събота, 29 януари 2011 г.

нови медии Moovida център софтуер е великолепен външен вид, така, така личността

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/moovidas-new-media-center-software-has-great-looks-so-so-perso/:
С Microsoft планира се отдалечат от мястото, HTPC и преминаване към Windows Media Center вградени продукти, може би от бандата на Moovida иска да вземе на място в Redmond за домашно кино онази сегмент. Фирмата е довело до красива нова търсят медиите интерфейс, наречен "Потопен", който е задвижван от двигател 3D игра, факт, който прави своя медиен център bretheren изглежда старомоден в сравнение. Има стръмни цена за тази цифрова бонбони око, обаче, тъй като текущата версия няма възможност за стриймване на съдържание - така че няма Netflix, Hulu, YouTube или за вас. софтуер Moovida също пакети базисна десктоп-оптимизиран потребителски интерфейс, "Core", която осигурява автоматизирано архивиране и каталогизиране медии, синхронизира своята музика и видео с периферни устройства, както и пиеси, които не-DRM съдържание, познат на човека. В момента е в бета версия, Moovida обещания по-голяма функционалност в новите версии и ние можем само да се надяваме това означава, че възможността за стрийминг идва скоро, тъй като в веднага.

нови медии Moovida център софтуер е великолепен външен вид, така, така личността първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми януари 2011 г 19:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Yahoo! | източник Moovida | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар