неделя, 20 март 2011 г.

Ебоок продаје у САД двоструко у односу на претходну годину, папирне књиге пате двоцифрени губитака

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/ebook-sales-in-the-us-double-year-on-year-paper-books-suffer-do/:
Ми сумњамо свет ће икада доћи до фазе где ће у потпуности јарак Ие Олде папиру књиге, али САД потрошачко тржиште изгледа да је јасно да своје срце постављен на електронским врсте управо сада. Нето ебоок продаје у јануару ове недеље су известили да су акумулиране $ 69.9 милиона долара прихода за њихове издаваче, који износи 116 одсто скок од годину укупно трајати месец дана. У истом периоду, за одрасле хардцоверс су доле 11,3 одсто, на $ 49,1 милиона долара и суочила Папербацкс слично смањење тражње и пао је на $ 83,6 милиона долара, стрмоглав пад од 19,7 одсто у односу на прошлу годину. Едукативне књиге за децу и нису били поштеђени од овог Цулл физичког Томе, било - прескочите прошлост паузе бисте видели пуну статистичке слома.

Наставити читање Ебоок продаје у САД двоструко у односу на претходну годину, папирне књиге пате двоцифрени губитака

Ебоок продаје у САД двоструко у односу на претходну годину, папирне књиге пате двоцифрене губитке првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 17:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар