събота, 29 януари 2011 г.

Intel е mSATA SSD 310 ревизира: една пинта размер изпълнител през и чрез

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/intels-msata-ssd-310-reviewed-a-pint-size-performer-through-an/:
Прогнозата за бързо, като бръснач тънки лаптопи търси хубав слънчев точно сега, защото изглежда на Intel SSD 310 наистина е намалило силата на пълен размер твърдотелно устройство на дребен борда. съхранение на мнение и на SSD мнение напълно съпоставим малката 80 GB модул mSATA тази седмица, и установих, че изпълнява още по-добре, отколкото обявяват - лесно чрез разкъсване 200MB / сек четене и 70 MB / сек пише - като това постави леко изостава на легендарния Intel X25-M серия, но доста по-напред на компанията X25-V обувка дискове . Въпреки че не сме все още виждат SandForce скорости от истински контролер на Intel се опита и-и 34nm силициева и те не могат да направят на Toshiba Blade кандидатира за хълмове, не можем да чакаме да го тествате в някои от новите Lenovo ThinkPads, когато те се интегрират SSD 310 по-късно тази година.

Intel е mSATA SSD 310 ревизира: една пинта размер изпълнител през и чрез първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти Януари 2011 г 16:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник За съхранение на мнение , на SSD мнение | Изпрати | Коментари

Китай блокче "Египет" на Twitter, като сайт

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IDMDNCFFUsA/China-Blocks-Egypt-On-Twitter-Like-Site:
Суки да пише с този откъс от news.com.au: "Китай е блокирал думата" Египет "от страната на див народен Twitter подобни услуги, а покритието на политическата криза е плътно ограничени в държавните медии на Китай управляващата комунистическа партия. е чувствителен към всеки потенциален източник на социално напрежение. Търсенето на "Египет''за микроблогинг услуга Sina извежда съобщение, казвайки:" В съответствие с съответните закони, разпоредби и политики, резултатите от търсенето не се показват. " Услугата е повече от 50 милиона потребители. Новини за протести Египет е ограничено до няколко точки и снимки погребан вътре големите сайтове новина, но централната китайска телевизия е доклад за обяд излъчване. Китай външно министерство не са отговорили на искането за коментар на събитията в Египет. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Amazon пускане в Netflix, като видео стрийминг за абонати на премиера?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/amazon-rolling-out-netflix-like-video-streaming-for-prime-subscr/:
Слуховете за Amazon или покупка Netflix или стартиране на конкурентно вариант са били обикалят и сега е един от нашите читатели казва, че тъй като неограничен стрийминг видео раздел, за да допълни настоящата Amazon VOD опции. Това е един хубав бонус за $ 79/year пакет, който в момента добавя няколко безплатни бонуси корабоплаването и би било по-евтин на годишна основа от Гледайте Незабавно на Netflix ($ 95.88.) Както се вижда по-горе, и в галерията, тя се състои от "неограничен, търговски без, мигновени стрийминг от 5000 филми и предавания "с селекции, които са огледален образ на Гледай Моментално каталог отблизо. Резолюцията е очевидно ограничено до "много твърда" 480p SD, но няма думата за аудио или субтитри опции. Ще чакам да чуя дали някой друг вижда подобна страница, преди да поема голямо разгръщане, но със сигурност изглежда, че може да има най-накрая да бъде жизнеспособен конкурент на непреодолима сила Netflix .

[Благодаря, Павел]

Amazon пускане в Netflix, като видео стрийминг за абонати на премиера? първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари 2011 год. 15:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Нова Android Exploit Открити да откраднат данни

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G8cXUmckm44/New-Android-Exploit-Discovered-To-Steal-Data:
MIMD / МКМД пише "Изследовател в Северна Каролина държавен университет е открил още един Android браузъра експлоатира засяга новия Android 2.3 (Пищен) и предишните версии. Slashdot наскоро обхваща предходния браузъра експлоатира се отразяват на всички версии на Android браузъра, но е кръпка в 2.3. Xuxian Цзян пише "нашата констатация е, че пластирите, съдържащи се в Android 2.3 не е последен определи и все още може да бъде избегната. Ние имаме доказателство-на-концепция с използване на фондова Nexus телефон S и са в състояние успешно да се възползват от уязвимост да открадне потенциално лична информация от телефона. " В експлоатират е в състояние да четат и пишат на файлове от sdcard един Android или разделителна преграда, както и качване на данни за потребителя в Интернет. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


PS3 фърмуер 3.56 опростен за по-малко от един ден, адвокатите на Sony изглежда объркан

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/ps3-firmware-3-56-hacked-in-less-than-a-day-sonys-lawyers-look/:
Sony, взето някои силни мерки срещу PS3 крекинг през последната седмица - не само го е отнесен до съда и спечели временна ограничителна заповед срещу Geohot и fail0verflow за напукване на конзолата, но и освобождава фърмуер 3.56 , което заключена нещата отново. За съжаление, тази ограничителна заповед не означава, че някой друг е да се спре-crackin ", и не би ти го знаеш: 3,56 е пукнат отворен за по-малко от един ден от KaKaRoToKS, кой стои зад един от най- първия потребителски Firmwares 3.55 . Сега, след подписването 3.56 ключове, ние ще предполагам осъвременяване потребителски фърмуер скоро ще дойде - и ние бихме залог дело на Sony само ще вдъхнови една изцяло нова вълна от хора да JailBreak, след като тези удари на сцената. Начин да се сложи, че духът обратно в бутилката, Sony.

[Благодаря ти, Томи R]

PS3 фърмуер 3.56 опростен за по-малко от един ден, адвокатите на Sony изглежда объркан първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари, 2011 г 14:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CVG , Edge | източник KaKaRoToKS "GitHub , KaKaRoToKS (Twitter) | Изпрати | Коментари

Използването Търсене на бежанците да се свърже отново със семействата си

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SKBMgbvYuS8/Using-Search-To-Reconnect-Refugees-With-Their-Families:
Lanxon пише "продължителен и емоционални характеристики на Wired тази седмица отива зад кулисите на бежанците Юнайтед (RU) - от САЩ, регистрирани с нестопанска цел, основана през 2006 г. от двама датски братя, Кристофър и Дейвид Микелсен, който има за цел да бъде Google за бежанците търси:. лесен, достъпен платформа, която позволява на изселените да намерят своето семейство На сив ден юли в офиса ЖП в Копенхаген - типично технологии компании бокс - Кристофър и Дейвид, и Томас Krag, главен технологичен директор, обяснете как проектът дойде за това и въздействието, което тя оказва върху света. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


EFL 1.0 е окончателно освободен

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QXxm1doLw0M/EFL-10-Is-Finally-Released:
Лисандро пише "Екипажът Просвещението най-накрая пусна първата версия на Просвещението фондация библиотеки, които E17 работния плот е застроено." Добавя четец mu22le: "Сред библиотеки Просвещението удря версия 1.0 са Eina (ядро структура на данните), българско време (данни, кодиране / декодиране и съхранение), Evas (платно и оказване на scenegraph), Ecore (ядро mainloop, абстракция дисплей и комунални услуги), ембриони (малки виртуалната машина и съставител), Еди (GUI оформление и анимация), E_Dbus, Efreet (обработка на freedesktop.org стандарти), и Eeze (Удев опаковката). " Първи това право може да отнеме известно време - преглед на библиотеките EFL появява за първи път през 2004 година. Просвещението не е преставало да търси готино.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Напред PS3 актуализация говори, добави "Онлайн Записване за потребители PlayStation Plus

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/next-ps3-update-rumored-to-add-online-saving-for-playstation-p/:
Кажи го с нас, най-накрая PS3 обновяване на фърмуера, че всъщност прави нещо полезно! Ние сме станали толкова свикнали с Sony обновява софтуера на конзолата си само за да jailbreakers въпреки че сме почти започна да се смята, това е всичко, думата "обновяване" свързани. Но тук идва Kotaku с дума, която v3.6 на PS3 на фърмуера на ще дойде с чист малък допълнение: спестяване на игри в "облака". Това изглежда много логична стъпка към предоставяне на общата цел на Sony от предоставянето на потребителите на цялостен, интегриран опит . В действителност, по време на представянето NGP , Хидео Коджима гост, изрично посочени записвате PS3 игра на конзолата и възобновяване на следващо поколение преносими . "Онлайн Saving", като на Sony Предполага се свиква, ще бъде проводник, през които това може да се реализира, макар че той не изглежда като че ще дойде безплатно. Kotaku е източници показват, че той ще бъде част от PlayStation Plus абонамент, поне в началото. И все пак, ние като облак за съхранение, и ако това означава никога да не видя друг твърд диск отново, ние всички сме за това.

Напред PS3 актуализация говори, добави "Онлайн Записване за Plus потребители PlayStation първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари, 2011 г 13:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Kotaku | Изпрати | Коментари

Немски изследователи прототип с дебелина 6 мм пико проектор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/german-researchers-prototype-6mm-thick-pico-projector/:
Pico проектори просто да намалява, както и нов прототип развити на Fraunhofer институт за приложни оптика и инженерна помага каза свиване по доста поразително. Екипът е разработил прототип на пико , която е само 6 милиметра дебелина, което го прави най-тънкия в света завинаги. Още по-добре проектираното изображение е 10 пъти по-ярка, отколкото пико проектор от размерите му да са били - са нейното съществуване. Новият обектива на проектора е толкова малка, че не биха могли да бъдат интегрирани в смарт телефони, без повишаване на размера или теглото. Новият прототип е изработен от 45 червени, зелени или сини microlenses, всеки с х 200 200 пиксела LCD, вдъхновен от microlens масив наречен окото кондензатора една муха. Получената разделителна способност е близо, но не съвсем, WVGA с 11 лумена яркост. Прототипът ще бъде показан на разстояние най-Nano Tech 2011 г. в Токио.

[Image кредита: Fraunhofer Institute]

Немски изследователи прототип с дебелина 6 mm проектор пико първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари 2011 12:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Технологии мнение | Изпрати | Коментари

Apple Съвети В близко поле системата за плащания в Next-Gen iPhone, IPAD

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cyDOkHPw3xE/Apple-Hints-At-Near-Field-Payments-System-In-Next-Gen-iPhone-iPad:
Анонимен читател пише "Смартфонът изглежда е на път да се превърне в следващия портфейла и Apple може да се настоява, че движението по доклади от няколко изхода предполагам Cupertino, Калифорния-базирани електроника гигант планира да включи почти. областта комуникации чип в следващите версии на iPhone и IPAD за безконтактни плащания технология. Последният доклад, от Apple Insider блог, казва на Apple има поставени две обяви за работа за две глобални мениджъри плащане платформи. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Golden Gate мост да се премахне гишета

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MaOvbRWhW1s/Golden-Gate-Bridge-To-Eliminate-Tollbooths:
Хю Пикънс пише пише "Сан Франциско Кроникъл" съобщава, че гишета и пътни такси колектори, арматурен в Golden Gate Bridge От откриването си през 1937 г., ще бъдат премахнати от 2012 г. като мост премине към изцяло електронна система, намаляване на 34 работни места и спестяване на $ 19,2 милиона през първите осем години. Мостът ще се премести на стратегия събиране на пътни такси, която съчетава съществуващата система FasTrak с такъв, който снимки на регистрационни номера на автомобили става чрез таксата за изминат участък площада и съобщения законопроект за регистрирани собственици. Други структури и мостове успешно отиде до всички електронни пътни такси, в това число в Сидни Харбър Бридж в Австралия и Leeville Bridge в Луизиана, но не всички са доволни от промяната. "Това е световно известен мост, и имате нужда от човешко лице" казва Филип Хайнс. "Трябва хората в тези пътни такси кабини за да поздравят хората."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Android 2.3 сигурност бъг показва микроб достъп уязвимост

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/android-2-3-security-bug-shows-microsd-access-vulnerability/:
Изследовател в Северна Каролина държавен университет е предупреждение за Android 2.3 уязвимост, която дава нападателите достъп до личната ви информация, още едно доказателство , че Пищен не е всичко, захар и подправки (за да бъдем честни, че SMS-въпрос, тъй като са отстранени ). Според Xuxian Цзян, за грешка позволява на злонамерени сайтове да имат достъп и да качите съдържанието на микроб карта на потребителя, включително гласови съобщения, снимки и информация онлайн банкиране с отдалечен сървър. В недостатък очевидно прилича на подобни грешки в предишната версия на Android, се надяваше да са овладени с пищен. Въпреки това, както Цзян посочва, че корекция е лесно заобиколени. Освен премахването на микроб карта, инвалидизация JavaScript или преминаване към трета страна браузър, Android 2.3 потребители не са малко обратен мачка на бъгове. Хората от eWeek съобщи, че Google работи по решение на проблема, но няма думата за това кога можем да очакваме да видим на актуализация.

Android 2.3 сигурност бъг показва микроб достъп уязвимост първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти Януари 2011 г 10:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Северна Каролина държавен университет | Изпрати | Коментари

Как да се защитите сървъри от Rogue Админ?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/omic1DcBBAQ/How-Do-You-Protect-Servers-From-a-Rogue-Admin:
Treborto пише "Аз работя с нестопанска цел, която е богата колекция от снимки и видеоклипове Те се използват в публикации и в интернет момента има няколко нива на привилегии: само за четене на малки, воден изображения; само за четене на.. големи и чисти изображения, редактиране на обекта;... и администратори, които могат да предоставят привилегии Това се е случило, че хората напускат организацията в гняв До този момент не Admin е направил така Има ли резервни копия, отразявайки сайт, привилегия или Другата стратегия вас ви препоръчвам да имаме защита от администратор няма лошо? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.