събота, 29 януари 2011 г.

Plantronics Калисто 800 микрофона "и" Вояджър Pro UC слушалката да concalls отново се охлажда

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/plantronics-calisto-800-speakerphone-and-voyager-pro-uc-headset/:
Plantronics Калисто 800 микрофона "и" Вояджър Pro UC слушалката да concalls отново се охлажда
Всички ще се лети, а на някои екзотични, Карибите място за следващата ни корпоративни среща, но в тези тежки икономически времена понякога добри "ол аудио мост е най-подходящ. Все по-често тези concalls се случват по някаква VOIP мост и Plantronics "късно са готови за това. Първо е Калисто серия 800 "мулти микрофона" устройства, които предлагат свързване към аналогова телефонна линия, на мобилен телефон чрез Bluetooth, а дори и компютър през USB. Това ви позволява лесно да се свържат с почти всичко, и естествено предлага пълен дуплекс микрофона с шума и LCD с идентификация на обаждащия се. Има и допълнителни безжични микрофона, които можете да удрям силно по масата, така че оплаквания на целия екип за осигуряване на качеството ще се качват натоварване и ясно.

Plantronics Калисто 800 микрофона "и" Вояджър Pro UC слушалката да concalls отново се охлажда Също така нова е преработена версия на Voyager Pro UC , доста по-традиционни Bluetooth слушалки с удължена стрела за по-добър глас го получите и възможност да свържете с мобилен телефон и компютър (чрез една малка адаптер USB) едновременно. Той дори ще направи A2DP , така че притежават музиката няма да е само музика ще чуете. И двете изглежда да е на разположение сега, и двамата започват от $ 199.95, като ги поставя на места, недостъпни за повечето не-корпоративни присъстващите.

Продължавам четене Plantronics Калисто 800 микрофона "и" Вояджър Pro UC слушалката да concalls отново се охлажда

Plantronics Калисто 800 микрофона "и" Вояджър Pro UC слушалката да concalls отново се охлажда първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми януари, 2011 22:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Plantronics Калисто 800 , "Вояджър Pro UC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар