вторник, 6 септември 2011 г.

Гамер хране ПС3 и Ксбок 360 конзоле у ​​једном случају, брише полица простор за Трифецта

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/06/gamer-stuffs-ps3-and-xbox-360-consoles-into-one-case-clears-she/:
Наравно, сви смо размишљали о томе како лепо би било да имамо ПС3 и Ксбок 360 конзоле у истом кућишту. Али, као и многи слични мисли иде, ми га оставили у том. Незадовољан допуштајући добра мисао кувати, Реддит корисник тимофенд прихватиле су изазов и изградили себе играње мега машина - он пуњене нови танки модел конзоле Мицрософт у ПЦ-кулу заједно са старијим 80ГБ ПС3. Тражите да сачувате неке средства у процесу, убер-играч прескаче се на течни систем за хлађење - али он примећује да је, када су обе машине раде истовремено, сваки од њих лебде око 100 степени Фархенхеит (38 степени Целзијуса). Хеј, нисмо се жале ... али заиста, тимофенд, можемо погледајте НСЗ / Дреамцаст / Сл Плаистатион комбо у наредном ремек-дело? Да завирити испод хаубе, ударио галерија испод.

Гамер хране ПС3 и Ксбок 360 конзоле у једном случају, брише полица простор за Трифецта првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 06 Апр 2011 08:11:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДВИЦЕ | извор Реддит | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар