неделя, 20 март 2011 г.

Ебоок продаје у САД двоструко у односу на претходну годину, папирне књиге пате двоцифрени губитака

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/ebook-sales-in-the-us-double-year-on-year-paper-books-suffer-do/:
Ми сумњамо свет ће икада доћи до фазе где ће у потпуности јарак Ие Олде папиру књиге, али САД потрошачко тржиште изгледа да је јасно да своје срце постављен на електронским врсте управо сада. Нето ебоок продаје у јануару ове недеље су известили да су акумулиране $ 69.9 милиона долара прихода за њихове издаваче, који износи 116 одсто скок од годину укупно трајати месец дана. У истом периоду, за одрасле хардцоверс су доле 11,3 одсто, на $ 49,1 милиона долара и суочила Папербацкс слично смањење тражње и пао је на $ 83,6 милиона долара, стрмоглав пад од 19,7 одсто у односу на прошлу годину. Едукативне књиге за децу и нису били поштеђени од овог Цулл физичког Томе, било - прескочите прошлост паузе бисте видели пуну статистичке слома.

Наставити читање Ебоок продаје у САД двоструко у односу на претходну годину, папирне књиге пате двоцифрени губитака

Ебоок продаје у САД двоструко у односу на претходну годину, папирне књиге пате двоцифрене губитке првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 17:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | | Емаил тхис | Цомментс

Сајтови за одрасле ће се ускоро добију свој бордели КСКСКС, али. Нису сви су узбуђени

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TZ26LVARt1s/:
Арраи

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Самсунг Галаки ИИ мини исцури за три, уз Сони Кс7, брошура и приручника датуми објављивања у Великој Британији

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/samsung-galaxy-s-ii-mini-leaks-out-for-three-uk-plus-nokia-x7/:
Не, не Галаксија мини , да јефтини Андроид изданака - Ово изгледа као мањи алтернативу Самсунг-да предстојећи Галаки ИИ суперпхоне. Ми смо само добили предао Британији три превозника целу линију пролеће-лето, а 2,3 андроид телефон свакако истиче, претварајући се да се упркос минијатурним 3,7-инчни екран (мислим Баја ), 1.4ГХз процесор (мислим пре 3 ) и 21Мбпс ХСПА + повезивања. Али то је врх леденог брега у односу на оно што је у продавници за три - то изгледа као Нокиа Кс7 је жив, добро, и праћење јуна издање (да не помињемо, ЛГ Оптимуса 3Д), и таблета ће и пад, са маја чиме ХТЦ брошура и ВиФи једини БлацкБерри ® приручника лансирање у јуну. Погледајте спецификације и најављено покретање Виндовс-а у нашој галерији испод, и придружите нам се у нади тих докумената најавити брзи САД издање.

[Хвала, Анонимни]

Самсунг Галаки ИИ мини исцури за три, уз Сони Кс7, брошура и приручника датуми објављивања у Великој Британији првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 16:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: Интернет Наука за 8. разреда?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEGq0G1-uiE/Ask-Slashdot-Online-Science-For-8th-Grade-Students:
Петерус7 пише "Ја сам ученик наставник у 8. разред наука у учионици, и приметили да су студенти веома мотивисана ничим мрежи Након реализације тога, тражио сам начине да се укључе Интернет ресурса у мој наставе, и покушавају да. Пронађи кул пројекте грађана науке, активности, и симулације да би било прикладно за разреду школе науку, као што су галакизоо и фолд.ит. Дакле, тражим Сласхдот за више ресурса који би могли помоћи да науци да своје животе Хвала. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

АТ & Т купује Т-Мобиле од Деутсцхе Телекома

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y52vSbuwLvk/ATampT-To-Acquire-T-Mobile-From-Deutsche-Telekom:
тех31337оне пише "АТ & Т и" Деутсцхе Телеком "ушле су у коначни договор о продаји компаније Т-Мобиле САД за 39 милијарди долара у готовини и акцијама за штампу овдје.". Замерке један анонимни читалац: "Американци ће имати још мање избора сада, када је у питању носиоци мобилни телефон Реци збогом онај који је најбољи кориснички сервис и био је највећи наклоњен Андроид и корена.".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Притисни обавештења

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/l_GxT55rUDQ/:
Арраи

Ауторска права Ригхтхавен Тужба креће низбрдо

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xO2ulXzZkJk/Righthaven-Copyright-Lawsuit-Backfires:
Хју Пицкенс пише "Стив Грин извештаја у Лас Вегасу да је амерички окружни судија Џејмс Махан је донео одлуку да Центар за Интеркултурални организовање, Орегону непрофитна, не нарушава ауторска права, када је поставио читав Лас Вегасу преглед-часопис причу о свом сајту, без овлашћење и да није било штете тржиште за причу Махан је нагласио да његова владајућа шаркама углавном на непрофитне статусу ЦИО је. и рекао ауторских права тужба ће бити одбачена, јер непрофитног Користи се у образовне начин, није покушао да користи причу да подигне новац, и зато што је прича у питању је пре свега чињенична уместо да буду креативни. "тржишту (служи ЦИО) није РЈ тржиште", каже Махан Ово је друга поштеног коришћења пораз за Ригхтхавен и. је значајно, јер у њој су учествовали целу причу порука, а не парцијалне приче поруку Зелени каже да је Ригхтхавен је стратегија тужи 250 веб сајта и захтеван 150.000 долара одштете, плус одузимање имена домена Веб локације је јасно бацкфиред и сада Ригхтхавен. самозваних Заштитник новина индустрије, је напустио новине индустрије са мање заштитом ауторских права него да никада нису поднели тужбе на све. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интел обећава следеће генерације Атом чипови на ИДФ Пекингу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/intel-promises-next-gen-atom-chips-at-idf-beijing/:
Ми смо још да би добили више него мирис Интел Храст стаза чиповима, али Кедар стаза процесора су скоро овде - у ствари, то је изгледа као Цхипзилла намерава да уведе свој најновији Атом процесор на ИДФ Пекингу ове године да. УМПЦ Портал приметио Интел има сесије под називом "Пројектовање нову генерацију нетбоок са Интел Атом процесор платформа" у априлу догађај, који обећава да ће дати учесницима Осврт на "следећу генерацију Интел Атом процесор заснован платформи." Детаљи су оскудни, али постоје неколико метка бодова које могу да зграби вашу пажњу. Прво, Интел ће говорити о "Ви-Фи решења која омогућавају коришћење нових нетбоок моделе", што звучи као врста види , и друго, компанија ће бити прича се "без вентилатора лаптоп дизајна." Наши преактиван машта је већ на делу - да смо на удобан каучу, сурфовање Интернетом на великом екрану ТВ-ом, без топле, гломазан да нам лаптоп рачунар тежине доле и отиске конопац за бригу. Или, можда чамац.

Интел обећава следеће генерације Атом чипови на ИДФ Пекингу првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 14:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце УМПЦ портал | Емаил тхис | Цомментс

ХТЦ Долазак сада доступан за $ 200 од спринта, 150 $ на Амазон

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/htc-arrive-now-available-for-200-from-sprint-150-at-amazon/:
То је 20. март, а право на време , Спринт је почела да узима наруџбине за свој први оперативног система Виндовс 7 Телефон слушалицу. ХТЦ 7 Про-а, преименована Долазак на мрежи Сада, сада се може имали за $ 200 након попуст када су купили са обичајним двогодишњи уговор. Амазон ради свој уобичајена ствар сопственог цена подривао превозника тако да нуди се на 50 Греенбацк мање од $ 150, и ми сумњамо другим онлине продавницама ће следити тај пример. Дакле, приступачност не би требало да буде проблем, али ако сте још увек питате да ли ће се инвестиција исплати, ми ћемо имати наш разматрање овог телефона почетком наредне седмице - уочи Спринт чини небитно које пуше врата искључен ЦТИА .

[Хвала, Џастин]

ХТЦ Долазак сада доступан за $ 200 од спринта, 150 $ на Амазон првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 14:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Спринт , Амазон | Емаил тхис | Цомментс

АТ & Т, пристаје да купи Т-Мобиле од Деутсцхе Телекома за 39 милијарди долара

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/atandt-agrees-to-buy-t-mobile-from-deutsche-telekom/:
Вовзерс! АТ & Т и "Деутсцхе Телеком" ушле су у коначни договор о продаји компаније Т-Мобиле САД за 39 милијарди долара у готовини и акцијама. Саопштење за јавност следи после паузе.

Наставити читање АТ & Т, пристаје да купи Т-Мобиле од Деутсцхе Телекома за 39 милијарди долара

АТ & Т, пристаје да купи Т-Мобиле од Деутсцхе Телекома за 39 милијарди долара првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 14:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Велики података мора да мисли Већи

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hq2ZB60JOug/:
Арраи

Беетаилер Помаже продаваца на мрежи Подешавање продавници на Фејсбук

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WYeKcicJz9c/:
Арраи

РСА, каже Хацк неће дозволити да "директан напад" на СецуреИД токена

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yGTvfIJnecw/rsa-says-hack-wont-allow-direct-attack-on-secureid-tokens.ars:

Безбедност фирма РСА је био жртва "изузетно софистицирани" напад који је резултирао у екфилтратион одређених приватних информација, најавио извршни директор уметности Цовиелло у отвореном писму објављено јуче. Компанија је такође поднео напомена са ДИК, упозоравајући на могуће опасности због напада. Од 2006, РСА је део ЕМЦ.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Мини Е области истекне пробни период, за 40 тестери потрага за нови аутомобил почиње

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/mini-e-field-trial-ends-for-the-40-testers-a-search-for-a-new-c/:
Мини Е области истекне пробни период, за 40 тестери потрага за нови аутомобил почиње
Људи који воле дати аутомобил теже да задрже тај ауто за неко време, дуже него што би требало понекад, али то није увек опција. Понекад морате да га врати, а такав је случај са 40 "пионира" који су били међу првима добију рукавица и на бумс у електрични прототип мини е у Великој Британији. Та флота тест возила је позван код куће, али на срећу не да трпе исту судбину ГМ-подсетио ЕВ1 - од којих је већина сломљен 90-тих. Уместо тога, већина ових министар ће наћи нови дом међу корпоративним флотама возила, иако је тестирање самог програма је у великој мери завршено. Из тог програма БМВ- сазнао да је већина возача добили уз сасвим у реду, упркос потпуног недостатка јавних станица за пуњење, мада неки кажу хладно Темпс стави на набирање возачких навика - могуће контрапункт једној ЕВ мини Испитивач с ове стране баре пронађено. Све те податке се користи да прилагоде предстојећим БМВ-и3, који смо већ видели хоонинг око на неке прилично хладном времену, али се неће видети хоонинг на јавним улицама до 2013 или тако нешто.

Мини Е области истекне пробни период, за 40 тестери потрага за нови аутомобил почиње првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 12:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Немачки Ауто сцене | Емаил тхис | Цомментс

Цитатион Мапа показује Врх Наука Градови

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/unRu_otao7s/Citation-Map-Shows-Top-Science-Cities:
микејук пише "Који градова широм света производи не само већину, али најбоље научне радове Коришћење базе података и Гоогле Мапс је одговор очигледан папира у Физика Записки описује како се два истраживача у комбинацији цитирање података са Гоогле Мапс Креирање показује заплет. Колико је важно градова широм света су у погледу њиховог доприноса физика, хемија или психологија. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зашто жене Правило Интернету

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZU58HuZ2vkE/:
Арраи

Да ли је касној фази Нови рано? Иза невероватних Повратак $ 1Б Вентуре Фунд-

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e0IyLg3-x0c/:
Арраи

РМС На хеадер фајлова и прерада

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VlDiuObtRNk/RMS-On-Header-Files-and-Derivative-Works:
томхудсон пише "У овом е-поште од 2003, каже Ричард Сталман 'сам разговарао са нашим адвокатом око један специфичан проблем који сте подигли. да употребе једноставне грађе из заглавља датотеке Неко је недавно направљен, укључујући тврдњу да увек заглавље датотеке чини изведена дела То није ЗСС видели.. Наше мишљење је да је само користи структура дефиниције, типедефс, набрајања константе, макрое са једноставним телима, итд, није довољно да изведена дела Било би потребно значајну количину кода (долази. из уметнуте функције или макрои са значајним тела) да се то уради. " То би требало помоћи да се оконча последњих ФУД о андроид "чист заглавља."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гејтс, Босцх и НуВинци комбинују да би педале-помагати Е-бицикл концепт, а не Волтрон

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/gates-bosch-and-nuvinci-combine-to-make-pedal-assist-e-bike-co/:
Има оних који желе електричне бицикле које ћете бацити низ пут на 40мпх на обрт од гаса, а постоји и они који верују окретање педала да буде пријатно довољно, али бих мање напоран искуство бициклизам. Ако се нађете члан колоне Б, слушајте, јер је Гејтс, НуВинци и Бош су креирали Е-бицикл концепт који ће задовољити ваше два точка потребе превоза. Гејтс добија своје угљеника електрични погон ремен, НуВинци довео свој Н360 Континуални планетарни центар, и Босцх бацио на батерије и систем контроле да би лепоту бицикл. Погонског је подешен да возачи педале-помагати са четири поставке које иду од Ленс у лијени, у зависности од расположења. На процењених трошкова од € 2.600 - € 3,200 ($ 3,680 - $ 4,530), мораћете банковни рачун упоредити са седмоструког шампиона Ле Тоур треба ОЕМ покупи дизајна.

Гејтс, Босцх и НуВинци комбинују да би педале-помагати Е-бицикл концепт, а не Волтрон првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 11:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Жичани | Соурце Капије | Емаил тхис | Цомментс

Практични дозе зрачења Графикон Од ккцд

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fq11zUhprkU/A-Handy-Radiation-Dose-Chart-From-XKCD:
Анонимни читалац истиче последњи допринос Рандал Мунрое да јавности здравља, "графикон колико јонизујућег зрачења лице може да апсорбује из различитих извора, у поређењу визуелно 1 Сиверт ће. Вам болесни, много више ће вас убити, међутим, чак и мале дозе кумулативно повећава ризик од рака. " То је добар начин да размишља о разлици између Чернобиљу и Фукушима.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.