петък, 15 юли 2011 г.

Мицрософт Сторе да прошири мало присуство до 2014, чини купујете рачунар вишка

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-store-to-expand-retail-presence-by-2014-makes-shoppin/:

Мицрософт заиста жели да виси са кул децом у тржни центар. Или, барем парку своје малопродајне дерриере поред попут углађени бутицима Аппле - да Талли 86 продавница до 2014. Знамо већина вас се чешањем главе размишљања, "Мицрософт продавница? Зар не најбољи значи купити?" Да, али ми не. МС-брендиране одеће које је започео изникла у 2009 и са 11 локација већ доттинг нашој мапи, ЦОО Кевина Тарнер се нада да ће фабрика још Виндовса застава у Калифорнији, Флориди и већина североистоку. Коментаре у вези мало проширење Балмер предводи компанија је током 2011 Ворлдвиде Партнер конференције и центриран углавном на корист купаца повратне информације. Сигурно је лепо да виде бившег монополиста на тржишту угоститељске да нас плебес, али смо више заинтересовани за Д-листу звезде и неспретан плес предодређени да прате церемоније отварања.

Мицрософт Сторе да прошири мало присуство до 2014, чини купујете рачунар вишка првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 15 Јул 2011 15:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Ризични Беат | извор ЦНЕТ | Емаил тхис | Цомментс

Истраживач Налази Опасни рањивости у Скипе-а

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZK6gtR43yyI/Researcher-Finds-Dangerous-Vulnerability-In-Skype:
алпхадогг пише "безбедност консултант је обавестио Скипе-а за цросс-сите сцриптинг пропуст који би могао да се користи за промену лозинке на рачун некога, према детаљима објављено на сајту консултант, Левент Каиан, са седиштем у Берлину, објавили детаље мана даље. његов блог у среду и достављено Скипе-а дан касније. Он је рекао у петак да још није чуо одговор Проблем лежи у пољу, где особа може да улаз њихов број мобилног телефона Каиан написао да злонамерни корисник убаците ЈаваСцрипт у.. мобилни телефон области њиховог профила. " Скипе је потврдио грешку, али назива 'мале' рекавши да утиче само на људе који комуницирају са потенцијалним нападач на редовној основи. Решење је планирана за следећу недељу.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мароонед Офф Веста

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1jbwIvnfHfY/Marooned-Off-Vesta:
МцГрев пише са овим цитатом из АП извештају: "После четири године плови кроз простор, Зора летелица је требало да стане у орбиту касно у петак око гигант астероида који траје годину дана да почне истрагу о пореклу соларног система је на првом месту. од два заказана турнеја престаје НАСА сонда која скоро никада је до лансирања Због успорен раст. Веста држи "рекорд од најранијих историји Сунчевог система", рекао мисије водећи научник Кристофер Расел са Универзитета Калифорнија, Лос Анђелес ". Зоре мисија почетну страну има све информације и слике прикупљене до сада. 9. јула, он одбрусио наш најбољи изглед до сада на ~ 530 километара широм Веста, од 40.000 километара. Када стигне, она ће се сукцесивно запажања из ниже орбите, коначно један од њих је само 460км изнад површине Веста у. Следећег маја, Давн ће прекинути орбиту и главу да Церера. (МцГрев додаје, "подношење наслов је сагласност да се Исак Асимов Надајмо зоре не добија Мароонед.")

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Некфлик долазе у Шпанију и Велику Британију идуће године?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/15/nexflix-coming-to-spain-and-the-uk-next-year/:
Филе овај у непотврђене-али-наде фајлу, као Варијанта је о доброј власти која би могла да буде Нетфлик што свој први поход у европским водама већ К1 2012. Након узимања Латинској Америци на јуриш (и касније олуји новчанике равнице "ОЛЕ Американаца), компанија је наводно подстава горе Шпанији и Великој Британији за свој следећи трик. Неименованих извора у "водећих европских дистрибутера филмова", потврдили су да су представници компаније желе да "стави корене доле" у оба дела оних народа чим наредне године, а док Нетфлик се одбија да коментарише, свакако је прича да је лако да верују. 'Курс, разбијање на тржишту Велике Британије неће бити тако лако као што је у другим нацијама - Ловефилм већ има чврсто држање на локалном тржишту изнајмљивања возила, али као своје омиљене капиталистичке увек каже, никада није није простор за повећање конкуренције . Ми ћемо вас послали.

[Хвала, Ерик]

Некфлик долазе у Шпанију и Велику Британију идуће године? првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 15 Јул 2011 15:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Разноврсност | Емаил тхис | Цомментс

Хотмаил за забрану Заједнички лозинке

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uljmmPEZUxY/Hotmail-To-Ban-Common-Passwords:
Време и опет, кад безбедносним упадима откривају велики број корисничке лозинке, анализа показује постоје одређене лозинке често користе значајан проценат усербасе. Сада, анонимни савете читач вести који Хотмаил је покушавао да уради нешто по том питању. "Ми сада ће спречити наше клијенте из користећи један од неколико заједничких лозинке Имајући заједничку лозинку чини ваш налог рањивим на нападе бруталном силом" речник ", у којој злонамерни човек покушава да отму ваш налог само погађањем лозинке (користећи кратак списак. врло уобичајене лозинке). ... Заједнички лозинке нису само 'лозинку' или '123456 '(иако су то застрашујуће заједнички), али такође укључују речи или фразе које се десити да се деле милиони људи, као што је' иловецатс ' или "гогиантс. '" Ово долази уз нову карактеристику која омогућава корисницима да шаљу извештај указује пријатељ је имао свој налог хакован.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Коришћење Интернета Пронађено утичу на Меморија

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/grydm9A9nkk/Internet-Use-Found-To-Affect-Memory:
Анонимни читалац пише "Успон интернет претраживачима је променио начин на који наш мозак памти информације, према новој студији из Колумбија Универзитета (апстрактно). 'Ми смо реорганизује начин памтимо ствари", рекао је водећи истраживач студије. Због претраживача попут Гоогле и Бинг су тако лако при руци, осећамо мање треба да се сетимо детаља који се могу лако погледао Један од могућих наопако: 'Можда они који верују у било ком контексту, буду професори, лекари или пословних лидера. ће постати све више усмерена на преношење веће разумевање идеја и начина размишљања, а мање фокусирани на меморисање И можда оне који уче ће постати мање бави чињеницама и више ангажован у већим питањима разумевања. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од новина финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилни, а ми смо присутни пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 има 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, мада серије 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона обезбеђују директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Студија: Оглас мреже не Поштовање Не-Трацк

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k--0ifsGnGk/Study-Ad-Networks-Not-Honoring-Do-Not-Track:
итвбеннетт пише "Према новој студији из Центра Универзитета Станфорд за интернет друштво, готово половина Нетворк Адвертисинг Инитиативе (НАИ) чланова који Стенфорд проучавао оставили праћење колачиће на свом месту после Веб кориснички одјавите од циљаних огласа. НАИ је извршни директор је рекао да без консензуса о томе шта се-не-стаза средствима, рекламне мреже настављају да прикупљају податке из пословних разлога, осим пружања циљане рекламе "Под НАИ саморегулацију кода. компаније обавезују да пружају онемогућите да користе онлајн података за Онлине понашања рекламне сврхе ", рекао је Каран." Али, НАИ код такође препознаје да компаније некада је неопходно да настави да прикупља податке из оперативних разлога који су одвојени од циљање огласа на основу онлајн понашање корисника. '"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Смањи Нукес да се брију дефицит

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XJ-e0yOrErY/Cut-Down-On-Nukes-To-Shave-the-Deficit:
Хју Пицкенс пише "Џо Циринционе пише у Атлантик да је америчка влада је постављен да потроши скоро 700 милијарди долара на нуклеарно оружје у наредних 10 година, отприлике онолико колико је потрошено на рат у Ираку током последње деценије Већина новца. ће бити потрошен без икакве јасне смернице о томе колико је оружја потребно и за коју сврху док нуклеарно оружје постоји, ми ћемо морати неке да одврати нуклеарне претње од других, али. Да ли нам је заиста потребно да дуплира цео нуклеарне тријаде за још 50 године? Пентагона буџет укључује средства да развију нову флоту од 12 нуклеарно оружје подморнице са процењених трошкова од $ 110 милијарди, према Конгреса Канцеларије буџета планирано је 55 милијарди долара за 100 нових бомбардера, као и нова ракета за замену. недавно надограђен 450 Минутемен ИИ интерконтиненталне балистичке ракете. ... консензус међу војним званичницима и двостраначки безбедност стручњака да је нуклеарна смањења побољша националне безбедности САД ", пише Циринционе Као Нуцлеар Постуре Ревиев каже." Наши најхитнији безбедносни изазов у ​​овом тренутку спречава ширење нуклеарног наоружања и нуклеарног тероризма, за које нуклеарна сила хиљада комада оружја има мали значај. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аппле иОС 4.3.4, шаље назад у затвор, не нуди $ 200

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/15/apple-releases-ios-4-3-4-sends-you-back-to-jail-does-not-offer/:
Аппле иОС 4.3.4, шаље назад у затвор, не нуди $ 200
Аппле је управо гурнуо нову верзију ИОС, 4.3.4, и изгледа да су "фиксни" ПДФ-у искористе који је толико ноторно експлоатисана у последње време. У резиме онога што се променило, Аппле указује на то да поправи је примењен да ће спречити "произвољна погубљења код" када прегледате "злонамерни ПДФ-у" - ". Пробили смо ваше Јаилбреак, син" бизнис говоре сами за И, наравно, можете да видите шта се дешава након паузе при покушају да се примене најновије. У овом тренутку ми не видимо ниједну другу или побољшања, али, заиста, сада када можете прегледати оне злонамерне ПДФ без страха на ваш иПхоне или иПад 2, шта више вам је потребно?

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Аппле иОС 4.3.4, шаље назад у затвор, не нуди $ 200

Аппле иОС 4.3.4, шаље назад у затвор, не нуди 200 долара првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 15 Јул 2011 13:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МацРуморс | извор Јабука | Емаил тхис | Цомментс

ЈРТ најавио пилот поузданих Путник програма

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f0sV71b6GpQ/TSA-Announces-Pilot-of-Trusted-Traveler-Program:
Боб супер Хамсте пише "ЦНН-а наводи да ЈРТ је најавио пилот њиховог поверења путник програма То је програм у коме појединац одриче додатне информације влада и затим сакупља хитном безбедности.. Пилот програм ће бити доступни само одређеним честе летака на Делта путника лети из Атланте и Детроита, као и да компаније Америцан Аирлинес путници летеће из Мајамија и Далас планови. су у раду да се прошири ово на друге аеродроме и другим компанијама такође. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Дроид 3 у продаји сада на Веризон Вирелесс

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/15/droid-3-on-sale-now-at-verizon-wireless/:
Велика вест за Биг Ред очију навијача - Дроид 3 је коначно нашла свој дуал-цоре, 3Г Сурфин 'начина званичник у малопродајним превозника кућа. Можете одабрати ову КВЕРТИ слајдер се одмах за $ 199 на двогодишњи уговор, или само идите целог свиња и плати $ 459 без жице у прилогу. То није оператера врху линије понуда , нити је све митски Биониц , али би требало да задовољи ваше потребе Андроид. Кликните извор да нареди најновије у линији Дроид је.

Дроид 3 у продаји сада на Веризон Бежични је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 15 Јул 2011 13:10:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид заједницу | извор Веризон Вирелесс | Емаил тхис | Цомментс

Компанија Фујитсу Коначно Поправке Јапану издавањем својих прозора Клизач __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7JiMLL3rS7g/:

Наш блог сестра Енгадгет је још увек сумња у то, али то је било званично потврђено: у мају, Фујитсу најавио ЛИФЕБООК ТХ40 / Д кабриолет Виндовс 7 __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ за јапанско тржиште који је требало да буде објављен у јуну. Али то се није догодило из непознатих разлога, и Фујитсу потиснути на неодређено време продаје датум уређаја.

Али сада велики Ф је коначно објавио [ЈП] је фиксна издања у Јапану: она ће се појавити продавницама овде следећег петка (22. јул).

Све остало остаје непромењен: __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ ће и даље коштати $ 1,012 и има следеће главне карактеристике: 10.1-инчни ЛЦД екран са 1.024 × 600 резолуцију, 1ГБ РАМ-а, Атом З670 (1.50ГХз) процесор, 120ГБ хард диск, ИЕЕЕ 802.11б / г / н ВиФи, Блуетоотх 3.0, 2 УСБ-слота, као и ХДМИ порт.

Фујитсу је још рећи да ли ће њихов уређај погодио међународним тржиштима као и.