събота, 12 март 2011 г.

ЈРТ Да ретест Детаљни скенери тела за зрачење

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q5WBcEZK37U/TSA-To-Retest-Full-Body-Scanners-For-Radiation:
цултив8 пише овај извод из УСА Тодаи: "Транспортатион Сецурити Администратион је најавио је у петак да ће свака ретесту целог тела рентген скенер који емитује јонизујуће зрачење - 247 машина на 38 аеродрома - након одржавања евиденције о неким уређајима показали нивоа радијације 10 пута већа него што се очекивало ЈРТ каже да евиденција одражавају математику грешке и да су све машине су безбедни Заиста, чак и највише читања наведене на неке од рекорда -. бројева који каже да су грешке ЈРТ -. изгледа да се много пута мање од онога што каже Агенција лица упија кроз један дан природне радијације. Чак и тако, ЈРТ је наредио нови тестови из "обиље опрез да увери јавност", каже портпарол Никола Кимбал тестови ће бити завршена. до краја месеца, а резултати ће бити пуштени "јер су они завршени", рекао је агенцији на свом сајту. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Како да "победи" СКССВ: Хинт - То је исти одговор Сваке године

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U6Zz2ZRGo08/:
Арраи

Да ли летње / зимско рачунање времена лоше за вас?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8voeHNW9lgc/-Is-Daylight-Saving-Time-Bad-For-You:
Хју Пицкенс пише "Према проценама стручњака у циркадијални ритам, час смене у сну распоред из летње рачунање времена може да има озбиљне последице на здравље неких људи, посебно код људи са одређеним већ постојећих здравствених проблема. Једна студија је показала да мушкарци чешће почине самоубиство током првих неколико недеља летње / зимско рачунање времена (ДСТ) него у било ком другом тренутку у току године, а други студија је показала да је број озбиљних срчаних напада скаче 6% до 10% на прва три радна дана након ДСТ почиње др. Ксиаоионг Јанг, асистент професор компаративне медицине и ћелијске и молекуларне физиологије на Универзитету Јејл, тхеоризес да би промене у биолошким ритмовима покренути штетни упале или метаболичке промене на ћелијском нивоу, на које ови појединци могу бити више осетљиви.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

(Оснивач приче) СТАЦК директор Берзе: "Нико не жели да пронађете одговоре Иахоо у својим резултатима претраге"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JJIgkbUQ2HQ/:
Арраи

Ограђену башту је победио

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yzbDQCoP0Xc/:
Арраи

ЦС докази Дебата Улога математике у ЦС Образовање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wV15d4FBG_k/CS-Profs-Debate-Role-of-Math-In-CS-Education:
тхеодп пише "забринути да ће његов однос љубави-мржње са математику га присилити да се одрекне тежње за рачунарство, ЦС студента декан Чен проналази утеху од вероватно извора -. постове ЦС професора на СИГСЕ маилинг листу" Јасно ми је да разматрање улоге математике у ЦС је један од оних верска питања ратних типа, 'пише Бред Вандер Занден.' После 30 година у области, и даље не видим како су математичка анализа и континуирано математике корелирају са једним способност да успе у многим областима Информатика ... видео сам многе изузетне програмера који су се борили са каменца и никада стварно је добио. " Денис Фраилеи прави разлику између ЦС истраживања и примењена ЦС: "Предуго смо учили рачунарство као академске дисциплине (као да сви наши студенти ће ићи на да постану доктори наука, а затим ЦС факултет чланова) иако за већину од нас, наши студенти су претежно траже каријере у којима се примењују информатике. " Фраилеи додаје да део проблема може бити да неки ЦС докази - математичке боговима да они могу бити - су лоше опремљене да предају ЦС у не-математички начин: "Будимо искрени о још једном аспекту проблема - шта може факултета За предају разних разлога?, типичан ЦС факултет се састоји углавном од појединаца који се специјализују у ЦС као дисциплина, често са јаким математичким порекла Колико њих може научити добар курс у цлоуд цомпутинг-или мулти-цоре системима или софтвер инжењеринга. или било који од многих других тема које дипломци ће пронаћи корисне када дипломираш? су увек такве курсеве лиге испадају инструктори и адјунцтс или другим не-мандата-нумера факултет? " Дакле, како то слагати се са искуством Сласхдоттерс '? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цхрис Бангле, бивши дизајнер БМВ-, доносећи му децонструцтивист начина на Самсунг уређаје?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/12/chris-bangle-former-bmw-designer-bringing-his-deconstructivist/:
Бивши БМВ-дизајнер Цхрис Бангле челу Самсунг, доносећи децонструцтивист начина на мобилне уређаје
То је Е65 серије 7 тамо, многи сматрају да се као ружан аутомобил као они долазе. То је производ једне Цхрис Бангле, главни дизајнер у БМВ- за већину 90-их и '00с, који су тежили да дају аутомобила футуристички, децонструцтивист дизајн који нису увек пронађу корист међу купцима аутомобила који су још увек заглављени у овом уредан . Сада смо заиста у будућности и, добро, да је задњи део још увек не гледа ништа боље, али Бангле је утрти пут за више драматичне стилингс у модерним аутомобилима. Он је изашао од ауто индустрије пре две године и сада смо чули да он креће на концерту у Самсунг . Занимљиво, Семи и БМВ имали нешто веза током година. Видели смо новијих серија 7 ничу подршку за Т * Омниа у 2009, и назад у 2005 Самсунг директор маркетинга рекао је Блумберг да компанија треба да "постане попут БМВ-а." Према корејски ЈоонгАнг папира Илбо, Бангле ће радити на мобилним телефонима и нетбоок рачунара, што очекујемо да функцију драматичне пламена на површину уз Даме Една индикатор светли и чудно штрчи постериорс.

[Хвала Тим]

Цхрис Бангле, бивши дизајнер БМВ-, доносећи му децонструцтивист начина на Самсунг уређаје? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Мар 2011 13:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Енгадгет шпански | Соурце Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Истраживачи Креирај микроскопска једнократни фотоапарат да видите у вашем црева

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/12/researchers-create-microscopic-disposable-camera-to-see-up-in-yo/:
Истина, тим истраживача створили један кубни милиметар-летак камера, и ако имају свој начин, то може да буде у вама вире у наредној години. Нови мали стрелце, што спортски 250 × 250 пиксела резолуције, се креирају коришћењем унапређени процес у којем су објектив и сензор Сарма залепљена пре него што се сече у серију од 28.000 мало камера - елиминише потребу за монтирање и сваки од жице појединачно. Овај нови начин смањења производње назад на цене значајно, што омогућава лекарима да баци мало момци после рутирање око у цревима . Према камере ствараоци, њихова деминутив изум би могао да свој пут у ординацији ваш већ 2012.

Истраживачи Креирај микроскопска једнократни фотоапарат да видите у вашем црева је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Мар 2011 10:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце Франхоуфер | Емаил тхис | Цомментс

ПАНАСОНИЦ показује соларне бежичне пуњење табеле

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/12/panasonic-shows-off-solar-powered-wireless-charging-table/:
Зашто се задовољи једноставне соларне табелу када можете да имате табелу која је соларни погон и бежични пуњач? Иако не можете да добијете један још увек, Панасониц ће очигледно бити продаје овај модеран мало Тецх-натоварен намештајем до краја ове године или почетком следеће године (у Јапану, најмање), који ће Вам наплатити Ки -компатибилан уређаја једноставно постављајући их на столу. Она такође ће бити снабдевање потребне батерије за неке од својих телефона у исто време, иако постоји неколико других специфичности да је у овом тренутку. Наравно, чак и ако се стварно појави на тржишту и даље ће без сумње бити ван домашаја за већину, или - је увек ту уради пут за посебно вредни људи тамо, ипак.

ПАНАСОНИЦ показује соларне бежичне пуњење табеле првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Мар 2011 11:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДВИЦЕ | Соурце Акихабара Новости | Емаил тхис | Цомментс

Хитна интернет Бункерс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D6dKw5otwwc/The-Emergency-Internet-Bunkers:
Баренце пише "Ако Доомсдаи Цлоцк икада штрајк поноћи, добро смо открити, коначно, без обзира да ли Интернет заиста може да преживи нуклеарни сукоб ако би, онда. Шачице датацентри туфне широм света ће вероватно бити све што је остало од Мулти-милијарде долара Хостинг индустрије Ове тајновита, високе безбедносне локације, ограђене од планина или смештена иза експлозија-доказ врата једног времена у НАТО бункера. дом за већину обезбеди планете хостинг провајдера. Овај чланак профила хитне Интернет бункера ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Испитујући перформансе Фирефок 4 и ИЕ9

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dvUggNJFEqQ/Investigating-the-Performance-of-Firefox-4-and-IE9:
тхевеатхерелецтриц пише "Мозила Роберт О'Цаллахан је истраживала рад разлике између Фирефок-4 и ИЕ9 ​​Он пише,". Као што сам објаснио у мој последњи пост, Мицрософт-ов ПР-о "пуну хардверску акцелерацију" је мит, али то је истина. да неке графичке стандарде доследно извештај бољи резултати за ИЕ9 него за Фирефок, тако да током последњих неколико дана тражио сам у тај наставку ћу објаснити детаљно [о] оно што сам нашао о разним често цитираном репере. али сажетак да је учинак разлике се објашњавају релативно мале грешке у Фирефоку, грешке у ИЕ9, а грешке у одредница, а не због било које велике архитектонске проблеме у Фирефок-у (као што би Мицрософт су ви верујете). "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


САД Судија Поруџбине Туиттер да одустане Викилеакс подаци

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MJ7NqQaWLQ8/US-Judge-Orders-Twitter-To-Give-Up-WikiLeaks-Data:
цултив8 пише "УС судија је наредио Туиттер петак да преда податке о три корисника у контакту са активисту сајта Викилеакс 'УС судија за прекршаје Тереза ​​Бјукенен одбацио. аргументе које АЦЛУ, Елецтрониц Фронтиер Фоундатион, као и мноштво приватних адвоката који заступају Твиттер налог власници, који су тврдили да је њихова приватност заштићена је савезним законом, први амандман, а четврти амандман Бјукенен. одбацио сваки од аргумената у брзом низу, рекавши да није било Првог амандмана питању, јер активисти "су већ направили своје Туиттер порука и удружења јавно доступна. "власници рачуна су:" Не Четврти амандман приватност интересовање за њихове ИП адресе ", рекла је она, и савезним законом приватност не примењује због тога што тужиоци нису траже садржај комуникације."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Судија одбија захтев да избацим да би тражење Викилеакс Туиттер записа

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/XdV-E51Mw1I/judge-denies-request-to-throw-out-order-seeking-wikileaks-twitter-records.ars:

Судија који председава захтев америчке владе за Твиттер евиденције у вези са сарадницима Викилеакс демантовао је предлог да одбаци захтев, одлуку да сарадници немају места да га изазов.

Судија је такође одбио захтев да распечатити захтев владе за Туиттер налог.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Недеља у науци: вируси са вирусима, пенисе без бодљи

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OoCzgFqUQRk/week-in-science-viruses-with-viruses-penises-without-spines.ars:

Вирус толико велик да добије вируси : Вирус је највећи светски добија успорила други вирус, који може имати родила цела породица ДНК бази паразита.

Ух-ох. Гренланд и Антарктик се топи брже него што се очекивало : Гренланд и Антарктик су две темпиране бомбе на раст нивоа мора, нико не зна када је тачно они ће растопити, али стручњаци знају да ће то бити лоше када се они раде. Сада нова истраживања каже да си се топи брже него ико до сада мислило.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост