четвъртък, 28 юли 2011 г.

Енгадгет Схов - 023: Ми турнеје слушалице фабрике, разговарајте етикете рекорд, и поглед на Тхеи Мигхт Бе Гиантс "омиљена справица

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/28/the-engadget-show-023-we-tour-a-headphone-factory-talk-recor/:

Енгадгет Схов је назад, и овај пут смо у потпуности-на рок звезда моду. Смо ударац офф ствари са путовање Енгадгет лабораторије, где Брајан и Терренце испробате неке суб-$ 100 слушалице на квартет замораца. Да ли заиста добијате оно што плаћате за када купујете пар бубица од вашег локалног продавца Велики кутија?

Ствари се мало ритзиер када Дарен туре Вестоне-ових лабораторија у Колораду да сазнате како пар $ 950 у слушалице су направили. Савет: она подразумева Скуиртинг силикона у уши наше главни уредник и цела пуно шмирглања.

Следеће, ми зауставити критике стола, где Тим и Брајан погледајте најузбудљивијих овог месеца уређаја, укључујући нове МацБоок Аир , Сони Ваио З , Тосхиба напредују , и Дроид 3 .

Џон Флансбургх и Џон Линнелл од Тхеи Мигхт Бе Гиантс посетити седиште Енгадгет да покаже неке од својих омиљених ло-фи музичких уређаја, укључујући Стилопхоне и кола-савијене говоре и правописа. Такође, ако сте икада питали шта би дуго владају краљеви подземља Геек рок звук као с обзиром на Т-Паин третман, ово је један сегмент Нећеш желети да пропустите.

Универзални Републике Рецордс потпредседник Дигитални Колин Куилл такође престаје да разговарају о улози Мајор Лабел у свету Твиттер, иТунес, Спотифи, и слично. А ми преломити ствари са перформансама сопственим Њујорку колачиће .

Видео снимак емисије је изнад, а можете нам преузети у ХД испод. Ох, и ако још увек чекамо неке Спотифи позива, не брините - ми смо да разјаснимо ваше недоумице .

Домаћини: Тим Стивенс, Брајан Грејач
Специјални гости: Теренс О'Брајен, Тхеи Мигхт Бе Гиантс , Цоллеен Куилл

Няма коментари:

Публикуване на коментар