вторник, 1 февруари 2011 г.

Google Latitude се присъединява към проверка в играта с карти 5.1 за Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/google-latitude-joins-check-in-game-with-maps-5-1-for-android/:
Ние сме искрено изненадан е взела това дълго, но Google е най-накрая, използващо социални кука, че толкова много от неговите връстници ( Foursquare , Facebook , Yelp , и т.н.) отдавна прегърна: местоположението базирани настаняване. Скоро и Google Latitude с днешна Maps 5.1 за Android, компанията се надява да се отличават от конкуренцията, с функции като проверка на изпратените уведомления (забранено по подразбиране), автоматична проверка добавки за най-често предприятия (случай по случай за активиране ) и "провери", който открива, когато остава място.

Така че това, което е стимул за ползване на услугата? Не е много в този момент - няма знаци, не чрез обмен на трети страни услуги като Twitter (Latitude само в момента), никакво подпомагане за едновременно настаняване с други служби, без специални отстъпки продавача (Google ни, че няма от какво да се обявява все още), и няма възможност да се създаде място като си апартамент ( места само). Какво го прави право е система на няколко равнища на специални статут въз основа на регистрация в честота - може да се превърне в редовна, VIP, или Гуру (Google казва, че не е определена още от това колко регистрации всяка бум статут ще са необходими). IOS Latitude потребителите ще могат да видят къде си Android приятели се регистрирате, но на този етап възможността да сводника си определено място е за платформа на Google само. Ако сте фен на Latitude вече, това е вероятно, че няма мозък, но и за всички останали, не очаквайте кметските отстъпки кафе, просто все още.

Google Latitude се присъединява към проверка в играта с карти 5.1 за Android първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари 2011 г 13:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар