четвъртък, 1 септември 2011 г.

ИБМ-купује Управљање ризиком аналитику Друштво Алгоритхмицс За $ 387 милиона

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z6yeDqysgZ0/:
Algorithmics

ИБМ надокнаде изгубљено време? Након добијања података криминала интелигенције програмер и2 јуче, Биг Блуе је најавио још један куповину овог јутра. Компанија купује канадски управљање ризицима аналитику програмер Алгоритхмицс за $ 387 милиона.

Алгоритхмицс "Аналитика ризик софтвера, садржај и саветодавне услуге користе банака, инвестиционих и осигуравајућих предузећа да помогну у процењивању ризика, адресу регулаторним захтевима и да више одлука проницљиве пословне. У суштини, софтвер квантификује, управља и оптимизује компанија изложеност ризику кроз спектар финансијских ризика домена, укључујући тржиште, ликвидност, кредитна, оперативна и ризик осигурања, као и економског и регулаторног капитала ризик.

Компанија има више од 350 клијената, укључујући и 25 од првих 30 банака и више водећих осигуравача, користите Алгоритхмицс "Аналитика софтвера и саветодавне услуге. Клијенти су Аллианз Гроуп БлуеЦрест, ХСБЦ, Недбанк, Номура, Социете Генерале и Шкотска капитала.

ИБМ каже да ће аквизиција проширите пословање компаније аналитика понуда за индустрије финансијских услуга. Алгоритхмицс "Аналитика ризик софтвер и услуге ће бити упарени са технологијама ризиком усклађености ИБМ-а добијених од ОпенПагес прошле године да обезбеди клијентима низ пословну аналитику софтверских решења.

ИБМ је што велики улог на пословну аналитику, и потрошио 14 милијарди долара на аквизиције у овој области у последњих пет година. И Биг Блуе пословне аналитике и оптимизација тим има више од 8.000 консултаната, укључујући 200 математичари са више од 500 патената и мрежа аналитике решења центара.

Као што смо писали јуче, ово је само један од неколико аквизиција ИБМ је направио ове године. За разлику од 2010 (ИБМ потрошио $ 6 милијарди да стекну 17 компанија у 2010), 2011 је била релативно ниског кључна за ИБМ-а у погледу куповине предузећа. Овогодишњи куповине укључују некретнине софтверском компанијом Тририга. али с обзиром протекла два дана од куповине, вероватно ИБМ је постављен на почети поход куповину у другој половини 2011.



БитДефендер лансирао Анти-Малваре-Заштита за Твиттер

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cj24sRHLB4o/:
bitdefender-bird

"Јесте ли видели ову фотографију ти?" "Погледајте на вашем лицу у овој пиксела је непроцењиво!", "ЛМАО овај видео од вас смешно!"

Ако сте редовни корисник Твиттер, вероватно сте видели туеетс као што су они дошли кроз као @ одговора или директне поруке у неком тренутку. И вероватно не знају да кликнете на везу прате. На крају крајева, нема слике од вас иза себе, само злонамерни веб страници поставио кривичним која жели да превари вас, спам ви или још горе - заразити ваш рачунар са злонамерних програма.

Али сада постоји алат који вам омогућава додатну заштиту од ове врсте претњи . Битдефендер нови Сафего заштиту за Твиттер скенира ваш профил спама, пхисхинг покушаје и злонамерних програма, и аутоматски вас обавештава када претње откривена.

Слично компаније Сафего Фацебоок апп , нови Твиттер заштиту (сада у бета фази), користи исти Анти-Малваре-и анти-пхисхинг мотора за скенирање УРЛ послали на свом профилу.

Услуга проверава непознати корисници пре него што их прати, проверава рачуне људи сте после и скенира директне поруке за спам, сумњиве везе и хигхјацкинг покушаја. Претње су рангирани по својој озбиљности као црвена, жута, сива (низак претња) или зелена (никакву претњу). Опционо подешавање може да упозори своје пријатеље ако утврди њиховим рачунима су компромитовани.

Али, служба престаје кратко брисања туеетс или унфолловинг корисника на ваше име - то ће вас обавестити путем директне поруке, уместо.

Да бисте користили услугу, можете једноставно пријавите са Твиттер и овластити Битдефендер Сафего апликација као што би било које треће стране апликација. Затим можете да скенирате профиле Твиттер корисника, ваш Туиттер Тимелине и ваше директне поруке, као и конфигурисати све потребне поставке.

Апликација је јасно у свом развоју периоду, морам да упозорим. Први пут сам пробао, било је питања аутентичности мој рачун и био сам упућен БитДефендер 404 странице. Али, пошто апликација је у бета фази сада, требало да ћу му дати прође несрећи. То је стабилан у овом тренутку (ако је мало спор). И, будимо искрени, апликација пружа много потреба сервис за спам поништена , веза испуњена социјална мрежа која је данас у Туиттер.

Дотле док је сервис урадио реду посао са откривањем очигледних претњи на њен почетни скенирања, био сам изненађен да је сувише неке велике пропусти. На пример, тврди неки анонимни Линк-Твеетинг профил је сигурно, када је јасно да је спам ботова.

Ипак, ова апликација је приметно због јединствености. Након провере са неколико фирми за обезбеђење за сличне производе, најближе смо могли доћи до било МцАфее Мобиле Сецурити је СитеАдвисор, који скенира везе у свим социал нетворкинг сајтова, укључујући Туиттер. Али ниједна од фирми повезаних чуо посвећен Анти-Малваре апликација само за Туиттер.

Али, као и све у вези са безбедношћу, не можеш само веровати софтвер сами да ураде посао за вас - морате да користите мало здравог разума, превише.


Самсунг представио Дуал Цоре __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 7.7 и 5.3-инчни Галаксија Напомена

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qV9GanXCcxA/:
Screen shot 2011-09-01 at 9.31.33 AM

Величина је битна. Не дозволите никоме да вам кажем другачије.

Самсунг разуме ово, и тако је покушао да изгради __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ за праведан о било које величине џеп или ранац можете властити. Ми сви знамо о ГалТаб 10.1 и 8.9, али данас још мањих модела придруже пакету. На ИФА конференцији у Берлину, Самсунг је данас најавио __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 7.7 и 5.3-инчни Галаксија Напомена.

А ако неко величина варијација није довољно, Самсунг је такође уздрмала ствари у одељења за дизајн. Ниједна од ових нообс изгледају веома сличан оригиналном __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1. То није нужно лоша ствар, будући да ГалТаб је под тешком ватром из Аппле због наводног имитирајући иПад У сваком случају ", трговачки.", ове две компаније Самсунг шкриљци су нешто ново, и то је све што је икада тражимо.

7-инцхер спортске Супер АМОЛЕД дисплеј плус, која је само као добар као што могу добити. Имамо 1.4ГХз дуал цоре обраду чип испод хаубе, Ви-Фи повезивање канала да се побољша веза и брзине, као и подршка за ХСПА +. 5.100 мАх батерија је рекао да понуди до 10 сати видео репродукције. Прилично импресивно за шкриљац који мере на 196.7мм к 133мм к 7.89мм, а тежак мање од килограма (0,73 кг да будем прецизан).

Шкриљац ради Андроид 3.2 __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ и најновију верзију Самсунг ТоуцхВиз УКС. 3 мегапиксела позади стрелац долази са ауто фокусом и ЛЕД блицем (и 1080п видео снимање), са 2 мегапиксела испред камера за видео ћаскање. Шкриљац долази у капацитетима 16ГБ, 32ГБ и 64ГБ укуса уз мицроСД картицу подржава до 32ГБ.

7-инцхер је одлично, и увек сам био љубитељ ове величине шкриљца. За мене, то је много боље од стандардне иПад-ескуе 10-инчни форми када је у питању играње, као иПад је само мало превелика да одржи са једном руком. Барем за мене. Али оно што је још интересантно је још мањи Галаксија шкриљац, Самсунг Галаки Напомена.

Напомена спортске 5.3-инчни Супер АМОЛЕД екран, са укупним димензија 110мм к 58.2мм к 12.3мм. То је прилично мајушан за __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__. Као да је то велики брат, Напомена такође ради на 1.4ГХз дуал цоре процесор, али добија налетео доле на Андроид 2.3 __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ уместо __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__. Зачудо камеру на овај мали момак је боље него 7-инчни ГалТаб, такта у 8 мегапиксела у леђа и 2 мегапиксела у нападу. Задње камера је такодје у стању да видео снимање у 1080п.

Напомена такође долази опремљен посебна врста оловке под називом С перо, што значи да би се лакше забележити подаци о покрету. Да ли је у ствари важи и јесте тајна док не стигнемо руке на Напомена и познати С перо. Напомена има подршку за ХСПА + и ВиФи, али је и ЛТЕ-способан уређај.

Сада можете помислити да је 5.3-инчни екран је вређати смарт телефона терену, али ћу да се не слажемо и ево зашто: Да ли сте икада видели некога говори на Самсунг убризга? Има 4,5-инчни екран, а када се држи против нечије лице, изгледа врста огромне. Велике су шансе, смарт телефон приказује не добити превише већи од тога. У најмању руку, не нада.

У сваком случају, они би требало да трести ствари мало у Т

Креативни држи убадање на МП3 тржишту, открива Бантам ЗЕН Кс-Фи3

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/creative-keeps-stabbing-at-the-mp3-market-reveals-bantam-zen-x/:
Други ИФА, још један сићушан ЗЕН Кс-Фи Медиа Плаиер. И некако, они успевају да добију све мање и мање импресиван са сваким године. Ово урадили идите 'круг, ми смо гледајући ЗЕН Кс-Фи3, опремљен 2-инчни ЛЦД екран 8/16ГБ интерне меморије, Блуетоотх 2.1, уграђени микрофон / ФМ радио / звучник и батерију која би требало да траје до 20 сати, када репродукције звука сами. Као и код претходног Зен јединица, овај такође подржава мноштво формата (ФЛАЦ, ААЦ, МП3, ВМА, аудио, итд), као и за оне Кошер са гледањем Алф репризе на палац величине панела, МПЕГ-4 / ВМВ9 / ДивКс видео фајлови су такодје у стању да се репродукују. Овај момак је најављено да испоручи крајем октобра широм Европе, али са $ 99.99 (8ГБ) / $ 139.99 (16 ГБ) цена ознаке, ми смо гуессинг већина су обавезни да само сакупљају прашину. За срамота.

Наставити читање Креативни држи убадање на МП3 тржишту, открива Бантам ЗЕН Кс-Фи3

Креативни држи убадање на МП3 тржишту, открива Бантам ЗЕН Кс-Фи3 првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 08:29:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Креативан | Емаил тхис | Цомментс

Спринт да удвостручи накнада за надоградњу до $ 36 са почетком 9. септембар?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/sprint-to-double-upgrade-fee-to-36-starting-september-9th/:
Време је било проналажење ваших омиљених меда или прстохват неколико стотина пенији. У другом меч данашњем несрећног вести из Оверланд Парк, СпринтФеед извештава да треба да се припремају за још једну повећање једнократне накнаде за 9. септембра. Овај пут, то је ох-тако-драги надоградњу накнада која је жртва инфлације, узимајући појачала до $ 36 за све постојеће купца који жели нови телефон, ако сте у нади да ће обновити уговоре у више линија, Спринт је љубазно спреман да поклопац накнаде на максимално 150 долара. Постоји спекулације да ова испупчења имају неке везе са најновијим гласинама излази из Цупертино, али може једноставно да се рутински промену политике. Без обзира на мотив, то значи да свако држи се за следећа најбоља ствар би требало да почне у потрази под сваким каучу јастук седе на, у нади да ће сцроунгинг до неколико додатних долара.

Спринт да удвостручи накнада за надоградњу до $ 36 са почетком 9. септембра? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 08:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор СпринтФеед | Емаил тхис | Цомментс

Сони да бисте Продаја 3Д Шеф монтиран Дисплеј

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SiyHjy47WM8/Sony-To-Sell-3D-Head-Mounted-Display:
љут тапир пише "Сони саопштила је да ће почети продају главу монтиран дисплеј који пружа 3Д позоришта за музичке спотове, филмове и игре, таргетирање људи који воле усамљени забаве него седење испред ТВ са породицом или пријатељима. Сони Цорп рекао је је у среду да 60.000 јена (А730) "ХМЗ личне 3Д приказивач" постављена да иде у продају 11. новембра у Јапану, а планирано је за САД и Европу, можда на време за Божић, мада датуми још увек нису поставили. ХМЗ користи Сони сопствене ОЛЕД екран "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Прво Комплетан Лизард Геном редослед

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S4pnmdDi7uM/First-Complete-Lizard-Genome-Sequenced:
иамрмани пише са чланак у Интернатионал Бусинесс Тимес о недавном гена редослед гуштера. Од чланак: "Истраживачи су успели да редослед гена зелене Аноле гуштер, који је први не-врста птица од рептила да има свој редослед генома и састављен налази, научници су добили после монтаже и анализирања више од 20 година. сисара генома, може ићи дуг пут у разумевању еволуције животиња и људи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Самсунг Ваве 3 практичне (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-wave-3-hands-on-video/:
Имали довољно Самсунг јутрос? Па, шта је са нешто више ЛГ, онда. Такође, на листи за прање веша компаније нових уређаја је талас, који је најавио раније ове недеље . Талас 3 је највиши крају три нова уређаја носи то име, паковање енергичан 1.4ГХз процесор, што се чини да рукује задатке са лакоћом. Као и већина осталих производа уведен овде на сајму ИФА, екран је централни део уређаја, бриљантан 4-инчним ВВГА јединице. Такође, као и остатак Самсунг телефона, хардвер је заиста сјајно на талас, сјајни екран комплименте уназад од брушеног алуминијума.

Телефон ради на Бада 2.0, што значи да нисмо вероватно да ће бити видети ствари у САД било које време у будућности - Самсунг је у великој мери подржали далеко од америчку подршку за мобилни оперативни систем, иако обећава да прошири своју селекција пријава од треће стране апликација програмерима. Такође, нови на софтвер фронт цхатон, мобилни сервис размене које смо, нажалост, у стању да дају спина овде у Берлину.

Кликните на прошлост паузе за руке на видео.

Наставити читање Самсунг Ваве 3 практичне (видео запис)

Самсунг Ваве 3 практичне (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 07:59:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од новина финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилни, а ми смо присутни пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 има 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, мада серије 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона обезбеђују директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Швајцарски истраживачи се трудимо да га киша са ласерима

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GrO1YTnXdNk/Swiss-Researchers-Try-to-Make-it-Rain-With-Lasers:
формаггио пише "Прошле године тим истраживача, на Швајцарској Универзитету у Женеви дошао до интересантан начин чинећи га кише пуцњаве ласера ​​високо у небо. У том тренутку се чинило као научна фантастика, али сада су један корак ближе након успешно завршене тим тестовима око Женевско језеро Од чланак: "Записи са 133 сати откази открила је да интензивно импулсе ласерске светлости створена азотна киселина честица у ваздуху које су се понашали као атмосферски лепак, обавезујући молекуле воде заједно у капљице и спречавање. . их да поново нестаје за неколико секунди, те је прерастао у стабилну капи неколико хиљадита дела милиметра у пречнику: сувише мали да би пасти као киша, али довољно велики да охрабри научнике да притиснете са радом ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг НКС200 камера: 20,3 мегапиксела, измењивим објективима, Фулл ХД видео запис

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-nx200-camera-20-3-megapixels-interchangeable-lenses/:
Самсунг наставља своју камеру најавама данас НКС200, 20.3 мегапиксела измењивих навоја за објектив систем који користи власнички компаније АПС-Ц ЦМОС сензор. Такође поседује велике брзине континуирани режим који може да снима до 7фпс и Фулл ХД видео снимање, 1920к1080 на 30п. Ако те спецификације нису довољни, приметити широки ИСО опсег од 100 до 12800, покривајући седам зауставља. Доступност још није најављено, али цена би требало да ради око $ 900 са 18мм-55мм зум објектив и на блиц - број других сочива ће бити пребачена у наредним месецима. Дајте очи празник са галерије испод и погледајте пуно односе са јавношћу, након паузе.

Галерија: Самсунг НКС200

Наставити читање Самсунг НКС200 камера: 20,3 мегапиксела, измењивим објективима, Фулл ХД видео запис

Самсунг НКС200 камера: 20,3 мегапиксела, измењивим објективима, Фулл ХД видео је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 05:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Самсунг МВ800 МултиВиев камеру руке на (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-mv800-multiview-camera-hands-on-video/:

Не постоји ништа све што узбудљиво за већину поинт-анд-схоот фотоапарата. Ви тачку, они пуцају, крај приче. Али, Самсунг је тресао ствари у последње време. Прво, ТЛ220 и ТЛ225 додао други, 1.5-инчни ЛЦД са предње стране камере, који чине 2009 линију ДуалВиев камере компаније. Никада ми заправо видео никога да их користите на улици, али Самсунг понављања инсистирају да они су апсолутни хит. Па у реду онда. Ове године, ЦЕС донели даљинско снимање омогућена компаније СХ100 , која вам омогућава да користите Самсунг брендирани смарт телефон на Андроид рам, зумирање и снимање слике преко ВиФи. Прилично неугодан кашњење не чине ову блокбастера функцију, али ипак, ово је прилично маштовите ствари.

Сада ове недеље на сајму ИФА , компанија управо представио још један потпуно оригиналан (и практични) камера дизајна са својим МВ800. Квалитет слике камера је није много говорити о (иако смо само имали прилику да користе пред-продукције модела), али је његова МултиВиев флип-уп ЛЦД је прилично дарн фантастично - у концепту, у најмању руку. 16.1 мегапиксела камера је цео од 3 инча осетљив на додир окреће од равни са задњим до 180 степени (и све између), што омогућава не само да пуца савршено урамљена аутопортрете, али и да имају директан поглед на екрану приликом снимања и испод и изнад нивоа очију. Ми волимо да видимо произвођача и даље се залажу коверту када је реч о иновацијама, али како је $ 279 МВ800 обавља опште? Скочи иза паузе за наше утиске.

Галерија: Самсунг МВ800

Наставити читање Самсунг МВ800 МултиВиев камеру руке на (видео запис)

Самсунг МВ800 МултиВиев камеру руке на (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 05:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову

Самсунг Смарт ТВ ажурирање ће представити ИоуТубе 3Д видео

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-smart-tv-update-will-feature-youtube-3d-videos/:
Данас на сајму ИФА 2011, један од многих најавама Самсунг је упдате за сисе Смарт телевизора који ће поставити ИоуТубе библиотека 3Д видео предњи и центар за кориснике за стримовање. До сада један од главних проблема за 3ДТВ власницима је недостатак садржаја, али пошто је лансирана подршку за 3Д видео пре две године , ИоуТубе је акумулирала прилично библиотека и професионално развија и кориснички генерисане видео за гледање. ХДТВ из ЛГ додао приступ 3Д садржаја сајта раније ове године, а исправка се очекује да се појави преко Самсунг линију преко другој половини 2011. Разговарали смо са једним од инжењера је одговоран за почетну испоруку 3Д подршку ИоуТубе, Пит Брадсхав, а он је поменуо генезу пројекта као један од познатих Гоогле "20 одсто" пројеката који је радио на на страни, али је сада извући подршку од мултиперсон тима за подршку, и брзо шири број гледалаца и садржаја креатори уплоад видео на сервис. Намера је да се прегледа 3Д исто тако лако као да гледате било шта друго, када корисници филм у 3Д са својим телефоном или камером, они могу да га постави на ИоуТубе и гледају на ТВ-у (или мобилног уређаја), без бриге о обликовању и технологија који су укључени. Још увек смо далеко неколико корака од магичне метак који уклања препреке за шире тренутни 3Д прихватање на тржишту, али ако сте један од (не тако рано у овом тренутку) усвојиоци са хардвером да је руковање, ви "Вероватно ћу ценити све што се чини лако више садржаја на располагању. Проверите након паузе за штампу и неколико пробних видео да проверите.

Наставити читање Самсунг Смарт ТВ ажурирање ће представити ИоуТубе 3Д видео

Самсунг Смарт ТВ ажурирање ће представити ИоуТубе 3Д видео првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 05:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Редсн0в 0.9.8б7 добија упутство за јаилбреакинг иОС 5 бета 6, ИОС 4.3.5 и 4.2.10

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/redsn0w-0-9-8b7-gets-tutorial-for-jailbreaking-ios-5-beta-6-ios/:
Баш као Сн0вбреезе пројекта, редсн0в недавно додао подршку за даљинско Јаилбреак од иОС 5 бета 6. Док подршку за иПад 2 још увек није у миксу, најновију верзију - 0.9.8б7 - додаје додатну подршку за најновији бета Аппле на оригиналном иПад, а људи у банкротство иПхоне обезбедили туторијал за оне који се крећу у ритму различитих бубањ. Док редсн0в подржава привезати-бесплатно решење за иОС 4.3.3, ако желите да учествује у Цупертино је најсвежије воће , од вас ће се тражити да повежете свој телефон или __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ на рачунар кад год снаге до уређаја. Такође, док Довнлоад Линкс фор иОС 4.3.5 и 4.2.10 су у овом приручнику, ако нисте програмер, то ће бити на вас да измамити до најновије бета. Пуно среће са поход.

Редсн0в 0.9.8б7 добија упутство за јаилбреакинг иОС 5 бета 6, ИОС 4.3.5 и 4.2.10 првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 02:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Разбити иПхоне | Емаил тхис | Цомментс

Зеро1.тв с Воомоте Заппер доноси даљинско управљање универзалности за иОС корисника

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/zero1-tvs-voomote-zapper-brings-remote-controlled-universality/:
У јулу, ми ухватили увид Воомоте Један - Зеро1.тв с универзални даљински адаптер за иПхоне и иПод Тоуцх кориснике. Сада, компанија је управо објавила тањи, иПад компатибилан наследника свог гломазан периферних, са Воомоте Заппер. Најављено да деби на сајму ИФА касније данас, овај спајалицом величине донгл везује до 30-пински конектор вашег иДевице, омогућавајући вам да даљински контролише било који А / В гаџет уз помоћ Зеро1.тв 'Бесплатно је и прилагодљива иОС апликација. Соба за контролу Заппер је функција такође омогућава да све своје каталог инфрацрвене уређаје по локацији, а контролише више система са једног тастера, захваљујући Један Виев функцију. Његова иПад-оптимизоване ТВ Гуиде, у међувремену, омогућава вам да покренете ваше омиљене емисије са још већом лакоћом, користећи графички-приказује апликације програмирање распоред. Нема речи о ценама још увек или доступност, али можете Зап свој пут прошлост паузе за пуну штампу.

Наставити читање Зеро1.тв с Воомоте Заппер доноси даљинско управљање универзалности за иОС корисника

Зеро1.тв с Воомоте Заппер доноси даљинско управљање универзалности за иОС корисника првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 03:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

НЗ Илегални Преузимање Црацкдовн закон на снази

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vJ8YQmYx-zA/NZ-Illegal-Downloading-Crackdown-Law-In-Effect:
Први пут прихватио подносилац сфранклин пише "Од септембра 1 у поноћ," свако ухваћен преузимање садржаја заштићених ауторским правима илегално могао да се суочи казне до $ 15.000 и имају своје интернет одсекли "на Новом Зеланду Не морате чак ни да дело себе. "рачуна треба да зна шта се дешава, чак и ако они сами не раде ништа на форуму ... '. Застрашујуће ствари, мада питам се колико је стварна извршење ће се вероватно десити. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.