петък, 1 юли 2011 г.

Виндовс телефон Тржиште сада насељено 25.000 апликација, убрзавање стопа раста

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/01/windows-phone-marketplace-now-populated-by-25-000-apps-speeding/:
То није само Апплеов Апп Сторе стридинг прошлости прекретнице данас, Мицрософт-ов Виндовс Мобиле Маркетплаце такође заобљена приметно маркера у њеном развоју. Конкретно, то је сада пријављено је прошло 25.000 апликација по један долазака сајт за праћење и дешавања у њему, иако та цифра је за расправу, као други ВП7 апликација Трацкер и даље листа Укупно на нешто мање од 25к. Суштина је да ВП7 екосистем расте, и брже него што се раније у то - то је до краја марта да се прикупи 11.500 апликација , распон од пет месеци од његовог лансирања , а последњи 13.5к су дошли у Брискер период од три месеца. Под условом да убрзање наставља, а нема разлога да очекујемо да ће то успорити са манго на хоризонту, Мицрософт-ов мобилни оперативни систем рестартовати обећава да ће бити у прилично конкурентни облику на време за свој први јубилеј - значајан фт с обзиром колико далеко иза себе је имао ВинМо пали. Можда РИМ може да користи ово као поучан пример?

[Стеве Баллмер Слика љубазношћу Ројтерс ]

Виндовс телефон Тржиште сада насељено 25.000 апликација, убрзање стопе раста првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Апр 2011 09:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гадгетстериа , ВинРуморс | извор ВиндовсПхонеАппслист | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар