неделя, 23 януари 2011 г.

1.2GHz Tegra 2 3D чипове, предложени от пропускам пързалка, идващи от пролетта на 2011 г. "

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/1-2ghz-tegra-2-3d-chips-suggested-by-leaked-slide-coming-sprin/:
Проклета да, ние сме едва започна да се запознаят с Tegra 2 , но NVIDIA изглежда вече се подготвя почвата за нещо като Tegra 2.5 - един 1.2GHz двуядрен чип, който ще се предлага на пазара като 3D-съвместим мобилен процесор. Това T25 силиций е очевидно, определени за масово производство през първото тримесечие на тази година, с наличието идва през пролетта. Като се има предвид шумът пазят слуха за 3D ще мобилен , това е един слух, че прави много смисъл - и дори ако сте твърд поддръжник на 2D кредо, не може да отрече, че ускорява действията Tegra 2 процесора звучи доста вкусно. Ние успяхме да проследим и някои технически бърборене за добавянето на поддръжка на Хром ОС за 1.2GHz T25 от NVIDIA, привидно потвърждаващ пропускам изображението по-горе. О, момче, това ще е едно горещо лято за мобилните компютри тази година!

1.2GHz Tegra 2 3D чипове, предложени от пропускам пързалка, идващи от пролетта на 2011 г. " първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти януари, 2011 год 15:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TechEye | Изпрати | Коментари

Apple App Store Посещения 10Б Марк App Download

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kGoApRhBLK4/Apple-App-Store-Hits-10B-App-Download-Mark:
alphadogg пише "The Apple App Store удари 10 милиарда ап изтегляне марка през нощта в петък, отбелязвайки етап, включващ ужасно много рисунки на скок, Tap Tap Revenge и Angry птиците играят, да не говорим за Facebook и Пандора ползване. В Apple App Store хит на 1000000000марки през април на 2009 г., след отваряне през юли 2008 година. Apple е награждаването на изтегляне на милиардна безплатни или платени 10 App App Store с $ 10,000 качи подарък карта с малко прах в очите, че Уили Уонка ще се гордеем. Към 7 ч. EST, обаче, Apple не е публично определи победител, само казва, че вие ще трябва да се върне по-късно, за да разберете кой печели. Apple сложи IOS махало ап обратно на нейния уебсайт миналата седмица да изгради вести около събитие и генерира около 250 милиона изтегляния от ап. Той също така разкри, списък на всички времена Най-изтеглили безплатни и платени iPhone и IPAD приложения. " Победителят от $ 10k е Гейл Дейвис, британски жена, която е инсталирана деца един апартамент без нейно знание. Тя всъщност мисълта на телефонно обаждане от Apple е шега в началото. "Моята дъщерите ми казаха, че са го изтеглили и те са знаели, е имало конкуренция, и че ние може да го спечели", каза тя пред Би Би Си Радио 5 Live.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Nikkei: PSP2 за 3G клетъчни данни, OLED сензорен екран

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/nikkei-psp2-to-have-3g-cellular-data-oled-touchscreen/:
Повече подробности се появят предполагаеми PSP2 с контрол гърба докосване, HD екран, горещи личност
Ние сме само на четири дни разстояние от 27 01 трябва откриването , но очевидно все още има по-сочни PSP2 слухове отляво раздавам в малки количества - Япония често-надеждни Nikkei Вестникът съобщава, че на преносими машини ще спортни един свеж OLED сензорен екран и 3G данни от NTT DoCoMo, когато той пристигне по-късно тази година, тя позволява мултиплейър игри и дори пълен видео игра за сваляне и към японската клетъчна мрежа. Нещо повече, производството на хартия потвърждава, че на екрана ще се физически по-голям и се захранва от някои мощни нови силиций . Е, как ще Sony разлика това PSP2 от PlayStation телефон, тогава? Очевидно е, че системата за игра няма да правите обаждания.

Nikkei: PSP2 за 3G клетъчни данни, OLED сензорен първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Януари 2011 14:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink OLED-Display.net | източник Nikkei | Изпрати | Коментари

Защо Ерик Шмид левица Като главен изпълнителен директор на Google?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQu1lgvthfY/Why-Eric-Schmidt-Left-As-CEO-of-Google:
Edsj пише "Според" Ню Йоркър ":" Изглежда, Ерик Шмид, не като решение за предоставяне нецензурирани търсения в Китай То се съобщава решението за оттегляне на цензурирани търсения в Китай е направено от един от основателите Лари Пейдж страната на неговото създаване. партньор, Сергей Брин и вероятно вътрешна битка за власт започна. Шмид също не е доволен от "Не бъди зъл" политика, нещо, което Google учредителите са готови да защитават всяко време. Шмид губи част енергия и фокус, след като загуби от Китай вътрешния битка и решава да напусне позицията на изпълнителен директор. Необходимо е също така съобщи, че председателят положение е временно един, докато не намира друг бизнес да се грижи. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Учените изграждане на двойно-плаващ порта БНТ, вярвам, че може да направи революция компютърна памет

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/scientists-build-double-floating-gate-fet-believe-it-could-revo/:
Вижте, разбирам, искате RAM, че се държи като светкавица, светкавица, която се държи като RAM, и всичко между тях - бързи паметта на компютъра, че не губи данни, когато устройството ще изгасне, и продължава години наред. Е, изглежда има нов претендент за да влязат в тази пръстен - двойна врата полеви транзистори плаващ, в момента са в развитие на Северна Каролина държавен университет. Има предвид, че един порта различни плаващи в момента отговаря за флаш памет в USB ключове и SSD дискове , а вторият плаващ порта позволява бита данни престой в един активен, готови състояние, но на компютъра може да се приложи по-високо напрежение за "замразяване" тях на място. Тъй като паметта може да превключвате между статични и динамични режими в един цикъл и данните, никога не изчезва по средата, изследователите си представим новите технологии може да доведе до моментално на компютри и енергоспестяващи техники, които затвори празен банки памет. Това е от потребителя, най-малко - намерете технически дълбоко гмуркане в по-покритието си връзка.

Учените изграждане на двойно-плаващ порта БНТ, вярвам, че може да направи революция паметта на компютъра първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Януари 2011 13:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник NCSU | Изпрати | Коментари

Wikileaks филма Очаквайте на големия екран

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8fjb95mUwTc/Wikileaks-Movie-Coming-To-the-Big-Screen:
Хю Пикънс пише "Първа Facebook и сега Wikileaks като докладите Гардиън", че студийните изпълнители се качват на екрана права за предстоящите Юлиан Асанж биография "Най-опасният човек в света" от всепризнатата австралийски писател Андрю Фаулър. Книгата информация Асанж на живот от детството си на магнитен остров в Куинсланд, Австралия, през цялото време на учредителния му на информатор сайта през 2006 г. да публикува класифициран материал. Производители Бари Josephson и Мишел Krumm, които са optioned Най-опасният човек в света, казват, че . планирате "напрегнат драма" в духа на мъжете Всички на президента и с тръпка на Том роман Clancy "Веднага след като се запознах Андрю и да прочетете няколко глави от дълбока книгата си, знаех, че - със своите невероятно богат задълбочени знания - това ще ни даде възможност да се предяви провокиращи размисъл трилър на екрана ", казва Krumm".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


В Engadget Podcast, живеят в 24:00 EST!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/the-engadget-podcast-live-at-12-00pm-est/:
Подкаст? В неделя? И те казаха, че не може да се направи! Присъединете се към пълен екип от podcasters като ние изхвърляме тъчдаун след тъчдаун на технологии анализ за определяне на областта и чрез вертикални подпори. Вие може да се намеси всичко живо по Ustream, която се вгражда след почивката.

PS И не забравяйте, че Ustream е Android и iPhone клиенти , както и, ако сте навън и не можете да се присъедините към флаш базиран забавно-долу.

Продължавам четене на Engadget Podcast, живеят в 24:00 EST!

В Engadget Podcast, живеят в 24:00 EST! първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти януари 2011 год. 11:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

LG Optimus 2X ще се продава в Корея, дразни бял вариант за февруари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/lg-optimus-2x-goes-on-sale-in-korea-teases-white-version-for-fe/:
Не е голяма изненада тук, освен ако не се броят, че снежните бели брой до горе. Да, LG е не само откраднати поход на Motorola при въвеждането на първите в света на двуядрени смартфони , а и за да победи Apple на бял телефон удар, както добре. В 1080p за записване , Tegra 2 -Натискът Optimus 2X вече е на разположение на местния пазар на Южна Корея и, ако е LG остава вярна на своята пътна карта, следва да бъде чрез филтриране в Европа, преди този месец, е вън. Не знам дали си бял вариант няма да избягат от лапите на Корея (и ние се надяваме, че го прави), но тя трябва да направи своя дебют bodacious там през февруари.

Продължавам четене LG Optimus 2X ще се продава в Корея, дразни бял вариант за февруари

LG Optimus 2X ще се продава в Корея, дразни бял вариант за февруари първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти януари 2011 год. 10:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Днес ИТ (KR) | Изпрати | Коментари

60% от печалбата на AOL идват неинформирани клиенти

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/traV9agI2t4/60-of-AOLs-Profits-Come-From-Misinformed-Customers:
satuon пише "голям Нова Кен Auletta на Йоркър парче на AOL (абонамент) тази седмица, разкрива интересни подробности за вътрешните механизми на компанията. Според Auletta, 80% от печалбите на AOL са от абонати, а 75% от абонатите плащат за нещо те всъщност не трябва Според Auletta:. "Компанията все още не може осемдесет процента от печалбата си от абонати, много от които са по-възрастни хора, които имат кабелна или DSL услуги, но не осъзнават, че те не са длъжни да плащат допълнително двадесет и пет долара на месец, за да получите онлайн и да проверят своята електронна поща. "Мръсната малка тайна", бивш изпълнителен AOL казват, е, че седемдесет и пет процента от хората, които се абонират за набиране на AOL, до служба, не е необходимо. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Gorenje iChef фурна носи сензорен парадигма на всички ваши нужди печене

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/gorenje-ichef-brings-the-touchscreen-paradigm-to-your-baked-good/:
Така че не се съмнявам, че Gorenje на фурна iChef могат да се пекат, и се пече добре - но както вероятно сте предположили, ние сме по-заинтересовани за ползване контрол на уреда пръст. Кухни на бъдещето често са снабдени с тъчскрийн панели и дома автоматизация на настройките, но не са само Ръчно въвеждане на времето и температурата тук - тя има шейсет и пет предварително зададени ястия може да готви самостоятелно , 150 слота, за да програмата свои собствени, както и опция, която ви позволява да се пече в три отделни етапи за съвършенство (или горчиво разочарование, в зависимост от вашия избор) отвътре и отвън. Всичко това е контролирано чрез цветни пълни със снимки на любящата приготвена храна, и въпреки, че ние се страхуваме, ние не може да намери видео на това в действие, ще откриете Screencaps и описания на нашия източник линка по-долу. Фурната започва в Европа през пролетта и ако трябва да попитам колко струва, най-вероятно няма да има достатъчно останали да си позволят роботизирани или иначе слуги.

Gorenje iChef фурна носи сензорен парадигма на всички ваши нужди печене първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти януари 2011 09:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Engadget немски | източник Gorenje | Изпрати | Коментари

Америка губи позиции в иновациите

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q8uUz8HABKk/America-Losing-Its-Edge-In-Innovation:
jaywhybee пише "Форбс" има интересна статия за Америка губи позиции в иновациите, тъй като инженери и учени в САЩ, не са спазени, тъй като те са в други страни, и по този начин малко млади хора се стремят да се превърне в един Цитирам:. "съм посетил повече от 100 страни през последните няколко години, срещи с хора от всички сфери на живота, от бедните деца в Индия, за държавните глави. Почти всеки възрастен съм говорил с в тези страни споделя убеждението, че пътят към успеха е постлан с науката и техниката. В действителност, учени и инженери са известни личности в повечето страни. Те не са разглеждани като отрепки или аутсайдери, тъй като те твърде често са в САЩ, а по-скоро като лидери на обществото и новатори. В Китай, осем от най-добрите девет политически длъжности, се притежават от инженери. В САЩ, почти няма инженери или учени се занимават с политика на високо равнище, и там е практическата липса на инженерите в нашите публични политически дебати. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Nuance отваря Дракон Mobile SDK за ап разработчиците, ние виждаме края на неудобно диктовка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/nuance-opens-dragon-mobile-sdk-to-app-developers-we-see-end-to/:
Има няколко съобщения, които са твърде неудобно да диктува на човека. За наше щастие и пенсионерите акробат цирк, ние наехме с типа на нашата missives, Nuance е разширяване на обсега на своите транскрипция софтуер , като си Дракон Mobile SDK на разположение на разработчиците за използване в IOS и Android приложения. В SDK, която е безплатна за членовете на Nuance Mobile Developer Program, спортни реч-към-текст възможности на осем езика и текста в реч в 35. Вече има програми там, че да си свършат работата, включително и собствените Nuance диктовка Дракон , но ние приветстваме нови постижения в автоматизирани транскрипция. Знаеш ли, това не е точно на разходка в парка диктофони цял Глина Aiken Фен Клуб бюлетин с един човек на име Сид на човека геврек.

Nuance отваря Дракон Mobile SDK за ап разработчиците, ние виждаме края на неудобно диктовка първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти януари 2011 година 07:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Mashable | източник Нюанс | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

IRS CPA Nails за копиране на Стив Джобс, Google Execs

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vvYPwZkH2jk/IRS-Nails-CPA-For-Copying-Steve-Jobs-Google-Execs:
theodp пише "Изглежда $ 1 заплатите са само за супер-богатите технологии execs. В WSJ съобщава, че КПД Дейвид Уотсън навлече гнева на IRS от само себе си плащат $ 24000 годишно, както и обявяване на останалите да си на печалба. Това е общата данъчно- рязане маневра, че повечето консултанти компютър работи чрез S Corporation вероятно са взети под внимание. За разлика от разпределената печалба, всички заплата е обект на 2,9% данък Medicare и първите $ 106 800 е предмет на 12,4% социален данък за сигурност (FICA). Чрез намаляване на заплатата му , Уотсън не спасиха всички други доходи, данъци върху $ 379k в печалбата дистрибуции е получил през 2002 г. и 2003 г., но той спаси почти $ 20,000 в осигуровките за двете години, IRS твърди, обвързването вярно заплати Уотсън по $ 91.044 за всяка година . съдия Робърт Прат се съгласиха, че заплатата на Уотсън е твърде ниска, като постанови, че КПД дължи на допълнителни данъчни плюс лихви и глоби. Така че защо, питам, не са членки на много по-ballyhooed $ 1 клуб изпълнителния като Стив Джобс, Лари Елисън, Сергей Брин, Лари Пейдж и Ерик Шмид се в гореща вода за ниските си заплати топка? В крайна сметка, как несправедливо ще бъде, ако милиардери работят на пълно работно време не трябва да плащам повече от 15 цента в Medicare и социално осигуряване коте? За съжаление децата, богатите са различни, и новия световен елит са много по-добри данъчни консултанти от теб! "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


LG Г-Slate забелязан в корейски музика видео, 3D камери и всички?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/lg-g-slate-spotted-in-korean-music-video-3d-cameras-and-all/:
О, LG, Наистина ли смятате, че може приплъзване цяла таблетка миналото орел очи obsessives притурка на Корея? Г-Slate е един от най- загадъчни устройства стартира на CES през тази година, но сега изглежда, отърсил се от някои от срамежливост и направи камео външния вид на поп звезда Seungri е най-новата музика K-клип. Нашите корейски кореспондентите ни информира, че Seungri на бандата Големия взрив е имал връзка с LG, тъй като въвеждането на евтини и весел Lollipop телефон (видео доказателства след почивката), така че не е неразумно да се смята, този млад момък е вътрешна линия на LG предстоящи хардуер. Неговите видео показва LG-брандирана шисти в 0.53 и 1.52, и въпреки че се само кратки проблясъци, един от тях предлага двойна камера масив на гърба, която привидно потвърждава по-рано слухове, на Г-Slate донесе известна 3D вуду на пазар. Напред почивката и се убедете сами.

[Благодаря, Алън Yi]

Продължавам четене LG Г-Slate забелязан в корейски музика видео, 3D камери и всички?

LG Г-Slate забелязан в корейски музика видео, 3D камери и всички? първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти яну 2011 03:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Норвежки полиция, Търсейки информация На 2 Автори на блогове: Вземи данни от 7000 сметки

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MJthCTqUcNw/Norwegian-Police-Seeking-Info-On-2-Bloggers-Take-Data-From-7000-Accounts:
xiando пише "норвежката полиция бяха помолени от служители в Италия, за да получите лична информация за два блогъри, които са били с помощта на сървър в Осло. Полицията реши най-хубавото нещо да се направи е да се вземе хард диска на сървъра, както и лична информация от около 7000 други потребители (Google превод на норвежки оригинал). Други Интернет доставчиците да кажа това е стандартна оперативна процедура, в Норвегия, в наши дни. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.