вторник, 1 февруари 2011 г.

Още Очаквани проблеми, когато Египет се връща Online

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T1cKx4X6H4g/More-Trouble-Expected-When-Egypt-Comes-Back-Online:
schliz пише "Net активисти на Telecomix се готвят darknets, кодиране, прокси сървъри и виртуални частни мрежи за защита на онлайн свобода египтяни", когато правителството наложи интернет затъмнението свършва. Днес Telecomix счита Египет като на "едно и също ниво като Северна Корея и Бирма в интернет цензура "заради слухове, че египетските телефонни линии трябва да се затвори Анализатори и" Интернет общество "също предупреди за технически и бизнес трудности да дойде -. BGP гюм, включително и търговски страхове за правене на бизнес в Египет."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Вселената 250 + пъти по-голям от това, което се наблюдава

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9C_YkiSCDwg/Universe-250-Times-Bigger-Than-What-Is-Observable:
eldavojohn пише "Вселената е само на четиринадесет милиарда години така че ние сме в състояние да спази нищо повече от четиринадесет милиарда светлинни години. Това го прави малко трудно за нас да се измери колко е голяма Вселената всъщност. редица методи са разработени да се оцени размера на Вселената, включително кривина на Вселената, барионна акустични трептения и на светлината от далечни тип 1А свръхнови. Сега екипът е съчетала всички известни методи на Бейс модел средно да ограничат размера на Вселената и на техните научноизследователски казва с увереност, че Вселената е най-малко 250 пъти по-голяма от видимата вселена. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Apple пресата IOS 4.3 Beta 3 за разработчици

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/apple-releases-ios-4-3-beta-3-to-developers/:
Нито дума за това, което е вътре в нея, просто все още, но Apple току-що освободен IOS 4.3 Beta 3 (строя 8F5166b) за разработчиците, така че ние сме сигурни, че ще се получава много повече информация скоро. Ако последните бета версии на операционната система са индикация, има вероятност да бъде най-малко няколко изненади там.

Update: Изглежда, че банките се Съветът е открит първият нова функция, включени в актуализацията: способността да отмени App Store за изтегляне.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Apple пресата IOS 4.3 бета 3 на разработчиците първоначално се появи на Engadget на Вто, 1-ви Февруари 2011 14:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

IntoNow апартамент може да каже това, което показват и да гледате, няма да чукам си радост наркоманиите (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/intonow-app-can-tell-what-show-youre-watching-wont-knock-your/:
IntoNow апартамент може да каже това, което показват и да гледате, няма да чукам си радост наркоманиите (видео)
Ако някога сте използвали ап като Shazam за откриване на една песен, игра на радио сте дълъг път към знае какво ново приложение IntoNow може да направи. Само с няколко секунди от аудио може да открие това, което гледате, ще ви даде много информация за това съдържание, след това да го добавите към вашия Netflix опашката. Можете да отидете за да споделят това, което гледате на множество социални мрежи, дори и да видим какво са приятелите ви гледа. Той се позовава на платформа, наречена SoundPrint, натрупване на 266 години на стойност от съдържание, което непрекъснато се разраства, непрекъснато индексиране 130 канали в реално време. (Помислете за punditry!) Проверете го във видеото по-долу или просто да го изтеглите от App Store . В момента тя е само IOS, но ни се казва Android и други аромати са на път.

Продължавам четене IntoNow апартамент може да каже това, което показват и да гледате, няма да чукам си радост наркоманиите (видео)

IntoNow апартамент може да каже това, което показват и да гледате, няма да чукам си радост наркоманиите (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви Февруари 2011 15:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink eHomeUpgrade | източник App Store , IntoNow | Изпрати | Коментари

Какво е интернет? (На 1994 е Today Show)

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x_R0UNK8xSU/Whatrsquos-the-Internet-on-1994s-Today-Show:
kkleiner пише "В комичен сегмент видео от 24-ти януари 1994 год., The Today Show сутрин котви Брайънт Gumbel и Кейти Couric спънат за самоличност и жаргон на интернет технология, която е дошъл да се определят последните десет години. Gumbel е ясно как се произнася" @ "Кейти Couric предлага" за ", и никой не иска да каже" точка "когато четат". Ком ". объркване с чужд език настрана, за Today Show гласове трябва да поиска член на екипажа да се изясни как работи интернет. Смятате ли, Пишете харесва поща ли е само в университетите? не изисква телефонна линия? Това е по-малко от две десетилетия назад, и това е прекрасно напомняне колко неподготвена основните медии е за иновации, който е на път да помита света. Тъй като член на екипажа казва на интернет ", тя става все по-големи и по-големи през цялото време." Какво чудесно подценяване. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Native Instruments Maschine преглед и 1.6 бета пръв поглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/native-instruments-maschine-review-and-1-6-beta-first-look/:
Тъй като първата уловена света вниманието на най- NAMM '09, Native Instruments " Maschine е направила доста вълнение в света на електронната музика производство и изпълнение. Модерен отново представяйки си на легендарния секвенсери Akai за вземане на проби, е необходимо основанието на MPC е за съществуване - запис и редактиране на проби, последователност проби за създаване на песни - и го използва като основа за интерфейс, MIDI / софтуерен пакет, който е и много познати и единствена по рода си. Maschine може да работи като самостоятелно приложение или интегриране с DAW (цифров аудио работна станция) като модул, а компанията обещания доста малко по отношение на качеството на звука и подобряване на работния процес над легендарния инструменти на Akai's. Но дали се стека? Ние наскоро се приемали добър, твърд вид на най-новата версия на софтуера, 1.6 бета - и ние не можем да чакаме да споделят мислите си с вас. Вижте я след почивката.

Продължавам четене Native Instruments Maschine преглед и 1.6 бета пръв поглед

Native Instruments Maschine преглед и 1.6 бета пръв поглед първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари, 2011 13:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Google казва, че отдаването под наем "десетки" за насърчаване на Android развитие ап

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/google-said-to-be-hiring-dozens-to-boost-android-app-developme/:
Вече сме чували за някои промени, които за планиране на Google да направи тласък ап покупки в Android Market, и изглежда, че сега също предприе значителни вътрешни усилия, за да се увеличи броят на качеството на приложения, които са на разположение. Според The Wall Street Journal, Google планира да наеме "десетки" на софтуерни инженери, продуктови мениджъри, потребителски интерфейс експерти и "други, които имат идеи за мобилни приложения," и това е очевидно вече измести някои от настоящите си служители да работят в този нов "приложения лабораторията." Както може би очаквате, че е се прави поне отчасти, за да затворите т. нар. "ап технологии, тъй като Apple, и изглежда, че новите приложения ще достигне далеч извън обичайните свойства на Google - на WSJ дори изрично е споменато игри като област, те ще се съсредоточи върху. Приложенията ще очевидно всички са свободни (а може би реклама-поддръжка) и Google се казва, че се опитват да привлекат фирми с разпределение на властта, като отбелязва, че тя ще бъде в състояние да насърчава приложения в Android Market и дори са ги предварително инсталиран на много телефони.

Google казва, че отдаването под наем "десетки", за да засили андроид ап развитие първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари 2011 година 13:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Защитните стени Направете DDoS атаки по-лошо

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bF7rkTufcTs/Firewalls-Make-DDoS-Attacks-Worse:
jfruhlinger пише "Защитните стени са важна част от всяка настройка на мрежата -. но ако ги поставите в предната част на уеб сървъри, те се превърне в единна точка за повреда в случай на атака DDoS" Хората го правят, защото те са били програмирани да го направя ", казва един експерт по сигурността, но той ви приканва да се избегне тази настройка на всяка цена."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Google Latitude се присъединява към проверка в играта с карти 5.1 за Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/google-latitude-joins-check-in-game-with-maps-5-1-for-android/:
Ние сме искрено изненадан е взела това дълго, но Google е най-накрая, използващо социални кука, че толкова много от неговите връстници ( Foursquare , Facebook , Yelp , и т.н.) отдавна прегърна: местоположението базирани настаняване. Скоро и Google Latitude с днешна Maps 5.1 за Android, компанията се надява да се отличават от конкуренцията, с функции като проверка на изпратените уведомления (забранено по подразбиране), автоматична проверка добавки за най-често предприятия (случай по случай за активиране ) и "провери", който открива, когато остава място.

Така че това, което е стимул за ползване на услугата? Не е много в този момент - няма знаци, не чрез обмен на трети страни услуги като Twitter (Latitude само в момента), никакво подпомагане за едновременно настаняване с други служби, без специални отстъпки продавача (Google ни, че няма от какво да се обявява все още), и няма възможност да се създаде място като си апартамент ( места само). Какво го прави право е система на няколко равнища на специални статут въз основа на регистрация в честота - може да се превърне в редовна, VIP, или Гуру (Google казва, че не е определена още от това колко регистрации всяка бум статут ще са необходими). IOS Latitude потребителите ще могат да видят къде си Android приятели се регистрирате, но на този етап възможността да сводника си определено място е за платформа на Google само. Ако сте фен на Latitude вече, това е вероятно, че няма мозък, но и за всички останали, не очаквайте кметските отстъпки кафе, просто все още.

Google Latitude се присъединява към проверка в играта с карти 5.1 за Android първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари 2011 г 13:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Бинг е измама, Копиране на Google Резултати от търсенето

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PfxG_5ll8IA/Bing-Is-Cheating-Copying-Google-Search-Results:
Анонимен читател пише "Google е свършила секретна операция, че се казва доказва Bing е гледане на онова, което хората търсят в Google, сайтовете, които изберете от резултатите на Google, а след това използва тази информация за подобряване на собствените обяви Bing за търсене. Bing не отрича това. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Apple отхвърля Sony Reader апартамент, наистина не искате закупуване на съдържание от други (актуализация: Apple казва, че трябва официално в апартамент покупки)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/apple-rejects-sony-reader-app-doesnt-want-you-buying-content-f/:
Той е бил доста време, тъй като здраво юздите на Apple в App Store са били обект на стойност обсъждане , но те са обратно в светлината на прожекторите сега след отхвърлянето от страна на компанията на на Sony Reader апартамент за IOS. Причините дава на Sony са, че Apple не повече няма да приемат заявления, които позволяват по-ап покупки на съдържание, които не минават през Apple себе си, и освен това няма да толерира приложения, че достъпът материал, закупен чрез външни магазини съдържание. Така че Sony Reader магазин е навън - но чакай, не на ап Kindle прекарват времето си сервира Kindlebooks? Без коментар е бил предлаган на въпроса от Apple, така и Amazon, като на Sony Reader съхранява страница описва положението като "задънена улица" и обещава да търси "други средства за привеждане на опит Reader за мобилни устройства на Apple." В средното време, можете да получите на ап Reader за Android или просто да четете книги на устройство, посветени на тази задача.

Update: Както е отбелязано от Хари Макракън в продължение на Technologizer , тя действително е дългогодишната политика на Apple да се забрани в апартамент покупки - на запаля и хранене приложения ви изпрати на браузъра - така че желанието на Sony да направи това, ще са основната причина за отхвърляне на заявлението Reader's. Това не обезсмисля втория загрижеността, изразена в "Ню Йорк Таймс" статия, че Apple вече няма да толерира съдържание ръка от външни складове, който е неприятен за развитие, ако е вярно.

Update 2: Изглежда, че Макракън е закован - на Apple излезе с изявление, като подчерта, че банките се съхранява насоки изискват приложения, които дават възможност на покупки също трябва да им позволи по-ап чрез подкрепени система на Apple официално качи-. Ние не можем да си представим, че Sony е развълнувана от идеята за намаляване на Apple в съдържанието на Reader, но ако те искат да играят топката, те трябва да бъдат в състояние да спечели одобрение.

Apple отхвърля Sony Reader апартамент, наистина не искам да купуват съдържание от други (актуализация: Apple казва, че трябва официално в апартамент покупки) първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари, 2011 12:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink 9to5Mac | източник Ню Йорк Таймс " , Sony съхранява Reader | Изпрати | Коментари

Google обвини "измама", Бинг на поемането от нейните резултатите от търсенето

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/google-accuses-bing-of-cheating-piggybacking-off-its-search-r/:
Може да се каже Бинг е да вземе пример от своята конкуренция, но тя изглежда да е по-буквално, като резултатите от търсенето, както добре. Google сътрудник Амит Singhal твърди толкова много и е представил някои забавни (ако не е напълно умен) резултатите от неговите "Бинг Стинг . " Ето как става това: намиране на търсене, който да не върна мача за едно място, да направи "honeypot" ръчно страницата се появи за срок, а след това са около 20 Google служители правят търсенето (и щракнете върху горната връзка) с помощта на Internet Explorer и с двете Примерни сайтове и Бинг Toolbar нататък. В рамките на две седмици, Singhal претенции, една шепа (около 7-9) на 100 или така "honeypot" резултатите са се пръкват в Bing. Bizarre избор, също като mbrzxpgjys, hiybbprqag и indoswiftjobinproduction.

Така че, това е "измама", както Singhal специално твърди? Експериментът трябва да се управлява с лентата с инструменти Бинг и / или Предложения Търсене активиране на функцията, която изрично казва, се използват за събиране на данни и подобряване на услугите. И по-популярни думи за търсене се връщат различни резултати, това е не по начин, Microsoft използва непублична информация, но това е пример за несправедливо, като пряк път? Това е дебат си представим, с ярост от доста време.

Google обвини, "Бинг на" измама поемането от нейните резултати от търсенето първоначално се появи на Engadget на Вто, 1-ви февруари, 2011 12:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник Seo и оптимизация | Изпрати | Коментари