вторник, 6 септември 2011 г.

Мора видети ХДТВ (5. септембра - 11.)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/05/must-see-hdtv-september-5th-11th/:

Погледајте наше истакнуте узима у недељи овде, уследила након паузе од стране наших недељно листе програма које се да снимиш у ТВ, Блу-раи и видео игара.

Сонс оф Анарцхи
САМЦРО је поново у акцији. Ово није највећи профил кабла Прикажи на ове недеље (не заборавите Ентоураге и Ресцуе Ме финала сезоне), али као што је врати за четврте сезоне увек смо спремни да видимо шта се дешава доле у ​​шармантној, Калифорнија. Након догађаја од прошле сезоне ствари ће започети касније 14 месеци, али сумњамо ограничење у затвору ће променити много ствари за наш омиљени мото клуб.
(6. септембра, девизне, 10ПМ)

9 / 11
Ако нисте били планирање на томе да наредног викенда свих 9 / 11 спомен догађаја, вероватно бих препоручујемо клоне телевизора. Од ЦБС-у САД у Историја да и Е ту је спомен специјалне и раније невиђене снимке Где год погледате. Дивна прилика да се излечи, као народ од трагичних догађаја од пре десет година, или грубо приказ мреже руководилаца профитирају на нашој колективног бол? Ваш избор.

НФЛ
Професионални фудбал је коначно назад. Након што је изгледало као блокирање мгихт трајати вечно смо све у току сезоне по распореду. Оба Енгадгет ХД фантазија фудбалских лига да састави и наша омиљена екипе ће започети у Тампа Беј у недељу, али лиги добија свој званични Кицкофф четвртак увече као Пацкерс лице светих на НБЦ. Ми знамо шта ћемо гледати.
(8. септембра, НБЦ-а, 8:30 пм)

Наставити читање Муст Сее ХДТВ (5. септембра - 11.)

Мора видети ХДТВ (5. септембра - 11.), првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 05 Оцт 2011 18:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар