петък, 1 юли 2011 г.

4 милиона јака Алуреон П2П ботнет "практично неуништива"

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0trLZfejZOg/4-million-strong-alureon-botnet-practically-indestructable.ars:

Истраживачи у Касперски Лабс анализу 4,5 милиона војника Алуреон ботнет (такође познат као ТДЛ и ТДСС) су брендирани је "практично неуништив." Агенције за спровођење закона су имале неког успеха недавно на ометање и рушења ботнет, са Цорефлоод , Рустоцк и Валедац сви успешно прекинут. Дизајн у основи рооткита ТДЛ је да ће сличну акцију одмазде много теже да се повуче из.

ТДЛ-4 је специјално дизајниран да би се избегло уништење-да ли по закону за спровођење, анти-вирус софтвер, или конкурентни ботнет. На инсталација, ТДЛ-4 ће уклонити други рооткит, акт који су лишава конкурентских оператера прихода и смањује шансе да ће корисник приметити да је њихов систем је чудно понаша и да покуша да га поправи. Циљ Рооткит је да остане непримећен, а то укључује и приметили да је рачунар једноставно не понаша коректно.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Сендофф: Јон "Ханибал", Стоукс маршеве његов слона војску из Арс

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/fUlut41UFCs/send-off-jon-hannibal-stokes-marches-his-elephant-army-away-from-ars.ars:

Ово је тежак дан за Арс: наше Јон Стокес је удаљен корачање од његовог дана у дан улогу Арс да настави низ нових могућности. И ми смо му слања са захвалношћу за његову велику услугу нашој заједници и најбоље жеље за будућност.

Тринаест година је вечност на мрежи, али то је колико дуго Арс Тецхница је шутирају по улицама, шуштање сопствени стил технологије покривеност и заједнице. И у том тринаест година, једна од мојих најбољих одлука сам направио као оснивач и уредник главни Арс је да допру до Јон Стокес, мој колега у ИТ на Харварду, да се прикључе овој звери сајт на његовог рођења . Било је лето 1998, били смо у нашем раном 20с, и судбина је донео нам како јебани подрум у Рокфелер хали у Кембриџу, Масачусетс. Управо сам био именован архитекта система, и Џон је радио на пројекту Аццесс базе података. Из неког чудног разлога, између ИТ-рад, проучавање класичне грчке, и руминатионс о божанском, увек смо имали пара остало за Арс Тецхница.

Џон ми је једном рекао да је део његовог интереса у Арс, био заснован на жељи да брусити своје вештине писања, који су увек боље од њега признао. То је био заједнички мотивација, заправо: Џон и ја смо били и студенти на Харварду студирају древног хришћанства, и у то време, обоје смо мислили наше каријере лежи у универзитетима, а не Ср.. Дуги низ година, и од нас видели Арс као овај "други ствар смо урадили", нити нас је схватио да је, у ствари, што смо најбоље урадили, и ствар на коју смо платили највише пажње.

У тим раним данима, без обзира да ли у нашој удаљених канцеларија у Суллие у Вилдвоод или на један од многих индијске бифеа ми уништен, Џон и ја гледао мехурићи расту и поп, трендова долазе и одлазе, и Арс публика расте на начин који је био невероватно награђивања. Чак смо је извадио личну кредите (не ВЦ новац) да плутају сајт када ствари добио тешке после Цом мехур. Сломио. Без обзира колико лоше ствари добио, а без обзира на личним изазовима суочава нас, ми је био Арс Тецхница најбоље што смо могли. Сматрам себе срећу да Јон Стокес као суоснивач Арс Тецхница, и било љубитељ Арс треба да се осећају на исти начин.

Ми не кажемо збогом Џон, он ће наставити да раде хонорарни за АРС, као и рад за Виред.цом и несумњиво други. Али, он одлази Арс у најјаче икад позицију: наше особље је врхунски, приходима и саобраћај се у сваком тренутку висине, и ми смо узбуђени због будућности. Придружите ме желе Џон бонам фортунам!

Прочитајте коментаре на овај чланак


Аласка судија удари доле још један онлине цензуре рачун

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Ofi3WAGE1EE/court-strikes-down-yet-another-net-censorship-bill-in-alaska.ars:

Федерални судија је додао Аљаске до стално расте списак држава које су биле тражене доле због покушаја да цензурише интернет. Законодавство је потписао гувернер Аљаске Шон Парнел прошле године би одржали су одраслих кривично одговоран за дистрибуцију сексуално експлицитни материјал за малолетнике због "Нет.

Коалиција тужилаца је поднео тужбу прошлог августа, наводећи да статут крши први амандман. Јуче, судија Ралф Беистлине договорене и оборио закон.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


АТ & Т да би БлацкБерри моста подршку пре заласка сунца

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/01/atandt-to-enable-blackberry-bridge-support-before-sundown/:
Највише __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с функција само фино сами, али РИМ-ов БлацкБерри Плаибоок уведен јединствен, али рестриктивне интерфејс који ограничава Блуетоотх Тетхеринг да слично брендирани телефон. Ова функција се зове БлацкБерри мост , омогућава вашем __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ пиггибацк на 3Г подацима телефона везу, такође омогућава приступ апликацијама као што су продуктивност е-маил и календар, који су још увек на неки други начин недоступан на Плаибоок. Нажалост, ова опција није доступна за АТ & Т корисника, али то ће се променити, као опција ће бити додата у Апп Ворлд данас. Док моста пакет је потпуно бесплатно, чиме АТ & Т 3Г пренос података захтева месечно Тетхеринг плана од $ 45, што значи да свако грандфатхеред у неограниченим карактеристика подаци ће морати да одлучи да ли вреди скок. Мост не звучи као своју шољу чаја? Не брините - барем можете утеху у сазнању да су нумерисане дана чезне за родном е-поште.

АТ & Т да би БлацкБерри моста подршку пре заласка сунца првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Апр 2011 12:35:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор АллтхингсД | Емаил тхис | Цомментс

Научници развијају алгоритам за решавање Рубикове коцке било које величине

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/01/scientists-develop-algorithm-to-solve-rubiks-cubes-of-any-size/:
Рачунар решавању Рубикове коцке? П'схав. То да радим у 10.69 секунди ? Био тамо, рекорд који је поставио. Али, да пробију један од било које величине? Боја нас импресиониран. Ерик Демаине МИТ управо то и урадио, развој алгоритам који се односи на коцкице, без обзира колико амбициозни њихове димензије. Прилично рано, схватио је да мора да узме другог угла него што би он са стандардним 3 к 3 к 3 слагалице, које други научници су решавају задуживањем рачунара из Гоогле-у да размотре све могуће потезе куинтиллион 43 - стратегија позната једноставно као "грубом силом". Као што можете да замислите, то није баш одрживо решење када сте рвање са 11 к 11 к 11 коцке. Тако Демаине и његов тим населили на приступ који је у ствари риф на једној често користе Рубикове ентузијасти, који би покушај да се квадрат у своју жељену позицију, остављајући остатак коцке, као непромењена могуће. То је заморан начин да се иде, наравно, тако да уместо Истраживачи груписали неколико цубиес да сви треба да иду у истом правцу, тактика које су смањиле број потеза за фактор лог н, где је н представља дужина било које од коцке стране. Пошто креће појединац цубиес у идеално место захтева број потеза једнак н ² финални алгоритам је н ² / лог н. Ако смо само изгубили сте не-математички мајора са том формулом, будите уверени да научници очекују људи неће бити у могућности да га примени директно, по себи, иако он ради кажу да би могао да помогне коцке-решавају изоштравају њихове стратегије. Другу да, све што оверацхиеверс тамо, још увек на сопствену с тим 20 к 20 к 20.

Научници развијају алгоритам за решавање Рубикове коцке било које величине првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Апр 2011 12:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нев Сциентист | Емаил тхис | Цомментс

Визио __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ иде за ограничену унапред наручити, почиње испоруке средином јула

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/01/vizio-tablet-goes-up-for-limited-pre-order-starts-shipping-mid/:
Не могу да дочекам да се ваше руке на Визио у наредном буџету __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ ? Добре вести, почев од данас, можете да ставите $ 400 у којима уста, пре-наручивање уређај директно са сајта компаније, са почетком у 1:30 пм ЕТ. Тај износ ће вас __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, заједно са 16ГБ мицроСД картицу и склапање фолију случај. Унапред је наредио уређаја ће почети испоруке 18. јула. Они који сноозед и због тога изгубио ће моћи да се покупи у продавницама недеље 25.. Ми ћемо ажурирати поруке када веза иде уживо.

Визио __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ иде за ограничену унапред наручити, почиње испоруке средином јула првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Апр 2011 13:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Судија одобрила прислушкивање Тужба преко Гоогле-Ви-Фи њушкања

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iaAvVOdgNhk/Judge-OKs-Wiretap-Lawsuit-Over-Google-Wi-Fi-Sniffing:
Анонимни читалац пише "Прошле године Гоогле се нашла у топлу воду пошто је признао да случајно прикупљање носивост података из несигурних Ви-Фи мреже Њихов пријем је довело до броја истрага и притужби широм света, и. Амерички судија Окружног суда у је сада демантовао Гоогле предлог за разрешење класе заједничку тужбу коју наводи за претрагу гигант прекршио савезни прислушкивање законе ". судија Џејмс опрема нацртао разлику у владајућој јучерашњој између само приступ отворен ВиФи мреже и заправо њушка појединачне пакете на тој мрежи у првом случају. , једино је прокључао на мрела ааље и прима га поседују комуникације, у другом случају, једна гледа у туђи комуникације, и тиме на начин који захтева нонтривиал техничке могућности или софтвер ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Снимак је Зинга Финансије: Приходи Одрасла 392 одсто прошле године на $ 600 милиона

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g43qrC6gxpw/:

Зинга коначно поднео за ИПО данас, а ми сада добијамо да погледате на свом финансије . На високом нивоу, компанија је скоро 600 милиона долара прихода прошле године, и $ 90 милиона профита. Је порасла на невероватних темпом, са приходима расте 392 одсто у 2010, у поређењу са $ 121.5 милиона у 2009 (и са $ 19 милиона у 2008).

У само првог квартала 2011 Само компаније прихода достигла $ 235 милиона (или $ 940 милиона прихода Рун-стопа), и то је било до 134 одсто у односу на први квартал 2010.

Добра вест за инвеститоре је да Зинга заправо чини добит. Након 53 милиона долара губитка у 2009, она свинг 90 милиона долара нето добити н 2010. И профит је порастао 84 одсто у првом кварталу 2011 до $ 11.8 милиона долара.



Зинга највећа акционара и колико поседују

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/E9NU23zhyZk/:


Зинга само поднео захтев за својим много очекивани $ 1 милијарду ИПО- и знају знамо колико оснивач Марк Пинцус и компаније инвеститори имају у предузећу. Зинга је инвеститорима су Рид Хофман, дст Гоогле, Тигар Глобал Кевин Росе је, Клеинер Перкинс, Унион Скуаре подухватима, Андреессен Хоровиц, Питер Тил, Ливница група и ИВП.

Пинцус је највећи акционар Зинга, са 16 одсто компаније. Клеинер Перкинс је власник 11 одсто компаније; ИВП је власник 6,1 одсто; Унион Скуаре подухватима је власник 5,5 одсто; Ливница поседује 6,1 одсто, Авалона подухватима поседује 6,1 одсто, а ДСТ власник 5,8 одсто.

Пинцус чини плату од 300.000 долара, и Ван Ната зарађује плату од 200.000 долара.