вторник, 1 февруари 2011 г.

Boxee закъснения Netflix интеграция отново, цитира изисквания за сигурност като обвиняем

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/boxee-delays-netflix-integration-again-cites-security-requireme/:
Надявахме се Boxee ще ни изненада в единадесетия час, и да обяви това най-накрая добавя Netflix с услугата - технически отбелязва на своята края на крайния срок през януари . Вместо това, блогът на компанията сега съобщава, че услугата е "очаква скоро." Очевидно е, че услугата е вървят добре на устройството в офисите на компанията - които, забележете те казаха през ноември също - но все още не отговаря на Netflix изискванията за сигурност. Въпреки, че звучи като голяма работа да липсва в нашите книги, един коментар от VP Boxee на маркетинг, Андрю Kippen, предлага компанията-що открих въпрос само на един час преди полунощ. С това се поставя втори път потребителите са били помолени да се пренастроят очакванията им за когато голяма червена кутия може да изскочи на любимия си Media Manager, но да е кредитна Boxee, ние се радваме, да се види на компанията идват веднага със ситуацията, вместо да остави всички на тръни. Сега, нека просто се надявам цялата тази инцидента получава, подредени веднага, така че ние не трябва да се прекъсне лошата новина за нашия гледате незабавно сърца обичат все пак.

Boxee закъснения Netflix интеграция отново, цитира изисквания за сигурност като обвиняем първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви Февруари 2011 01:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Boxee Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар