петък, 15 юли 2011 г.

Цхеви Волти напасти Њујорк полиције флоте, дају полицајци све нове начине да Тазе брос

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/15/chevy-volts-invade-nyc-police-fleet-give-cops-all-new-ways-to-t/:
Њујорку момци у плавим ће ускоро бити у стању да пузи се на зликовце са још више суптилности, захваљујући неким новим наелектрисане возила град представљен јуче. Као део еколошки градоначелник Њујорка Мајкл Блумберг је ПлаНИЦ иницијатива, 70 нових електричних возила су додати флоте града јавних аутомобила, у нади да ће смањење емисија и стварање "зеленије, више Њујорку." Придруживање силе су десет Форд Трансит Цоннецт теретног комбија, десет Нави звездица е-звезда камиона и пуни 50 Цхеви-В - од којих ће се користити као НИПД екипи аутомобила. Ове новајлије ће бити подељена између девет различитих одељења, придружујући 360 други градски плуг-ин-већ пурринг пут кроз пет општинама. Блумберг је такође ради у правцу додавања електричних возила у војску у Њујорку од 13.000 такси возила - што смо тотално кул са, све док они нису миниванови . Зип прошлости паузе, а Хомерски штампу.

Наставити читање Цхеви Волти инвазију Њујорку полиција флоте, дају полицајци све нове начине да Тазе брос

Цхеви Волти напасти Њујорк полиције флоте, дају полицајци све нове начине да Тазе Брос првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 15 Јул 2011 01:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АутоБлог Зелена | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар