неделя, 20 март 2011 г.

Самсунг Галаки ИИ мини исцури за три, уз Сони Кс7, брошура и приручника датуми објављивања у Великој Британији

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/samsung-galaxy-s-ii-mini-leaks-out-for-three-uk-plus-nokia-x7/:
Не, не Галаксија мини , да јефтини Андроид изданака - Ово изгледа као мањи алтернативу Самсунг-да предстојећи Галаки ИИ суперпхоне. Ми смо само добили предао Британији три превозника целу линију пролеће-лето, а 2,3 андроид телефон свакако истиче, претварајући се да се упркос минијатурним 3,7-инчни екран (мислим Баја ), 1.4ГХз процесор (мислим пре 3 ) и 21Мбпс ХСПА + повезивања. Али то је врх леденог брега у односу на оно што је у продавници за три - то изгледа као Нокиа Кс7 је жив, добро, и праћење јуна издање (да не помињемо, ЛГ Оптимуса 3Д), и таблета ће и пад, са маја чиме ХТЦ брошура и ВиФи једини БлацкБерри ® приручника лансирање у јуну. Погледајте спецификације и најављено покретање Виндовс-а у нашој галерији испод, и придружите нам се у нади тих докумената најавити брзи САД издање.

[Хвала, Анонимни]

Самсунг Галаки ИИ мини исцури за три, уз Сони Кс7, брошура и приручника датуми објављивања у Великој Британији првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 16:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар