неделя, 20 март 2011 г.

ХТЦ Тхундерболт укорењена за праве, закључане датотеке скоро погоршали посао

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-thunderbolt-rooted-for-real-locked-files-nearly-sour-the-de/:
Они су мислили да ће бити лако , али они нису били у праву - АндИРЦ програмера, наводно је провео последњих 72 часа реадиинг нови ХТЦ Тхундерболт за прилагођене РОМ. Данас, они изаћи као победник, али да је победа биттерсвеет, јер то може значити крај генерално хакер-пријатељски ере од људи на ХТЦ. Док уређаја из Тајвански произвођач су традиционално било лако да промени, хакерске заједнице пронађен Веризон ЛТЕ водећи потпуно закључан доле, уз потписан кернела, који је потписан опоравак слике и потписан боотлоадер. ФоФ. Наравно, ако само тражите начин да оверцлоцк вашег Тандерболт, вероватно не брине о свему томе. Наћи ћете све (изузетно дуге) упутство Потребан вам је на Андроид полиције. Само будите пажљиви тамо!

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање ХТЦ Тхундерболт укорењена за праве, закључане датотеке скоро погоршали посао

ХТЦ Тхундерболт укорењена за праве, закључане датотеке скоро погоршали споразум првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 20:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Андроид Полиција (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар