петък, 1 юли 2011 г.

Фацебоок да одржи догађај Вести следеће среде за 'Ауесоме' Лансирање

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ku5jIP782_M/:


Као што смо чули од Марк Зуцкерберг ове недеље, Фацебоок је открива "страшан" нешто следеће недеље. И позивају на вест догађај само уваљане у штампи поштанске сандучиће данас. Догађај ће бити одржан следеће среде у 10 часова у Пало Алту Фацебоок канцеларије.

Ројтерс је јуче известио да је Цукерберг рекао је новинарима у Сијетлу компаније да је Фацебоок планира велика најава за следећу недељу, то би било "одлично" и производ је створен у Сијетлу канцеларији.

Поссибиле представљања нових производа за вести догађај може да буде компанија много очекује иПад апликације или нови мобилни фото апликација . Знамо сигурно је да то неће бити пројекат спартански, ХТМЛ5 засноване апликације платформа да је Фацебоок је радио на са малом групом изван програмера у тајности месецима. Као мој колега МГ-Сиеглер писао јуче , Сијетл је Фацебоок канцеларије куће екипе са дубоким везама са мобилним, тако да би могао бити траг о томе шта ће бити објављена следеће недеље.

Тако да имамо још један мали комад слагалице. Ми ћемо се покрива покретање следеће недеље па будите сигурни да проверите поново у среду, 6. јула.


Няма коментари:

Публикуване на коментар