понеделник, 6 юни 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелена: водоник хибрид Ховерцрафт, амфибијски сладолед, и транспарентне соларне екран осетљив на додир лаптопа наших снова

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/inhabitats-week-in-green-hybrid-hydrogen-hovercraft-amphibiou/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.


Соларна енергија пуњењем наше електричне мреже и гаџета ове недеље приказао као Инхабитат вруће соларни лаптоп рачунар подесите унутар транспарентног случај који дозвољава сунчевој светлости да сија право кроз њега. Такође смо видели тим инжењера "пуцају на јапанском месец са плановима за лунарног фотонапонских постројења , док се на Земљи Сеулу званично лансирао је први свет соларни погон плутајуће острво . Научници такође користи сунчеву светлост да створи савршену шољицу са Јое Хелиоса 4 соларне кафу роштиљ, а сада је време је коначно загревање нисмо могли а да не деле ово секси бикинију соларна - што само кликните на тржишту!

У међувремену, зелена превоз запловио је ове недеље представио као Волксваген хибридни водоник-електрични Ховерцрафт и први светски амфибијска сладоледа баци сидро у Темзу. У међувремену, нови мини електрични Хумвее је примећен само неколико улица даље у Лондону, студенти са Универзитета Аделејд представио електрични луде ди точка аутомобила , а група научника открио планове за бербе Хелијум-3 из Уран да помогне покрене међузвездани путовања. Енеркам Такође је велики корак ка трансформацији комуналног отпада у гориво за обезбеђивање 60 милиона долара инвестиција , а ми вас је за вожњу на 14 од највише је невероватна свету подземним пролазима .

Последње, али не и најмање важно, то ми недеље званично представио 40 фантастичне финалиста у нашој Светли Идеје осветљење Десигн Цомпетитион - од раскошних геометријски лустер направљен од рез и пресавијени Тетра Дебрецени да живи ЛЕД осветљењем које служи и као тераријум и сјајним лампа направљена од Блендер сломљена . Били смо шокирани и да чују Светске здравствене организације изјавити да мобилни телефони могу изазвати рак , тако да смо заокружен 5 начина да се заштитите од мобилног телефона зрачења. Коначно, приказан е

Няма коментари:

Публикуване на коментар