | Изпрати | Коментари

Windows 7 Телефон свири Jailbreak Tool

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UkO8bNGnAiI/story01.htm:
Анонимен читател пише "Разработчици са пуснали инструмент за" JailBreak "за Windows Phone" Майкрософт "7, което позволява на апарата да стартирате всяко приложение, а не само тези, одобрени за разпределение чрез пазара на Microsoft. Въпреки, че напомня за JailBreak инструменти за iPhone, този инструмент, наречен ChevronWP7, адреси функция липсва в Windows Phone "Майкрософт" 7. Тя позволява на корпорации за разработване на патентовани приложения и да ги инсталирате на телефони на потребителите без да е необходимо първо място прилагането на пазара, тъй като в момента се изисква от Microsoft. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.