вторник, 1 февруари 2011 г.

Google обвини "измама", Бинг на поемането от нейните резултатите от търсенето

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/google-accuses-bing-of-cheating-piggybacking-off-its-search-r/:
Може да се каже Бинг е да вземе пример от своята конкуренция, но тя изглежда да е по-буквално, като резултатите от търсенето, както добре. Google сътрудник Амит Singhal твърди толкова много и е представил някои забавни (ако не е напълно умен) резултатите от неговите "Бинг Стинг . " Ето как става това: намиране на търсене, който да не върна мача за едно място, да направи "honeypot" ръчно страницата се появи за срок, а след това са около 20 Google служители правят търсенето (и щракнете върху горната връзка) с помощта на Internet Explorer и с двете Примерни сайтове и Бинг Toolbar нататък. В рамките на две седмици, Singhal претенции, една шепа (около 7-9) на 100 или така "honeypot" резултатите са се пръкват в Bing. Bizarre избор, също като mbrzxpgjys, hiybbprqag и indoswiftjobinproduction.

Така че, това е "измама", както Singhal специално твърди? Експериментът трябва да се управлява с лентата с инструменти Бинг и / или Предложения Търсене активиране на функцията, която изрично казва, се използват за събиране на данни и подобряване на услугите. И по-популярни думи за търсене се връщат различни резултати, това е не по начин, Microsoft използва непублична информация, но това е пример за несправедливо, като пряк път? Това е дебат си представим, с ярост от доста време.

Google обвини, "Бинг на" измама поемането от нейните резултати от търсенето първоначално се появи на Engadget на Вто, 1-ви февруари, 2011 12:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник Seo и оптимизация | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар