четвъртък, 28 юли 2011 г.

Нилсен: Андроид рачуне за 39 одсто смарт телефона у САД, Аппле је на врху уређаја произвођача

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/28/nielsen-android-leads-us-smartphone-market-with-39-percent-shar/:
Нилсен је само објавио студију потврђује оно што неки друге студије су већ закључили - да Андроид телефона чине највећи откос од смарт телефона корисника у САД, са 39 одсто удела оперативни систем од другог квартала. Да се пореди са 28 одсто за Иос, мада Аппле-још увек влада као најпродаванијих уређаја у земљи произвођача. Једноставно речено, то је одраз чињенице да је Аппле је само одело сире иОС уређаја, док јато компанија на челу са ХТЦ, Самсунг и Самсунг су помогли да Андроид доминантан оперативни систем у Америци. И не заборавите РИМ други хардвер / софтвер продавнице, које још увек команде 20 одсто комад тржишта. Заокружују листи, Виндовс Мобиле рачуне за девет одсто, углавном захваљујући продаји ХТЦ телефона, док вебОС и Симбиан сваки екед из два одсто. У овом тренутку ми не сумњамо да је Андроид је најзаступљенији мобилни оперативни систем ове стране Атлантика, иако је вредно напоменути да Нилсен на основу његових резултата на узорку од око 20.000 људи - од којих су сви постпејд корисници.

Нилсен: Андроид рачуне за 39 одсто смарт телефона у САД, Аппле је врх уређај произвођач првобитно појавио на Енгадгет он Мон, 28. Јул 2011 09:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар