събота, 29 януари 2011 г.

LG Optimus 2X и Optimus Черно цена от € 499 от Amazon Германия, все още не е достъпен за закупуване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/lg-optimus-2x-and-optimus-black-priced-at-499-by-amazon-germany/:
Германското издание на Amazon започна регистрация на LG последните две и безспорно големите телефони: на Optimus 2X (привидно преименува на скорост Optimus тук) и Черно Optimus . И двете тече Android 2.2 на 4-инчов екран, с бившия предлага двуядрен процесор Tegra 2 може да 1080p видео запис и HDMI изход , а вторият се извиват на яркостта на дисплея в доста неразумно 700 нита. В Optimus Black също е един от най-тънките профили на смартфон в своя клас на 9,2 мм и ще бъде един от първите телефони да предлагат WiFi директна свързаност . Интригуващо, Amazon на Optimus скорост / 2X списък показва и кафяв вариант цвят за телефон, макар и само си черен SKU е обект на чист € 50 намаление с което броят на цена до € 499, същата като стойността на Optimus Black. Ние не знаем кога те ще спадне, но можеш да отидеш и резерв себе си един (или една дузина) в линковете по-долу.

[Благодаря, Julian]

Продължавам четене LG Optimus 2X и Optimus Черно цена от € 499 от Amazon Германия, все още не е достъпен за закупуване

LG Optimus 2X и Optimus Черно цена от € 499 от Amazon Германия, все още не е достъпен за закупуване първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари 2011 05:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Amazon DE (Optimus Speed) , (Optimus черен) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар