събота, 12 март 2011 г.

Истраживање показује многе предности виртуелних канцеларија (изван способност рада Санс панталоне)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/11/survey-shows-the-many-advantages-of-virtual-offices-beyond-the/:
Они од нас који раде скоро све наше рада из удобности наших домова неће бити изненађени оним што следи, али остатак света треба да обрати пажњу. Нове анкете директора од 600 малих и средњих предузећа откривају да горњи менаџмент види велике предности такозваног " Виртуал Оффице "радно окружење. Дакле, шта су они предности? Па, не схоцкерс овде, главни међу виде предности су спуштене трошкови, флексибилност за запослене (као што је могућност да се запосле људи на различитим географским локацијама), и сечење доле на загађење и путују време и трошкове. У ствари, више од половине пријављених фирми уштеду од око 10.000 $ месечно помоћу "виртуелне" окружењу. Па ... Добродошли на наш свет, свет!

Истраживање показује многе предности виртуелних канцеларија (изван способност рада Санс панталоне) првобитно појавио на Енгадгет на Пет, 11 Апр 2011 20:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Дневни Технологија | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар