петък, 15 юли 2011 г.

НИНТЕНДО ДС Ипак Оутселлинг 3ДС два према један

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KLHP9vvIIPk/:

Вероватно је превише очекивати да ће скупље Нови хандхелд одмах лишити седишта свог претходника, али сумњам Нинтендо је сувише срећан што потрошачи купују више него дупло више ДСес као 3ДСес . У исто време, са продатих преко пола милиона ручних у месец дана није ни тачно лоше вести.

Према Нинтендо штампу:

Нинтендо продао више од 800.000 у комбинацији хардвера јединица у јуну. Ово укључује 386.000 јединица Нинтендо ДС ™ фамилија система, 273,000 Вии ™ система и 143.000 Нинтендо 3ДС система. Сваки производ линија видели двоцифрени раст у односу на претходну месец, а животни век САД инсталирана база за Уии систем је прешао 36 милиона јединица.

Добро за њих! Чињеница је да, док 3ДС је убедљив систем, његова цена и недостатак убица игара за њу значи да унос је дужан да буде на страни споро - у односу на ДС, која има библиотеку мегахитс се протеже уназад година.

То је рекао, оцарина времена 3Д је заправо прилично блокбастера, упркос малој базу корисника:

После мање од две недеље на полицама продавница, Легенд оф Зелда ™: оцарина времена ™ 3Д за Нинтендо 3ДС ™ портабл систем за забаву завршио месец број 2 најбоље продаваних видео игара на индивидуалној платформи, са више од 283.000 продатих јединица, у складу са независним НПД групе, који прати видео игре продаје у Сједињеним Америчким Државама.

Помало збуњујући начин да се каже да је други најпродаванији игра која је доступна само на један систем. # 1? Инфамоус 2 за ПС3, веровали или не.



Няма коментари:

Публикуване на коментар