петък, 28 октомври 2011 г.

Само-креће робота води аутомате у предстојећем робота Апоцалипсе (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/27/self-moving-robot-leads-automatons-in-impending-robot-apocalypse/:
Баш на време за Еву све Халлов је марифетлуци, научници на МИТ ДАРПА и Боеинг финансира Цхемботс програма су управо уведени убер језиво на сопствени погон робота сасвим способан да води робота апокалипса једном руком. Аутомат креће уз помоћ пнеуматских батерије - извор енергије који користи водоник пероксида катализатор да би повећао мека силиконска махуна, заузврат приморава напред бота. Са елецтроперманент магнета да регулише уграђеним вентилима, све што је потребно је мала струја да активирате бота, који може да регулише колико Х202 ће запослити за потпуно самосталну и супер језиво зомби-као што је Ц-хода. Скочи иза паузе да проверите на видео ... ако се усуђујеш.

Наставити читање самоуправу креће робота води аутомате у предстојећем робота Апоцалипсе (видео)

Само-креће робота води аутомате у предстојећем робота Апоцалипсе (видео) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 27 Оцт 2011 18:06:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Иеее спецтрум | извор МИТ- | Емаил тхис | Коментари

Ауторска права Трол Ригхтхавен наређено да плати $ 119,000

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hKcDp5PxQGE/copyright-troll-righthaven-ordered-to-pay-119000:


Хју Пицкенс пише пише "Стив Зелени извештаја тог листа кршење ауторских права тужба филер Ригхтхавен Лас Вегасу је ударио са циљем да плати $ 119.488 у адвоката таксе и трошкове у својим успела тужбу против бившег савезног тужиоца Томаса ДиБиасе, који је тужио због тврдњи он постављен прича без дозволе на убиство од Лас Вегасу преглед-листу. амерички окружни судија Роџер Хант одбацио Ригхтхавен је тужбу против ДиБиасе овог лета, јер Ригхтхавен недостајала стоји да га тужи под погрешна тужбу уговор са РЈ власник Стивенс медије ДиБиасе случај. јер поменути његов адвокати ЕФФ-рекао је ДиБиасе је непрофитна веб сајту, "нема тела случајевима убистава, 'обавља јавне службе помажући званичнике за примену закона у довођењу правду жртвама злочина - и да је његова порука била заштићена од фер употреба концепт закона о ауторским правима. Судска пракса ствара Ригхтхавен тужби предлаже ДиБиасе употреба прича би била заштићена фер употребе као што је био некомерцијалне а судије су нашли не може бити на тржишту штету Ригхтхавен за такве користи, јер не постоји тржиште за ауторска права Ригхтхавен добије за тужбу сврхе Иако је далеко највећа накнада награду против Ригхтхавен, то ће вероватно бити релативно мала у односу наредном награду у пропалим тужбу Ригхтхавен против Демократске Ундергроунд. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Гоогле + васкрсава репродукција фокусу Од таласа, Преименује је "Таласање"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m03iMeNf-z8/:
wavelogo

Прошлог августа, Гоогле-питао нас да кажемо збогом Гоогле Ваве . Неки су рекли талас је био испред свог времена, неки је рекао да платформа има довољно могућности да тоне Титаник. Међутим, Гоогле је данас објавио неке значајне исправке за своју социјалну мрежу, Гоогле +, међу њима и да могу да Гоогле Аппс корисници сада пријавили за Г + - интеграција коначно живе. Међутим, један од карактеристика покренула је данас на Гоогле-у + изгледа враћање на један сада угашеној карактеристика Гоогле Ваве, под називом "Репродукција". Или барем Гоогле ће вероватно тврдити ово као своју генезу, уз функције које има корене у кући у светлу много Фацебоок-Балли-хооед Тимелине која је лансирала у септембру ове године.

Да, данас, Гоогле лансирао свој нови Гоогле + Таласање, који ће корисницима омогућавати да "поново живи" разговори, коментари, и дељење то се десиле током историје њиховог коришћења Гоогле +. Погледајте овде Гоогле блогу .

Другим речима, Таласање је "визуелизација алат за јавне акције и коментари", који корисници могу да приступе, једноставним одабиром "Виев Таласање" опцију у падајућем прозору десно од јавности поруку.

Одатле, Гоогле + појављује отворите нову картицу, где корисници могу да виде активност у диван визуелни, графички интерфејс, зумирање о појединим догађајима - види иннерцоннецтеднесс свега тога. Дијаграм приказује порука шири мрежу као остали корисници деле место, са стрелицама ", указује правац ресхаринг" и кругова унутар кругова који представљају "ресхаринг низ" са већим круговима указује најтежи дељење (и схарерс), по да Таласање опису.

Корисници такође могу да виде феед који су делили после, као и кликните на дугме Репродукуј на кретање рок који показује колико брзо један пост проширио и колико је је прослеђен преко дана, месеци, недеље и године.

Намера је, према Гоогле блогу, да се "поново запалити да почетни узбуђење" када су поделили своје радно место и да боље разумевање о томе како пост тече кроз мрежу и само каква достићи и колективног гледања је ( и) све.

Гоогле каже да је још увек експериментални Таласање и тражи повратне информације о томе како може да буде више информација и "више страшан". Међутим, за сада, тако добро. И, само да једну ствар јасна: Да, Гоогле је име ове функције после мене. Хвала вам, Гоогле-а.

Али интересантна ствар овде је колико су сличне Гоогле-Таласање је да се "Репродукција" Гоогле Ваве је функција, који је омогућио пријатеље да ухвате се на оно што сви остали у талас је већ говоримо. Ово је у суштини као премотавање талас да видим шта се догодило у прошлости, са могућношћу да гледају да напредак кроз многе промене. Репродукција дозвољава корисницима да скаче около и видети све измене по редоследу како су напредовали у времену да се неке од конфузије из функција препун комуникационе платформе.

Друга значајна ажурирање најавио је данас такозвани "Гоогле + Креативни комплет", што у пракси је помало као супед уп верзија Инстаграм филтера. Креативни комплет омогућава дубљи начин за уређивање фотографија накривљен на Г +, енаблин

АРМ има за циљ сервер собу са новим 64-битним АРМв8 архитектура

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/-shBe2inqhU/arm-aims-for-the-server-room-with-its-new-64-bit-armv8-architecture.ars:

Чип дизајн фирма АРМ најавио осме генерације свог АРМ архитектуре Инструцтион Сет (МСР). АРМв8 МСР проширује тренутни АРМв7 архитектура укључити подршку за 64-битно адресирање. Компанија наводи да ће овај потез омогућити архитектуре који се користе у серверима и другом предузећу улоге, доносећи мале снаге предности АРМ на тржиште, које је све више доводе у питање и потрошња енергије и енергетске ефикасности.

АРМв7 пружа 32-битни виртуелни адресни простор, заједно са 40-битним физичким адресног простора. Ово омогућава АРМв7 дизајна, укључујући Цортек А8 и Цортек А9 дизајна ту моћ других смарт телефона, укључујући и Апплеов иПхоне 4С-да свака апликација свој приватни доделу 4ГиБ меморије, као и да се обрати укупно 1ТиБ физичке РАМ меморије.

За традиционалне АРМ улога, укључујући и смарт телефоне, 4ГиБ је доста, али компанија жели својом архитектуром да се пробије излаз из садашњих уграђених нишу. 64-битни виртуелни адресирање омогућава апликацијама да лако руковање много више података, што је неопходно за апликације као што су базе података и научне обраде података. АРМв8 ће омогућити АРМ чипова да преузму ове нове улоге, а још увек задржавајући малу потрошњу енергије која је ставила АРМ процесоре тако распрострањена у смарт телефонима и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с.

64-битни софтвер је такође све чешће на радној површини и омогућава програмима као што су Адобе Пхотосхоп и Мицрософт Екцел да ефикасно процеса много веће слике и табеле, респективно. Са Виндовс 8 укључујући подршку за АРМ процесоре, АРМ могу да почну да похода на десктоп тржишту, такође.

АРМв8 МСР описује упутства и понашање 64-битни АРМ чипове, омогућавајући програмерима оперативне системе и компајлере започне да прави измене неопходне да подрже ове чипове. АРМв8 процесори ће бити у стању да ради у било ком 32-битни или 64-битном режиму, и да ће наставити да понуди функције које се налазе у АРМв7 дизајна, као што су виртуелизација подршку, неонске СИМД инструкција, и ТрустЗоне безбедносну функцију.

Хардвер дизајнери ће морати да сачека мало дуже. АРМ планира да изда први дизајн чип који подржава АРМв8 наредне године, а очекује прототип система за коришћење ових дизајна који се појавио у 2014. Један рано клијент дизајна је вероватно да ће бити Хевлетт-Пацкард: Блоомберг је извјештавање тврди да компанија планира да испоручи серверима АРМ.

Прочитајте коментаре на овај чланак