вторник, 30 ноември 2010 г.

HTC намеци работа регистрация при E Ink / 3D напълнена бъдеще, нови Северна Каролина съоръжение

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/htc-job-listing-hints-at-an-e-ink-3d-filled-future-new-north/:
Месец назад, думата на улицата тя е, че HTC е търсил да вземете се изпразни пространство за научни изследвания триъгълник Северна Каролина мнение Парк-рецесия; огромни съоръжения като малко Nortel куршум през 2009 г., а Sony Ericsson затвор дейността си там и се премести в Атланта. Естествено, консолидация проправи пътя за други технологични фирми да се плъзга по без overpaying за недвижими имоти. HTC остава майка на перспективата за разширяване, но това е доста очевидно, какво има в предвид, като се има предвид множество обяви работа, която току-що появиха за необявени досега съоръжение в RTP. От особено значение е правно основание за дисплей и камера проектант - HTC иска, че който се прилага за ролята имат някакво ниво на "запознаване с 3D дисплей и технологии за повърхностни изображения," да не говорим за "запознаване с множество технологии дисплей (TFT- LCD, PMOLED, AMOLED, E-мастило и т.н.). " Разбира се, сме виждали доста точки куршум в нашите години, които в крайна сметка смисъла нищо, но определено ни получава съоръжения завой. Може HTC работят по четене / таблетка, която би поне отчасти се позовава на д-хартия? Дали сме предназначени за да видите 3D устройство Android от инвентара на Mobile World Congress 2011 г.? Въображението, тук е частта, където да се развихри.

HTC регистрация намеци работа в една E Ink / 3D напълнена бъдеще, нови Северна Каролина съоръжение първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 ноември 2010 01:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Pocketnow | източник HTC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар