четвъртък, 28 юли 2011 г.

Дебиан шиштећи Имати више архитектура подржава

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CW-MhxBOV3A/Debian-Wheezy-To-Have-Multi-Architecture-Support:
дкд903 пише "Убунту је најавио да су увођење подршке за мултиарцх у Дебиану шиштећи Мултиарцх подршка значи да ће то Дебиан систем бити у могућности да инсталирају и извршавају апликације направљене за различите циљне систем.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АУО ВП каже велики ОЛЕД телевизора неће бити изводљиво за комерцијалну употребу до 2014

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/28/auo-vp-says-large-oled-tvs-wont-be-feasible-for-commercial-use/:
Жељни да се ваше руке на великом екрану ОЛЕД ТВ? Онда изгледа као да сте и даље морати да сачекате још неколико година - бар према Павла Пенг, извршни потпредседник екрана произвођача АУ Оптроницс (иначе познат као АУО ). Док технологија је све јефтинији и ефикаснији у последње време, каже да трошкови производње још увек превисоке и стопе приноса премали за велике ОЛЕД телевизора да се изводљиво за комерцијалну употребу било које време пре 2014. Наравно, претпостављамо да све зависи од дефиниције "изводљиво." Последња смо чули, Нокиа је и даље планира на ослобађајући 55-инчни ОЛЕД телевизор до средине 2012 - за тек треба да буду обелодањени-цена.

АУО ВП каже велики ОЛЕД телевизора неће бити изводљиво за комерцијалну употребу до 2014 првобитно појавио на Енгадгет он Мон, 28. Јул 2011 15:06:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ОЛЕД Дисплаи.нет | извор ДигиТимес | Емаил тхис | Цомментс

Локид Мартин ХАЛЕ Д ваздушни брод учи да лети, чини принудно слетање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/28/lockheed-martins-hale-d-airship-learns-to-fly-makes-a-crash-la/:
Јер диригиблес су тако сјајна идеја први, потпуно не-катастрофалан пут, Локид Мартин и америчке војске су се удружили да би необично технологије назад у наш хипер-модерног доба. Лакши од ваздуха возила добила новог закуп без посаде лета животу то када је лансирала је јуче из базе у Акрону, Охајо. За велике надморске висине Дуга издржљивост-демонстратор (Хале-Д за кратко) достигла 32.000 фт током своје прво путовање пре него што техничке тешкоће смањи теста кратко, што је приморало принудног слетања у дубоким шумама југозападне Пенсилванији. Упркос лет-Абортинг штуцање, глобалне безбедности компанија је све осмехе, наводећи успешна демонстрација "комуникације линкова, [] јединствени погонски систем, соларни низ електричне енергије [и] даљински пилот комуникације." Будућност у реалном свету верзије Хале-Д може да послужи као војни "систем телекомуникација релеј" преко страних терена - као што је Авганистан - где је радио сигнала не може да продре. Министарство одбране извођач радова је тренутно преузимање ваздушни брод из Пад ШУМАРСТВО несрећи, али можете се кладити неки мештани већ зову ову блиског сусрета у локалним новинама. Прескочите паузу за Арцхер да узмемо на најновији наше владе ваздуху напор.

Наставити читање Локид Мартин ХАЛЕ Д ваздушни брод учи да лети, чини принудно слетање

Локид Мартин ХАЛЕ Д ваздушни брод учи да лети, чини принудно слетање првобитно појавио на Енгадгет он Мон, 28. Јул 2011 15:43:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмаг | | Емаил тхис | Цомментс

Други Мобилни Телефон-Рак студија појави

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hDbW5iLvv5I/Another-Cell-Phone-Cancer-Study-Emerges:
окиде7 пише "Од појаве мобилних телефона, истраживачи су пондерисани да ли постоји нека веза између коришћења мобилних телефона и рака мозга Нови докази увек изгледа да се појављују за подршку или оповргне такву везу.. У среду, другој студији је додат на листу. Европска студија које укључују скоро 1.000 учесника сматра да постоји веза између употребе мобилних телефона и тумора мозга код деце и адолесцената Ово обележава 3. проучавање овог месеца и 4. главна ове године, а све са различитим закључцима. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Девојке Иди Геек опет

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QTaCz7Dbgtw/Girls-Go-Geek-Again:
нессус42 пише "Рачунарство је одувек била доминирају мушкарци терену, зар не Погрешна? Године 1987, 42% софтвера у Америци су биле жене.. и 34% од система аналитичари у Америци су биле жене. Жене су почеле да хрле у информатике у средином 1960-их, током раним данима рачунарства, када су мушкарци били већ доминира других техничких струка, али да тек треба да доминира светом рачунарства за око две деценије. проценат жена које су зарадили компјутерске науке степени порастао стално, Пеакинг на 37% у 1984 .... А онда жене лево у гомилама.. ... изгледа да су жене сада враћају у рачунарству. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


35 милиона СК Телецом рачуни покрала кинеских хакера

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f_abviUwJWU/35-Million-SK-Telecom-Accounts-Stolen-By-Chinese-Hackers:
елдавојохн пише "Јужна Кореја је СК Телецом је открио да је раније ове недеље хакери украли 35 милиона детаља о налогу са два места. портал под називом Нејт портал који пружа услуге е-поште и социјалне мреже сајт зове ЦиВорлд су два циља од стране хакера који су, СК Телеком тврди, користи ИП адресе пореклом из Кине. Из чланка ", украдена података садржаних кориснички ИД, лозинке, бројеве социјалног осигурања, имена, бројеве мобилних телефона и е-маил адресе. Нејт рекао социјалног осигурања бројеви и лозинке су шифроване тако да нису доступни за нелегалне употребе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Рат Тектинг Хајде Хакери Откључај Ауто Врата путем СМС-а

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GO-IQCou4Ds/War-Texting-Lets-Hackers-Unlock-Car-Doors-Via-SMS:
алпхадогг пише "Софтвер који обавештава возача откључавање аутомобила врата, па чак и започети њихова возила помоћу мобилног телефона може дозволити крадљивци аутомобила раде врло исте ствари, тврде истраживачи безбедности рачунара на иСЕЦ Партнери Дон Бејли и његов колега иСЕЦ истраживач Метју Солник кажу да сте. схватио протоколе да неке од ових произвођачи софтвера користе за даљински управљач аутомобила, и они произведени видеа који показује како се могу откључати кола и укључите мотор на преко лаптопа Према Бејли. која је трајала око два сата да схватите како да пресретне бежичну порука између аутомобила и мрежу, а затим поново да их из свог лаптопа Бејли ће разговарати истраживања на Блацк Хат конференцији следеће недеље у Лас Вегасу., али он неће да именује производе које сте Хацкед - они су гледали две до сада -. или пружити пуну технички детаљи са радом до произвођачи софтвера могу да их патцх "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Генетски модификовани мешанац узима дрогу, светли у мраку

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/28/genetically-modified-mongrel-takes-drugs-glows-in-the-dark/:
Лабрадоодлес, Цоцкапоос и Пугглес боље направити пут, постоји нови дизајнер раса осветљава фунте - БлацкЛигхт стилу. Користећи исту соматских ћелија преноса техника која биртхед прво штене клон, корејски истраживачи Сеулу Народног универзитета створио Тегон, сјај-у-мраку женске Бигл. Четири године у настајању, 3,2 милијарди вона (3 милиона долара) генетски модификованих штене флуоресцира када је изложен УВ зрацима, након конзумирања доксициклин антибиотик. Нема сумње да Франкенвеение би требало да има Уптовн Гирлс и Партије деца отимају за банкарски кредит, али врхунски паса прибора до краја није оно тим је имао на уму. Наводећи 268 болести џукела и човека акцији, водећи научник Ли Биеонг-Цхун верује да будућност лабораторијски направљен пооцхес могу укључити "гени који покрећу фаталне људске болести", чиме је отворен пут за спасавање живота третмана. Ако било која од ове звони ваше ПЕТА-аларма, ми вас не кривим. Много радије видели ове треперави алкохолно пиће преузме главну улогу у следећој Тима Бартона, велики рестарта.

[Слика кредит преко Ројтерс ]

Генетски модификовани мешанац узима дрогу, светли у мраку првобитно појавио на Енгадгет он Мон, 28. Јул 2011 11:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Региструј се | извор Ројтерс Великој Британији | Емаил тхис | Цомментс

Енгадгет Схов - 023: Ми турнеје слушалице фабрике, разговарајте етикете рекорд, и поглед на Тхеи Мигхт Бе Гиантс "омиљена справица

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/28/the-engadget-show-023-we-tour-a-headphone-factory-talk-recor/:

Енгадгет Схов је назад, и овај пут смо у потпуности-на рок звезда моду. Смо ударац офф ствари са путовање Енгадгет лабораторије, где Брајан и Терренце испробате неке суб-$ 100 слушалице на квартет замораца. Да ли заиста добијате оно што плаћате за када купујете пар бубица од вашег локалног продавца Велики кутија?

Ствари се мало ритзиер када Дарен туре Вестоне-ових лабораторија у Колораду да сазнате како пар $ 950 у слушалице су направили. Савет: она подразумева Скуиртинг силикона у уши наше главни уредник и цела пуно шмирглања.

Следеће, ми зауставити критике стола, где Тим и Брајан погледајте најузбудљивијих овог месеца уређаја, укључујући нове МацБоок Аир , Сони Ваио З , Тосхиба напредују , и Дроид 3 .

Џон Флансбургх и Џон Линнелл од Тхеи Мигхт Бе Гиантс посетити седиште Енгадгет да покаже неке од својих омиљених ло-фи музичких уређаја, укључујући Стилопхоне и кола-савијене говоре и правописа. Такође, ако сте икада питали шта би дуго владају краљеви подземља Геек рок звук као с обзиром на Т-Паин третман, ово је један сегмент Нећеш желети да пропустите.

Универзални Републике Рецордс потпредседник Дигитални Колин Куилл такође престаје да разговарају о улози Мајор Лабел у свету Твиттер, иТунес, Спотифи, и слично. А ми преломити ствари са перформансама сопственим Њујорку колачиће .

Видео снимак емисије је изнад, а можете нам преузети у ХД испод. Ох, и ако још увек чекамо неке Спотифи позива, не брините - ми смо да разјаснимо ваше недоумице .

Домаћини: Тим Стивенс, Брајан Грејач
Специјални гости: Теренс О'Брајен, Тхеи Мигхт Бе Гиантс , Цоллеен Куилл

Амазон штрајкови филм стриминг баве универзални, додаје "Страх и гнушање" на бесплатне доставе

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/28/amazon-strikes-movie-streaming-deal-with-universal-adds-fear-a/:
Амазон данас говори своје нове баве НБЦУниверсал домаћи ТВ Дистрибуција, који ће број Универзални филмова на располагању премијера претплатника без додао накнаде. Списак филмова укључује воли страха и гнушања у Лас Вегасу, Беинг Јохн Малковицх, и Флетцх. Најава следи сличан партнерству са ЦБС, која је објављена прошле недеље . Саопштење за јавност након паузе, Малкович, Малковича.

Наставити читање Амазона штрајкове филм стриминг баве универзални, додаје 'Страх и гнушање "на бесплатне доставе

Амазон штрајкови филм стриминг баве универзални, додаје 'Страх и гнушање да бесплатне доставе првобитно појавио на Енгадгет он Мон, 28. Јул 2011 12:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Блумберг | | Емаил тхис | Цомментс

Сниффер Хијацкс ССЛ саобраћај са ненадоградјени ипхонес

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UVMaf9z9Ork/Sniffer-Hijacks-SSL-Traffic-From-Unpatched-IPhones:
ЦВмике пише "Скоро свако може да Снооп безбједан саобраћај подацима ненадоградјени иПхоне и иПад користећи недавно ревидирани девет година алат, истраживач рекао је позвао власнике да се примењују Апплеов најновији иОС поправити ако се иОС уређаји нису закрпљене. нападачи могу лако пресретне и дешифрује безбједан саобраћај - врсте чува ССЛ који се користи од стране банака, е-трговине и осталим сајтовима -. на јавној Ви-Фи хотспота, рекао је Чет Висниевски, безбедносни истраживач са Сопхос-'Ово је девет година, грешку која Мокие Марлинспике обелодањена у 2002 ", рекао је Висниевски Цомпутерворлд у среду у понедељак, Марлинспике објавио лакше за коришћење на ревизија на своите дуго на располагању. 'сслснифф" саобраћаја њушка алат.' Моја мајка је заправо могао да користи ово ", рекао је он."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

Мекејн Децриес "Хобити", оптужени за Рингбеаринг

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nc9_FkifTv8/McCain-Decries-Hobbits-Accused-of-Ringbearing:
Окфорд_Цомма_Ловер пише "'Хобити" сенатор Мекејн осудио чајанка у среду због њиховог пропуста да подржи ГОП је договор дуг, понекад читање из Валл Стреет Јоурнал уређивачку који је почео аналогија. Чајанка је узвратио, уз истакнути члан напомињући на ЦНН-у да Мекејна су корумпиране од стране прстена моћи текст његовог пода примедбе треба да буде у Конгресу Снимите касније данас.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.