вторник, 6 септември 2011 г.

Кинецт На Цео Бреакоут Изградња

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EEoSf3eG8BE/Kinect-Based-Whole-Building-Breakout:
микејук пише са светло комад у И Програмер око уредан Кинецт и гигантске пројектор хацк. Од чланак: "Ако се сећате Бреакоут - редови блокова врху екрана и весла за одскок лопте у њих да уништи блок - тада можда нећете осећати носталгични о томе На крају крајева, био је веома ограничен. врста игре. Међутим, узмите једну Кинецт и једна зграда, а ви имате нешто сасвим друго када га користе за креирање пребацивање игре цигле, лопте. весла и све пројектује на стару зграду и играч креће са једне стране на страну за контролу весло играча позиција се открије Кинецт., има ли нема краја забаве можете имати са овом гаџету заиста паметан мало и. можда нећете приметити осим ако пажљиво погледате видео је да лопта одбија реалне архитектонске карактеристике објекта - као прозоре, на пример ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НАСА је открива нове слике Аполо слетање сајтови

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k6Np8g0qp_U/NASA-Reveals-New-Images-of-Apollo-Landing-Sites:
видом пише "Шарп нове слике из Лунар Рецоннаиссанце Орбитер показују Аполо 12, 14 и 17 слетања места у невероватних детаља, укључујући и последње стопала стазе које су оставили астронаути на површини Месеца." Ове слике су зграбио после ЛРО пао своју орбиту од 50км изнад површине 25км.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Маингеар представио редизајнирану Вибе играње десктоп, хране их са ажурираним унутрашњи

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/06/maingear-intros-redesigned-vybe-gaming-desktops-stuffs-em-with/:
Ако сте лов за нови Виндовс 7 Гаминг риг, имамо добре вести: Маингеар је само појачао своју линију Вибе десктоп и то сигурно изгледа укусан. Као и раније, постоји трио монтажне варијанте, али Гоодиес сада пакују у редизајниран љуске завршен у црној или белој боји (СЕ и СС-моделима). $ 949 Вибе С почиње офф ствари задивљујући са оверклокован 2.9ГХз Интел Цоре и5 2310 декларисан на 3.3ГХз (способан турбо-подстицање на 3.7ГХз). Је даље да је препун 1ГБ НВИДИА ГТС 450 ГПУ-а , 4 ГБ РАМ меморије, 1ТБ 7,200 рпм хард диск, 7-у-1 читач картица, 7.1 сурроунд соунд подршком и 24к ДВД резач и то је све навукао на УСБ 3.0 / САТА 6Г Интел ДП67БА матичну плочу. $ 1.129 ЈИ зачина ствари са оверклокован и5 2500 декларисан на 3.7ГХз (повећање до 4.1ГХз) и 1ГБ ГТКС 560 ГПУ- који је повезан са ССД-тотинг Гигабите З68КСП-УД3П матичну плочу. На крају, ту је $ 1,699 Вибе СС-за оне који воле своју нооб-убиство искуство са додатним Пицанте. То је паковање оверклокован и водом хлађени 4.5ГХз + Цоре и7 2600К, двојац оних ГТКС 560 ГПУ-а и 8ГБ РАМ-а да се уверите да неће имати било који виси-уп ради Црисис.

Можете одабрати да прилагодите СЕ и СС-бушотине са моћнијим делова, иако ћете чекати мало дуже за испоруку. Ћете пронаћи детаље на извору и здрав служење Еие Цанди у галерији испод.

Галерија: Маингеар Вибе СС

Наставити читање Маингеар представио редизајнирану Вибе играње десктоп, хране их са ажурираним унутрашњи

Маингеар представио редизајнирану Вибе играње десктоп, хране их са ажурираним унутрашњи првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 06 Апр 2011 15:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Спринт Фајлови тужбу против компаније АТ & Т Т-Мобиле спајање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r9hRhE9EciU/Sprint-Files-Suit-Against-ATampT-T-Mobile-Merger:
зацхарие пише са вестима порука у БГР. Од чланак: ". Спринта ... објавила да је поднела тужбу федералном суду у САД Дистрикту Колумбија у настојању да блокирају компаније АТ & планирано Т 39 милијарди долара стицање Т-Мобиле УСА од Деутсцхе Телекома одело се односи на Одељење за тужбу правде, која је поднета 31. августа. "спринта се противи АТ & предложио преузимање Т Т-Мобиле," Спринт потпредседник парнице Сузан Халер је рекао "Са правне радње данашњице., ми настављамо да се за заступање у име потрошача и конкуренције, и да очекују да допринесе нашу стручност и ресурсе у доказивању да је предложена трансакција је незаконита. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Парализовани пацијенти контролу робота са мождани таласи

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QqmmvXQSwFg/Paralyzed-Patients-Control-Robot-With-Brain-Waves:
сциенцехабит пише са вритеуп од француског истраживања папира у науци. Од чланак: ". Они нису сасвим психички још, али машине су све бољи у читању вашег ума Истраживачи су измислили нову, неинвазивна метода за снимање обрасце мождане активности и користе их да усмери робота Научници се надају да ће се технологија. Гиве 'закључан у "пацијената ... способност да комуницирају са другима, па чак и дају илузију да буду физички присутни ... са пријатељима и породицом." Стварно занимљива ствар овде је да људи који нису искористили своје удове у годинама су могли да науче како да контролишете робота (као и контролна група није), након што обучена само сат недељно на шест недеља.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Вицкед ласери представља ручни Једна В зелени ласерски

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0r5sORjcPAs/Wicked-Lasers-Introduces-Handheld-One-Watt-Green-Laser:
Први пут прихватио подносиоца (и Сласхдот кодер) убедљива пише "Вицкед Ласери, познат по 1000МВ прошле године ручни плави ласер, и срамотно за руковање од шест месеци дуге бацкордерс, сада продаје зелене верзија Постоје три нивоа снаге. сваки по цени од $ 1/мВ (300мВ, 500мВ, 1000МВ) Пошто оку је много осетљивија на зелено него на плаво, то је прилично стање уметности у стављању-тачке-на-ствари технологији.. Вицкед Ласери шаље е-маил обећава да рукује бацкордерс много боље овај пут. " Додаје читач вхитедсепдивине: "Тренутно не постоји одрицање да ово није Светлосна на њиховом сајту, тако да можемо само да претпоставимо да је ова верзија."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


БМВ ради на ласер Фарови

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czd-gPl1RH4/BMW-Working-On-Laser-Headlamps:
МрСеб пише "су ЛЕД предња светла тек стизали на тржишту - углавном на хигх-енд аутомобила - али сада изгледа одређени немачки произвођач аутомобила има планове за ласерске предња светла 'Ласерска светлост је следећи логичан корак у развоју ауто светло ... за. серијску производњу у року од неколико година у БМВ-И8 плуг-ин хибрида ", каже БМВ-Ласери имају потенцијал да буду истовремено моћнији, ефикаснији и мање од других врста фарова Пре него што се превише узбуђени, али:.. излаз ласерски фарови ће бити модулисан за безбедност. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Светског становништва очекује да ће Хит 7 милијарди крајем октобра

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4D8NnyN3rvs/World-Population-Expected-To-Hit-7-Billion-In-Late-October:
кклеинер пише "нови извештај докумената огромној стопа по којој светске популације расте То је био само 1999, када смо стигли до 6 милијарди долара.. И сада у наредних месец или два ћемо имати превазишао 7 милијарди. Шта је наставио раст у свету становништва значи за човечанство и за планету? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од новина финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилни, а ми смо присутни пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 има 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, мада серије 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона обезбеђују директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Питајте Сласхдот: Учионица Еко-Пројекти одговара Аљасци?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/14jrQPKz3HU/Ask-Slashdot-Classroom-Eco-Projects-Suited-To-Alaska:
Први пут прихватио подносилац схортиадамк пише "Ја сам тек почела нови посао где ћу морати да посетити многе високе класе школе науке и имају студенти учествују у 1-3 дан пројектима који се тичу одрживог енергетског и еколошког наука (у циљу промоције регионалних универзитета . програми) сам погледао број кутију пројеката доступна на Интернету и многе од њих су соларне пројекте, мој највећи проблем са тим је да смо у руралним Аљасци и велики део времена ћу бити у посети Настава ће бити у зиме (када имамо врло мало сунчеве светлости - а чак и ако смо радили да би било сувише хладно да одем и играју у) ја сам радознао да ли неко има било какве идеје или предлоге за демонстрације и пројекте који се могу урадити у учионици и. не захтевају сунчеву светлост Један други услов је да пројекат мора да буде довољно мали да стане у кофер или пластичну велика, ми немамо путева који повезују села тако да ћу морати да лети пројекат од школе до школе са мном. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони Алпха НЕКС-5Н на продају, НЕКС-7 доступни за унапред наручити

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/06/sony-alpha-nex-5n-on-sale-nex-7-available-for-pre-order/:
Наша мрежа од орла очију типстери су нам хеадс-уп који Сони $ 700 НЕКС-5Н је спреман да купи онлине, а радознали навијачи камеру можете проверити прошлог месеца практичан пре него што одлуче да део начина са толико сира. Компанија је такође узимајући унапред налога за монструозне НЕКС-7 , који кошта $ 1,350 - нешто више него што смо очекивали. Овај фотоапарат има 24.3-мегапиксела сензор, да снимате АВЦХД видео до 10 кадрова у секунди и може вероватно видети ред у свемиру, или тако нешто. Овај ће пут до огњишта у новембру, дајући вам довољно времена да науче како да снимите разочарани свима суочава - Божић ујутру дошао - у детаље око заливања.

[Хвала, Семи ]

Сони Алпха НЕКС-5Н на продају, НЕКС-7 доступни за унапред наручити првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 06 Апр 2011 11:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Сони НЕКС-5Н , СОНИ НЕКС-7 | Емаил тхис | Цомментс