сряда, 3 август 2011 г.

ЛигхтСкуаред донира телефоне Северној Америци племена, држи рурални повезивања пламен Бурнин '

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/03/lightsquared-donates-phones-to-north-american-tribes-keeps-the/:
Изгледа да ЛигхтСкуаред је заљубљен у руралним Америци је још увек у току, народе. Фирма најавио је данас да ће донирати 2.000 сателитских телефона до индијског службе здравствене и друге племенске организације, што им омогућава да позивате у областима које земаљске мреже не покривају. Нажалост, нема детаља о тачно шта опрему је примену, али у складу са Цомпутерворлд уређаји су глас само, што значи да запослени ИХС боље добити прилично лукаве проклети ако желе да сурфују Енгадгет док на послу - можете рећи диал-уп конопац? У сваком случају, са повезивањем на челу са објектима у Орегону, Вашингтону, Ајдахо и Аризоне, може фирме на велико деби бити да далеко? Ћемо морати да видимо, али у међувремену, упуштати у званични ПР иза паузе.

Наставити читање ЛигхтСкуаред донира телефона Северној Америци племена, држи рурални повезивања пламен Бурнин '

ЛигхтСкуаред донира телефоне Северној Америци племена, држи рурални повезивања пламен Бурнин ' првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 03 Апр 2011 16:12:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Цомпутерворлд | | Емаил тхис | Цомментс

Земље некада су имали два Моонс

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gd3DhkvTGr4/Earth-May-Once-Have-Had-Two-Moons:
АаронВ пише "Према причи у спаце.цом, Земља некада су имали два месеца мања месец, процењује се да 750 миља (1200км) широк и само 4% масе веће месеца, пао у другу страну. од већих Месеца који је изазвао особине ми данас видимо на Месецу. површине на другу страну Месеца је сасвим другачија од окренута земљи, пошто различитог састава и много немирније терену. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Спајдермен је политички коректно Замена

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JvpvQjq4KFg/Spidermans-Politically-Correct-Replacement:
јбарр пише "У последње Марвеловог стрипа" Ултимате Фаллоут, "Милес Моралеса замењује Питер Паркер, који је убијен искључити Зеленог Гоблина Моралес је пола црна, пола латино теен, и. творци нису искључено да могао би да буде геј Од чланак:... Марвеловог главног уредника Аксел Алонса је негирао да има црни Човек паук је публицитет штос "Оно што имамо је Спајдермен за 21. век који је одражава наше културе и разноврсност као неко ко је одрастао на стабилан исхрани Луке Цаге, Херо Фор Хире и Стефан Чи, мајстор Кунг Фу, ја сам лично уложио ", рекао је он."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Инстаграм Хитс 150 милиона додато у девет месеци, и даље неће говорити о плановима Андроид

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/03/instagram-hits-150-million-uploads-in-nine-months-still-wont-t/:
За бољи или лошији, Инстаграм је предузела ИОС-заробљавање свету по олуји . А ако се питате шта је наш квалификације за "на јуриш" је, добро ... рецимо само да Биебс критиковао је своју прву слику на услуге прошлог месеца. Како се прича иде, четири младих другова са шаку долара и безграничну машту покренула чувеног апликацију 6. октобра 2010. Данас, и даље постоји само четири радника, али корисник базе проширио само ситне мало. Одећа управо видели његов 150 милионити Пхото Уплоадед (приказано после паузе!), Са садашњим темпом такта у око 15 фотографија у секунди. Наравно, узели смо прилику да поставе једно од ова четири шта то значи за будућност Андроид издање, и док је он потврдио да је имао шта да објави одмах, он је напоменути да (још увек слободан) иОС изгради је само "почетак онога што долази. " Дакле, како се о падају линк на своје омиљене Инстаграм доле у ​​коментарима испод? Најбоље побеђује!

Наставити читање Инстаграм хитови 150 милиона додато у девет месеци, и даље неће говорити о плановима Андроид

Инстаграм Хитс 150 милиона додато у девет месеци, и даље неће говорити о плановима Андроид је првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 03 Апр 2011 15:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Инстаграм | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт да плати $ 200К награду за нови безбедносни Технологија

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0_u5xrAcgt0/Microsoft-To-Pay-200k-Prize-For-New-Security-Tech:
Траилруннер7 пише "У лице монтаже спољни притисак да почне плаћају грешке награда, Мицрософт је већ покреће нови програм који ће платити 200.000 $ главну награду на безбедност истраживач који развија најиновативнијих одбрамбене безбедносне технологије програм је дизајниран да." Инспирише истраживачима да фокусирају своје таленте на одбрамбене технологије ", саопштила је компанија Познат као плавим шеширом награду., након редовног компаније интерних истраживања конференције, програм ће се фокусирати у првој години на све истраживаче да дизајн нових технологија извршавања да се брани од меморије безбедност рањивости. Мицрософт безбедносни званичници изјавио је да, уместо плаћања за поједине грешке тако да су неке друге компаније као што су Гоогле, Мозилла и други раде, они су хтели да подстакне истраживаче да размишљају о начинима да победи целе класе грешака. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Набавите Цибер-Плаћеници предлаже ек АНБ, директор ЦИА

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fNe2vvNN1N4/Get-Cyber-Mercenaries-Suggests-Ex-NSA-CIA-Director:
силицонбитс пише "Један од архитеката америчке спољне политике под Џорџа Буша, генерал Мајкл Хејден, предложио да Влада САД разматра стварање" Дигиталне Блеквотера ", током разговора у догађају под називом Аспену безбедносног форума Блеквотер је САД. приватна војна група основана 1997 и која је преименована у Ксе Сервицес доо, потез можда повезан са низом контроверзи које су настале после предузеће је проширило своју безбедност у вези са операцијама у Ираку и Авганистану регрутовање плаћеника. Хејден сугерисао "може бити један од оних великих нових идеја у смислу како ми морамо да се спроведе у овом новом сајбер домен. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Епидемија Дигитални дистракције

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZsMRejPtO_0/The-Epidemic-of-Digital-Distraction:
асто21 пише "Готово нико не више само једна ствар екранима нас неће дозволити.. А у невероватном рафал људске еволуције, наши умови су се навикли на праћењу више улаза одједном Да, да. читате овај пост. Али, ми скоро си три пасуса ин Дакле, ако сте нешто попут мене, то је отприлике у то време за проверу Твиттер, рачунају допуне Гоогле плус круговима, прочитајте неколико нових долазне е-поруке, и придружити се на неколико у току инстант поруку разговора. Али, да ли плаћамо мање пажње на битне детаље? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ИБМ-у да открије Сигурна отворено Бежични На Блацк Хат

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aAHqRBQ24QE/IBM-To-Unveil-Secure-Open-Wireless-At-Black-Hat:
Траилруннер7 пише "Истраживачи из ИСС-ИБМ Кс-Форце плану да представи нови систем за покретање отвореног бежичну мрежу у безбедном режиму на Блацк Хат конференцији овде ове недеље систем имитира начин на који Веб локације претраживача користи дигиталне сертификате за успостављање. поверења везу једни са другима Кс-Форце истраживачи су радили на систему за неко време и компанија планира да покаже технологију у четвртак током конференције. Један од главних проблема са јавним бежичним мрежама је. да они подложни број једноставних напада, укључујући и пасивне њушка и човек-у-средини Кс-Форце систем је дизајниран да се око ових проблема коришћењем дигиталног цертификата да би се осигурала кориснике да комуницирате са бежичним ХотСпот да они мисле. јесу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони Плаистатион вита брише ФЦЦ препреку, добија тантаилизингли близу УС Релеасе

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/03/sony-playstation-vita-clears-the-fcc-hurdle-gets-tantailizingly/:
Та налепница тамо можда неће изгледати као много, али ВиФи извештај о испитивању показали после паузе чини једна ствар изузетно јасно: Сони ПлаиСтатион вита само очистили ФЦЦ-тестирања. За оне који нису упознати са процесом, ово се сматра последњи корак пре него што потрошачке електронике уређај се испоручује на мало овде у Америци, а обзиром на то да " падају "датум смо о слух , то сигурно изгледа као да Сони на корак да своје обећање. Дакле, да ли сте сачували простор на списак жеља ове године за још једну конзолу ... зар не?

Наставити читање Сони Плаистатион вита брише ФЦЦ препреку, добија тантаилизингли близу УС Релеасе

Сони Плаистатион вита брише ФЦЦ препреку, добија тантаилизингли близу УС Релеасе првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 03 Сеп 2011 12:12:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ФЦЦ (1) , (2) , (3) | Емаил тхис | Цомментс

АптиКуант Броусер / интелигенције Студија је вероватно хоак

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9mksI_W9eyY/AptiQuant-BrowserIQ-Study-Was-Likely-a-Hoax:
Стални прилив људи су поднели белешке јутрос каже да прича да смо (и целом Интернету, па чак и НПРс Тржиште) поменуо је недавно говорио о Бровсер Платформа цоррелатинг са ИК-изгледа као превара. Наравно, ако сте прочитали Сласхдот дискусију, вероватно би знао већ ове, али сада сви знају. Компанија одговоран за истраживање, АптиКуант изгледа да се не прави.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Цхроме-фластери 30 Бугс, додаје Инстант Странице

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LNeg_1K0ems/Google-Patches-30-Chrome-Bugs-Adds-Instant-Pages:
ЈохнБерт пише "Гоогле закрпио 30 слабе тачке у Цхроме, плаћајући трећа највећа награда укупног броја икада бубе да је неко споља поднео са својим безбедносним тимом компаније упаковано закрпе са упдате за Цхроме 13, додајући брзу странице." Стабилних " канал претраживача функцију, које Гоогле је раније прикупљен у Цхроме 13 прегледе, проактивно унапред учита неки резултати претраге убрза тренутно Гоогле-а. последње надоградити. Цхроме стабилно градити почетком јуна. Као и Мозилла, која ове године прешао на брз- ослобађање распоред Гоогле производи ажурирање сваких шест до осам недеља Четрнаест од 30 рањивости закрпе су оценили. "висока", друге највише озбиљних рангирање у четири корака бодовања Гоогле-ов систем, док је девет било везана "средње" и преосталих седам су са ознаком "ниска". "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле + регистре 25 милиона посетилаца

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xgLioVpbgPE/Google-Registers-25-Million-Visitors:
хипносец пише "Гоогле Инц с новим друштвено умрежавање платформа Гоогле + је један од првих да се похвали са више од 25 милиона корисника у мање од месец дана од лансирања. тржишта цомСцоре истраживање фирме у свом најновијем извештају је открио да Гоогле +, који је покренут на масе крајем јуна, је успео више од 25 милиона посетилаца у месецу и бележи око милион јединствених посета сваки дан. " Ја сам користио Г + за неко време сада, али пошто бабе и деде никада неће напустити Фацебоок-у, ја сам још увек заглави са 2 система.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.