вторник, 30 ноември 2010 г.

високо Cabasse мода L'океан говорители рок на модния подиум, портфейла си

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/cabasses-high-fashion-locean-speakers-rock-the-catwalk-your-w/:
Тези работи без усет за стил вероятно ще отнеме половин поглед към L'Ocean's говорители Cabasse (показани тук в дясно) и се предполага, че те са един на същото с компанията La сфера . Естествено, бивш също попада в ред тоалетите на Artis на ораторите, но има малко по-различна комбинация от ъгли става под кълбо. Бутиковият аудио фирмата току-що разкри тези три-лентови коаксиални задвижващи звена, и те са твърди, че може да удари 117 db без намек за изкривяване. Разбира се, тяхното тегло е £ 176 и да бъдат избирани само по четири метра височина, и като се има предвид общия 2250 вата цифров усилвател, ние бихме казват, че вероятно е построен за TMZ, сертифицирани партиен дом. На компанията подготвят да започнат тези в Q2 2011 г., но с по € 80 000 ($ 105,900) ценова листа, ние сме предположи, че ще отнеме малко повече от седем месеца да спести за набор.

високо Cabasse мода L'океан говорители рок на модния подиум, портфейла си първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 11 2010 г 08:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmag | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар