сряда, 3 август 2011 г.

Гроупме 3.0 иде међународним и платформи, питања све

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/03/groupme-3-0-goes-international-and-cross-platform-delivers-mass/:
Гроупме 3.0
Гроупме , мала група порука сервис који је мало прскања на Гоогле И / О , претвара 3.0 данас. Постоје неки сјајни нових функција на броду, укључујући и једноставнији начин за размену приватних порука и "Питања" за што је изазвало разговоре када нисте сигурни коме да се обратимо. Али, велика вест - Гроупме 3.0 је сада платформе и нације агностик. Уз најновију надоградњу, услуга ће бити доступна у 90 земаља и додајте Виндовс Пхоне 7 на своју листу подржаних оперативних система, заједно са иПхоне, БлацкБерри, и Андроид. Чак и ако седите испред вашег десктопа и даље можете учествовати у забаву маса поруке. Сајт је темељито и сада спортским све исте функције, као што је за размену фотографија и група за управљање, као мобилни Аппс. Погледајте линк Извор добити најновију верзију за ваш телефон избора - под условом да нисте љубитељ Симбиан - и не пропустите испод галерије.

Галерија: Гроупме 3.0

Гроупме 3.0 иде међународним и платформи, питања све је првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 03 Апр 2011 00:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Гроупме | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар