понеделник, 6 юни 2011 г.

Уеирд Сциенце воли своје пчеле уме, не потресен

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MlVj508WfjI/weird-science-likes-its-bees-stirred-not-shaken.ars:

Пчеле се депресија, када уздрман, не уме: Ми људи могу бити много песимистичан, будући најгора у ствари кад год ми се депресивно. Али, испоставља се такво понашање није ограничена на људе, сисари и птице такође показују негативне пристрасности у њиховој когнитивних процеса када су предмет дугорочне стреса. Сада можемо да пау птице и пчеле заједно , у складу са тим из Њукасла Универзитета. Како притиснути пчела? Схаке енергично! "Ми емисија за први пут да је узнемирен пчеле су више вероватно да класификују двосмислене стимулансе као што предвиђа казну", наводи се ауторима. Вредностима за различите неуротрансмитера су спуштене на пчеле. Аутори можда оверреацхинг мало када тврде да резултати сугеришу "да пчеле се може сматрати као изложбена емоције", мада.

Мушко лети знам да ли су они парење са девица, и сходно томе прилагоде своје ејакулирају: Женски лети су промискуитетан, а мушкарци надокнаде учитавањем својих ејакулирају са протеинима који манипулишу "репродуктивно понашање жена. Страшно део: мушкарци могу да кажем да ли је женско парена раније, и прилагодити у складу са својим ејакулирају . Ако је женско је девица, мушки пумпе јој пун протеина и повећава њена јаја. Ако је већ упарен, мушки не смета.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар