понеделник, 6 юни 2011 г.

Енгадгет пост-ВВДЦ кеиноте емитовања, уживо!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/06/engadgets-post-wwdc-keynote-broadcast-live/:
Јутрос смо имали мало забаве прогностицатинг о томе шта бисмо видели на данашњој ВВДЦ кеиноте адресу. ће, сада смо видели је то тако, придружите нам се за неке после догађаја из анализе недалеко Евент Центер. Ми ћемо ускоро бити покретање, па кликните на "Плаи" горе када ствари иду уживо.

Наставити читање Енгадгет пост-ВВДЦ кеиноте емитовања, уживо!

Енгадгет пост-ВВДЦ кеиноте емитовање, уживо! првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 06 Апр 2011 16:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Нови пројекти користе Телефон Подаци Да бисте пратили великим градовима "Користи масовни транспорт

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jHncEP7GuqI/New-Projects-Use-Phone-Data-To-Track-Big-Cities-Mass-Transit-Use:
Анонимни читалац истиче Њујорк тајмс чланак о програму анализу саобраћаја да је "'дела узимајући у обзир који мобилни телефон кула комуницира са њом онда изгледа. За поремећаје у служби прати значајне промене у локацији Ако телефон налази. у близини Тајмс сквер изненада губи сервис и поново конектује на улици Кнеза и бродвејских после 15 минута, онда је готово сигурно путовао тамо преко Н или П возова ". У другом занимљив обрт, члана кратко ноте, 'Систем ће такође укључивати експеримент који користи телефоне "микрофоне да осете када су возачи у аутобусима" чланку такође спомиње сличан пројекат за праћење аутобуса и возова у Лос Анђелесу.. .

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт најављује <em>Хало 4,</em> телевизор за Ксбок Ливе, Кинецт Ратова звезда

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ByruG_WV-qs/Microsoft-Announces-emHalo-4em-TV-For-Xbox-Live-Kinect-Star-Wars:
Данас је Мицрософт одржао своју Е3 конференцији за штампу, најављујући број великих нових игара и услуга за Ксбок 360 платформу. Хало 4 је кратко открио, и тренутно је планирано за одмор 2012 лансирања. Поред тога, оригинални Хало је све ХД римејк. Банкротство инди ударио Минецрафт ће доћи до 360 ове зиме, са подршком за Кинецт. У ствари, постоји велики притисак од многих Гаме одлука да донесе Кинецт интеграције на виши ниво - од новог Басна игра у којој можете да користите ваше руке да се баци чини, да ЕА СПОРТС наслова, да Кинецт Ратови звезда. Изнад га искључите је исправка за Ксбок Ливе, који ће довести уживо ТВ на конзоли (укључујући ДВР-функције), контролисати гласом кроз Кинецт. ИоуТубе и глас за претрагу кроз текстови долазе као. Исправка је планиран за ову јесен. Заинтересовани могу ухватити видео конференцији за новинаре, која обухвата све релевантне Гаме Траилерс у Г4ТВ.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аппле ВВДЦ: ИОС 5, Лиона, иЦлоуд

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D_Fjw2Orsbs/Apple-WWDC-iOS-5-Lion-iCloud:
Стив Џобс је био на руци је данас да отпочне Аппле ВВДЦ Кеиноте. Лав преузео вођство без изненађења, осим $ 29.99 прицетаг и јулу брод датум. ИОС добија нови "Обавештење центар", Твиттер је интегрисана, Сплит тхумбабле тастатуру за иПадова, бежичне синхронизације, Индијанци ИМ систем за ИОС уређаја, испорука у јесен. иЦлоуд ће бити бесплатан, синхронизација апликације (Пошта, Календар, Контакти и иЛифе апликације) преко уређаја. Пхотостреам је иЦлоуд за слике. иТунес иЦлоуд ће вам поново преузети своје нумере на крају, иТунес-Победник ће вам одговара вашем риповали ЦД са Аппле примерака.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабука доноси дубоке Туиттер интеграције ИОС

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/06/apple-brings-twitter-integration-to-ios/:
Аппле управо објавио да је довођење дубоко Туиттер интеграције за све своје ИОС уређаја базираних на, и за многе своје апликације, укључујући и камера, фотографије, Сафари и мапе. Такође, да је интеграција, наравно, односи на Цонтацтс, где ћете моћи да повежете контакте са својим Туиттер руковање и ажурирање у складу са тим своје информације, слично као андроид.

Развој ... Стаи тунед за наше Ливеблог за најновије.

Јабука доноси дубоке Туиттер интеграције ИОС првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 06 Апр 2011 13:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Кс-Мен: Фирст Цласс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iiXg_JbCaBw/X-Men-First-Class:
Нисам био сигуран шта да очекујете од новог Кс-Мен: Фирст Цласс филм. Претходни 3 филма су пуна успона и падова. Оно што нисам знао је да је овај филм ће то заиста бити Прекуел. Мислио сам да ће то бити нешто више од рестарта, али и даље покушава да се уклопе у претходним филмовима. Прочитајте о за кратак преглед који ће садржати неки спојлери. Били сте упозорени!

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зашто не постоји Нобелова награда за рачунарство

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/08UYrYadVYo/Why-Theres-No-Nobel-Prize-In-Computing:
алпхадогг пише "Када Нобелове награде су дисхед се сваке јесени, већина остварена професионалаца у рачунарству, телекомуникација и ИТ су обично били изостављени у хладном То је зато што не постоји Нобелова награда за ове области, и. то је мало вероватно да ће бити једна било . скорије време Према Нобелове фондације: "Нобелова награда, као одређена вољу Алфреда Нобела, у физици, хемији, физиологије или медицине, књижевности и миру само када је награда додат - Меморијалну награду -. Сверигес Риксбанк награду за економске науке у знак сећања на Алфреда Нобела, донирала Централна банка Шведске је да прослави своје тристагодишњи у 1968 Нобелове фондације Управни одбор је касније одлучио да задржи оригинални пет награда нетакнута, а да не дозволи новим додацима.. ' Дакле, ако ИБМ, Гоогле, Аппле или неки други дубоко рупу тецх компанија жели да направи велику донацију на линији онога што Шведске централне банке су у 1968, можда би могао утицај Нобелове фондације за додавање награду Али то највероватније. не би званично зове Нобелову награду. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Два елемента Додато периодичним табеле

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yoQoQH5w970/Two-Elements-Added-To-Periodic-Table:
смитти777 пише "Две нове елементе које су додате у периодни систем елемената елемената 114 и 116 су веигхтиест познати, са атомским тежинама од 289 и 292, респективно проналазачи предлажу. флеровиум и мосцовиум као имена за ова два нова открића.. Постоје и аргументи се чине да додате у још три, као и,. 113, 115 и 118 " Приметили смо елемента 114 у прошлости, али то је више службених.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВВДЦ 2011 Ливеблог: Стив Џобс говори ИОС 5, ОС Кс Лав, иЦлоуд и још много тога!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/06/wwdc-2011-liveblog-steve-jobs-talks-ios-5-os-x-lion-icloud-an/:
Ви сте на правом месту! Обележите ову страницу и вратити у понедељак у време наведених испод да бисте видели Стив Џобс излазе на бину на Мосцоне запад. ВВДЦ 2011 обећава завирити у ИОС 5, ОС Кс Лав, иЦлоуд музике за складиштење нуде и ко зна шта још. ИПхоне 5? Не рачунајте на то, али, не рачунају се. Ваш град није на листи? Оливер своје време у коментарима испод!

07:00 - Хаваји
10:00 - Пацифик
11:00 - Планински
12:00 - Централни
01:00 АМ - Источна
06:00 АМ - у Лондону
07:00 АМ - Париз
09:00 АМ - Москва
02:00 - Токио (7. јуна)

Наставити читање ВВДЦ 2011 Ливеблог: Стив Џобс говори ИОС 5, ОС Кс Лав, иЦлоуд и још много тога!

ВВДЦ 2011 Ливеблог: Стив Џобс говори ИОС 5, ОС Кс Лав, иЦлоуд и још много тога! првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 06 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Како написати Као Марк Зуцкерберг

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6zwjqNKiih0/How-To-Write-Like-Mark-Zuckerberg:
невгуи77 нашао прича говори о резултатима стручних лингвистике довођења се на Фејсбук власништво случај. Они тврде да су лажни е-поруке, јер он користи апострофе исправно и отвара казне више него лежерно оптужујући е-поруке.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Битцоин користи за трговину дрогом

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TdrLulmQ7So/Bitcoin-Used-For-the-Narcotics-Trade:
Анонимни читалац пише: "Прича о Аљазеера говори о томе како битцоин се користи за плаћање кокаина, марихуане и других дрога у разним сајтовима еБаи-стил лек из члана:" два америчка сенатора траже од федералних власти да прасак доле на мрежи наркотика. тржишту која прихвата "виртуелне" валута "Дарк Веб". анонимни и тајновити онлине заједница која има трговине у хероин, кокаин и друге дроге међу мета-амфетамина, послује неометано месецима. " Ко је рекао битцоин се не користи у стварном свету? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пејлин Вентилатори Дефаце Паул Ревере Википедија страницу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lfn6gBBzWqI/Palin-Fans-Deface-Paul-Revere-Wikipedia-Page:
Анонимни читалац пише: "Навијачи Сара Пејлин утврђено је да су промене чланак о Паул Ревере да би се уклопио видели свог идола је то Паул Ревере није упозорење америчких колониста да Британци долазе, већ упозорење Британци нису" иде да одводе наше [пушке]. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.